![]() |
Re: E28 - 535 Turbo for smoking
Merci de sfat! Sa inteleg ca 550 de hp garantati de ESS ii ai pe o plaja destul de scurta a turatiei, si de fapt sunt vreo 400, datorita compresorului nu foarte eficient. Pe mine ma interesa si o solutie cat mai fiabila a problemei supraalimentarii. Crezi ca un turbo bine montat (tot cam pe la 550 de hp) e cat de cat fiabil? Necesita interne schimbate?
|
Quote:
De aici in sus trebuie interne, piston schimbat si eventual arcuri. Cu turbo este safe, daca e pus cum trebuie si cu o electronica reglat bine. Cum spuneam, sa mai facut M3 deci sa zic asa avem experienta, numai trebuie decis pentru ce vreti sa folositi, ca pretul variaza. Un proiect de strada e undeva la 4500, una pentru pista sau forja mare e peste 5000 dar poate sa se urce. Asta din cauza ca o tirbona simpla costa 400E (ex. T04), reinforsat e la 600E si una performace e peste 1300 (ex. garrett GT4082R). la fel se urca pretul galeriei la dublu, cam asta e diferenta in mare. Ps. ESS spune ca scoate 550 dar cu interne schimbate, nu cu cele orig, cu cele orig primesti in plus max 100 de cai cu Kitul lor. |
Merci de informatii! Ma intereseaza o configuratie de strada nu de supeforja care sa nu imi dea batai de cap cu fiabilitatea. Pretul vostru mi se pare oricum f. bun. O sa iau in considerare.
|
|
great video.good driver and a 10+ car ;)
|
Quote:
|
... DA-MI VOIE Ca personal consider acest thread ca unul dintre cele mai bune de pe site... felicitari pt masina . pt rezultate.. si pt k esti destul de amabil incat sa rasp la intrebarile tuturor cu amanuntele de vigoare.... ce BMW are 3.5 T din fabrica ??? si De ce ai ales un rechin .. si nu un urs sau o pisica ?? pe strada ai voie sa circuli ? de ursu lui FSK ne mai poti spune ceva ??? ms mult .. si bafta in continuare .. faceti ceva extraordinar .....
|
Quote:
Cum am spus de mai multe ori nu a mea e masina, eu numai am prezentat. 745 si 845 este de fapt 3.2-3.5 turbo. Proprietarul a ales rachinul ca ii place si ca nu mai este in capionat, raritate, mai are un urs 2.8 24v. Masina este prntru circuit, n-are voie pe strada, nu e omolog...dar sti cum e...se mai scapa. Despre ursul lui FSK spune el, sau spun eu cand e gata...dar sti cum e, cant gatesti porcul pute rau de tot...in schimb cand e gata are miros bun....de asta nu punem poze despre masina. Duminica a fost faski la noi si max 10min a vazut masina :twisted: e drept ca erau alte masini pe acolo la fel de interesante;) |
|
salut.
eu mi-am schimbat de curand motorul de pe e28-ul meu (2,8 la origine) cu unul de m535i https://forum.4tuning.ro/123-masina-m...i-to-535i.html . ma gandeam poate ai vreo idee de ce mi se limiteaza la 6000 de ture. sa fie ecu-ul de vina ? |
leaga senzorul de viteza la electronica.
|
poti sa fii un pic mai explicit te rog ?
|
daca vroiai sa zici sa leg senzorul de viteza la instalatia electrica a motorului, ambii senzori sunt legati deci nu cred ca ar fii asta cauza
|
| All times are GMT +2. The time now is 13:23. |
- Copyright 2026 4Tuning