![]() |
Re: Un TICO alb
De azi masina este pregatita de iarna. De 2 luni de zile tot caut cauciucuri de iarna pe 12 si in afara de Debica frigo care sunt de 135 n-am gasit nimic ,pana astazi cand am dat din intamplare de o vulcanizare care avea pe stoc 6 cauciucuri Michelin mxl 155/70/12.Cam scumpe dar isi merita banii.
|
Cat o ofo halatu?
|
128lei/buc x4 i-am dublat valoare masiniiiiii:lol:
|
Auchi...chiar ca au fost km scumpe...eu pe cauciucurile de iara dau undeva la jumatate...(sincer eu miam luat "2 la 1 foaie sefu" adik 50 lei cauciucu...:-" preety good right?)
|
La noi e 130 un Debica Frigo,deci le-ai luat foarte bine.
La primavara vreau sa iau 4xFalken SN816 la 100 ron bucata Sa te poarte sanatos gumele de iarna,Michelin Winter a avut tata pe Fusion si s-a impacat foarte bine cu ele. |
Bogdan cunosc si eu un baiat care imi aduce 4 cauciucuri de iarna la 1mil dar pe 12 nu are nimic, de la 13 in sus.
|
4 Attachment(s)
:x:xPoze de sfarsit de an cu triplele pe fundal negru,gumele de iarna si pozitiile cu led.
|
Felicitari. Ai o masinutza dragutza si destul destock. Incearca sa o pastrezi asa. Te-ai gandit vreodata la numar sa iti pui VN 50 RIN ? Eu zic ca dadea mult mai bine. Mai ales ca ai un nume care se poate alcatui si din cifre :D. Numai bine si parerea mea ar fi sa incerci sa iti faci si tu un garajel. Conteaza mult, doar ai vazut si tu asta.
|
Merci merci in vrancea cand mi-am luat numerele nu mai erau nici VN 50 RIN nici VN 50 RYN si acum imi pare rau ca asi fi vrut sa-mi pun VN 77 ZZZ. Garajel, la ce te referi ?,daca la garajul in sine din pacate nu am cum, stau la bloc dar nu-i problema, mai gasesc vara o curte ceva sa mai surubaresc pe la ea.
|
1 Attachment(s)
Am achizitionat un difuzor JBL GTO1202d si nu stiu care din incinte sa o construiesc dintre cele 3 recomandate de ei tinand cont si de masina? Atasez si cele 3 incinte si datele. Si care sunt avantajele si dezavantajele fiecareia ?
|
Salut Domnu, nu vrei jante pt tico ? :-)
|
1 Attachment(s)
Quote:
|
Hai ca la capitolul incinte iti dau eu cateva sfaturi :
(Oricum eu unul sunt fan BASS-REFLEX in masina si in casa sealed ) - Incinta tip SEALED (adika inchisa), este usor de construit chiar daca iti iese volumul un pic mai mare sau un pic mai mic nu este o problema, ca avantaje ar fi: Usor de simulat cu diferite aplicatii PC, cu un rezultat usor de prezis. Forma si marimea incintei iara sunt cel mai putin complexe din toate tipurile de incinta. Excelente atat pentru incepatori cat si pentru avansati in domeniu.Rapid, natural, bine controlat si cu un sunet “cald”, sunt cativa termini prin care audiofilii descriu acest tip de incinta. Dezavantaje : Raspunsul la frecvente foarte joase e minimal. Mai putina eficienta a puterii cu aprox -3 dB decat la incintele vented. Capabilitati ale SPL-ului mai mici. ca sa poti sa o faci sa coboare foarte jos in frecventa e cam greu deoarece ar iesi o incinta extrem de mare. Perfect pentru muzica clasica, anumite genuri de rock, si pop. Este raspandit in sistemele audio auto, unde spatiul inchis compenseaza lipsa frecventelor foarte joase. Incinta sigilata, are pana la jumatate din volumul unei incinte vented, si poate fi chiar mai mica. Poate fi folosit si la sisteme udio HOME-THEATRE, de puteri mici sau medii. Din experientele mele difuzoarele entry-level in incinte inchise nu suna deloc bine in tico. - Incinta de tip Bass-reflex (sau ported/vented) - Cunoscut si ca Bass-reflex. Difuzorul este montat intr-o incinta care are o deschidere mare, port, vent care se extinde in interiorul incintei, pe o anumita lungime. Lungimea si marimea portului sunt extrem de critice pentru functionarea corecta a acestui tip de incinta. Portul si Difuzorul contribuie impreuna in a genera rasunsul dorit. Difuzorul este montat de obicei cu fata difuzorului in afara, dar aceasta nu e o regula. Deschiderea/ventul/portul care se extinde pana in interior, acordeaza incinta pe o anumita frecventa, cunoscuta ca fB, actionand ca un filtru trece-sus(HPF). Avantaje : Raspuns la frecvente joase extins. Sistem mai eficient. In general, cu 3 dB peste incintele inchise. Capabilitati SPL mai mari. Adanc, puternic, plin, mai galagios, sunt cativa termini asociati incintelor vented. Pt aplicatii unde este necesar un bass adanc si puternic. Unde volumul ocupat nu e o problema prea mare, dar totusi un factor de influenta. Pentru sisteme home Theater si muzica. Poate fi potrivit pentru teatre, concerte live, DJ si alte situatii unde un bass puternic si adanc e necesar. sau se poate traduce de catre cei cu experienta ca fiind incintele care scot UNTUL din difuzor. Aceasta este si alegerea mea suna bine pe muzica house, trance, pop ... . - Incinta de tip BANDPASS, este in primul rand greu de construit, trebuie sa iasa la perfectie, "canta" doar pe o anumita zona de frecventa , cum ar veni e limitata pe un anumit interval destul de mic. La incintele de acest tip nu prea am experienta si nu cred ca se aud bine cu difuzoare din astea low buget. Eu am acuma in tico un pioneer ts-w257d2 in incinta bass-reflex simulata de mine, incinta are in jurul a 48 de litri daca tin eu minte bine, si sunt destul de multumit de cum se aude. Conteaza mult si ce amplificator ai. |
Am aflat cum stau cu incintele, in princiu cred k BR o sa fac dar in specificatiile lor cutia e acordata la 34Hz cea BR iar 62Hz cea BP. Iar din ce m-am documentat am aflat ca Tico da undeva pe la 58Hz. Cea BR la 34Hz o sa se auda bine?
|
Quote:
|
| All times are GMT +2. The time now is 05:04. |
- Copyright 2026 4Tuning