Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Tuning pe machete (https://forum.4tuning.ro/506-tuning-machete.html)
-   -   Machete in lucru - blue_macca (https://forum.4tuning.ro/506-tuning-machete/75794-machete-lucru-blue_macca.html)

arctix 07-10-09 20:40

Re: Machete in lucru - Blue_macca

imi place ce ai facut cu pisicuta mai ales bordul

Darius DMS 09-10-09 19:57

Quote:

Originally Posted by blue macca (Post 2700752)
pai teoretic trebuie sa improvizezi tot sistemul pentru (deschidere si) ridicare [pt LSD]
pisicu a primit culoare +detalii...
alte mici machete vopsite

ce super e pisica:D:D...vopseste si compartimentul motorului....ultimele 2,ce scara sunt 1.64?bafta in continuare;)

blue macca 09-10-09 20:16

18 Attachment(s)
bmwh548, mi s.a parut mai interesant si comod sa nu vopsesc si spatiul de la motor
arctix, multumesc
:)
si cam asa arata in momentul asta...
M3: faruri, filtru de aer, turbosuflanta [ce fain suna in romana], rezervor cu furtun de legatura, stopuri, oglinzi, antena, trapa, etc..
si altele...
[sper ca nu sunt prea multe poze]

Darius DMS 09-10-09 20:22

absolut super bmw-ul...nu pot decat sa te felicit...ai facut cel mai tare bmw e36 la scara 1.24......prea super,nu am cuvinte!!!!RESPECT!!!!bafta in continuare

zN3u 09-10-09 22:18

super tare , si detaliat nu gluma acu unele finisaje se mai puteau face ici colo dar in rest , FOARTE TARE spor la treaba in continuare sa vedem si porbagaju ca il facusei sa se deschida sa vedem minunatile si de pe acolo

bmwh548 10-10-09 14:32

Mai mergea finisat putin prin unele locuri, dar ideile sunt foarte bune. Cred ca am sa aplic si eu cate ceva la pisicutele mele.
Cum se numeste vopseaua (producator, culoare, nuanta)?

X1190 10-10-09 15:27

bmw-ul e super tare...imi poti spune si mie pls cum ai taiat capacul de la busonul de benzina?

L4uR 10-10-09 15:48

cumva cu traforajul?...ca vad o urma de burghiu la capac acolo...dupa care ai bagat lama subtire:D

blue macca 13-10-09 18:53

9 Attachment(s)
[nu, am gaurit cu bormasina apoi finisat cu pile mici]
de vopsea, ti.am zis
bmwh548 - DUPLI COLOR [vopsea auto, acrilica]

printre ultimele finisari la puss:
-interior, inele vopsite pe rotile spate, narile originale...
+blazer si dodge au primit dungi

rekin 13-10-09 21:38

imi plac ideile tale a iesit bine se putea si mai bine,la finisaje mai atent;) multa bafta in contiunare:)

zN3u 14-10-09 13:36

O masca ceva acolo la faruri nu vrei sa ii faci pentru ca nu arata asa bine cum e acu parerea mea

blue macca 14-10-09 19:45

3 Attachment(s)
vad ca a prins bine pisica pe.aici... ca va place [si asta ma bucura si motiveaza]
de acord, atentie la finisaje, o sa incerc [asa invat]
masca la faruri, as prefera sa nu: filtrul si turbo au nevoie de aer

next, Nissan Skyline R34 [tamiya 1/24 plastic]
-am DOAR caroseria +cateva piese
-geamul, stopurile initial lipite [am reusit sa dezlipesc doar geamul, pe stopuri am lipit banda adeziva, care nu prea m.a ajutat cat speram]
-pragurile au avut defecte pe care am incercat sa le remediez
-caroseria a primit un primer apoi vopsea albastru metalizat.

L4uR 14-10-09 19:56

niciodata sa nu mai folosesti banda adeziva...te referi la aceea care se foloseste petnru cabluri?...izolanta sau cum se zice...pentur vopsit foloseste scoci de hartie...

blue macca 14-10-09 21:46

scuze, greseala mea de scriere... [am folosit scoci de hartie :P dar m.am exprimat gresit]

zN3u 15-10-09 18:47

Nu spun ca nu trebuie la filtru aer dar faci acolo cauri , e doar parerea mea ca asa parca arata ca un spatiu gol acolo si numai a faruri nu arata nu face daca nu iti place eu imi spuneam doar parerea ;) spor la treaba la sky

All times are GMT +2. The time now is 22:16.

- Copyright 2026 4Tuning