![]() |
Re: Noul Renault Megane, intr-o revista franceza
Foss, la chestia cu Renault depinde de masina... (cred ca si de noroc)... uite am un Renault Megane 1.9dTI care are 380000 de km, e luata de noua si nu am avut pana acum multe chestii de schimbat in afara de lucrurile normale... sau ma rog.. piesele nu prea au cedat la el.. ce m-a facut sa iau acum o Laguna de 2litri pe motorina de 150 de cai.. care merge/trage foarte bine in opinia mea.. si este si foarte stabila pe viraje .... depinde de masina... eu unu is multumit de renault pana acum...dogy_10 motoarele de 2 litri scot cam 140 de cai la Renault... Laguna turbo pe benzina scoate 170 si versiunea GT a aceluiasi motor scoate 204.. deci nu e chiar asa de rau... :lol:
|
Fata e urata cu spume in schimb spatele arata foarte bine .
|
imi place.Imi plac liniile masinii,continue...Nu imi place spatele.Nu da bine cu stopurile alea gen Kia Cee'd
|
modelul asta de megane, mai arata a masina...
|
Quote:
|
Destul de ciudata, dar arata mult, mult, multa mai bine ca Laguna. E destul de interesanta asa, cu formele ei ciudate.
|
focus+scirroco+astra=megane
|
EXISTA OARE dupa VOI o masina care nu arata ca ALTELE ? sa nu fure nici cea mai mica linie la far stop usa ce vreti voi? sunteti aiurea ! la cate modele avem in lumea asta e normal sa se gaseasca asemanari desi cel ce le-a desenat nu cred ca a stat cu poze in fata.. in fine
Desi pe prima pagina am zis ca arata URAT RAU.. acum vazand poze noi imi schimb parerea ! si cred ca in realitate va arata mult mai bine ! cel putin la interior e misto rau Cat despre motoare, eu am 1.5dci pe megane hatch si sunt f multumit, am vreo 60.000km, n-am schimbat decat consumabile normal, .... iar piesele sunt ca la orice masina ! ca la unele piese dai paote putin mai mult fata de alte marci, dar stati linistiti ca si ceilalti producatori la alte piese au preturi mai ridicate decat la renault... E ceva gen: ce dai pe mere iei pe pere ! adica te deranjeaza ca un filtru motorina la RENO e mai scump? ia-ti X (alta masina) , dar sa nu te mire cand si la asta va pica o alta piesa care va fi mai scumpa ca la RENO ... PS: nu-s fan RENO, n-am fost fan FRANTA niciodata, dar de cand am si am cunoscut masina imi place, ma incanta, sunt multumit pana acum ! |
9 Attachment(s)
am si eu niste poze ... de la un prieten...
|
Acum il vad si eu cat e de frumos...
|
arata foarte bine, imi plac linile...dar cam balena :D. oare ce greutate are ? va fi un nou rs ?
|
Quote:
http://tuninghost.ro/wp-content/gall...egane-rs10.jpg http://tuninghost.ro/wp-content/gall...egane-rs02.jpg http://tuninghost.ro/wp-content/gall...egane-rs01.jpg Avand in vedere ca Renault a prezentat publicului noul Megane 3, atat varianta in patru usi cat si coupe-ul, ne intrebam de ce ar mai testa un model de Megane 3 coupe sub camuflaj. Pai daca ne uitam la discurile de frana de pe fata observam etrierii Brembo si discurile de frana mult mai mari decat ale modelului de serie. Si daca ne gandim la modelele anterioare, ne amintim ca Renault obisnuieste sa-si franeze masinile sport cu astfel de sisteme. Ce am mai putut diferentia fata de modelul proaspat prezentat la Paris: intercooler-ul pozitionat in spatele barii frontale (ceea ce indica un motor turbo) si evacuarea pozitionata central. In conditiile in care noul Megane 3 in varianta de serie este mai usor cu 8kg decat modelul anterior, ne putem astepta ca si varianta Renaultsport sa beneficieze de o cura de slabire pe masura. Avand in vedere ca cea mai performanta varianta a ultimului RS, mai exact a R26.R, dezvolta 230cp din motorul de 2.0 litrii turbo, francezii sunt asteptati sa doteze urmatorul RS cu ceva mai puternic. Exista zvonuri ca Megane-ul RS va putea fi comandat si cu o motorizare diesel de 175cp. Megane 3 RS se va comercializa abia incepand cu Septembrie 2009 dar pana atunci speram sa-l vedem la Geneva Motor Show din Martie. Sursa: tuninghost |
noul mai bun ca vechiul...
am si eu o intrebare... va exista vreo varianta Megane 3 cu tractiune integrala?
imi place cupeul mi se pare o masina frumoasa si cu un motor de 2 litri (benzina sau motorina) ar fi o adevarata felina pe strada. |
| All times are GMT +2. The time now is 00:31. |
- Copyright 2026 4Tuning