![]() |
Re: Machete in lucru - Blue_macca
imi place ce ai facut cu pisicuta mai ales bordul
|
Quote:
|
18 Attachment(s)
bmwh548, mi s.a parut mai interesant si comod sa nu vopsesc si spatiul de la motor
arctix, multumesc :) si cam asa arata in momentul asta... M3: faruri, filtru de aer, turbosuflanta [ce fain suna in romana], rezervor cu furtun de legatura, stopuri, oglinzi, antena, trapa, etc.. si altele... [sper ca nu sunt prea multe poze] |
absolut super bmw-ul...nu pot decat sa te felicit...ai facut cel mai tare bmw e36 la scara 1.24......prea super,nu am cuvinte!!!!RESPECT!!!!bafta in continuare
|
super tare , si detaliat nu gluma acu unele finisaje se mai puteau face ici colo dar in rest , FOARTE TARE spor la treaba in continuare sa vedem si porbagaju ca il facusei sa se deschida sa vedem minunatile si de pe acolo
|
Mai mergea finisat putin prin unele locuri, dar ideile sunt foarte bune. Cred ca am sa aplic si eu cate ceva la pisicutele mele.
Cum se numeste vopseaua (producator, culoare, nuanta)? |
bmw-ul e super tare...imi poti spune si mie pls cum ai taiat capacul de la busonul de benzina?
|
cumva cu traforajul?...ca vad o urma de burghiu la capac acolo...dupa care ai bagat lama subtire:D
|
9 Attachment(s)
[nu, am gaurit cu bormasina apoi finisat cu pile mici]
de vopsea, ti.am zis bmwh548 - DUPLI COLOR [vopsea auto, acrilica] printre ultimele finisari la puss: -interior, inele vopsite pe rotile spate, narile originale... +blazer si dodge au primit dungi |
imi plac ideile tale a iesit bine se putea si mai bine,la finisaje mai atent;) multa bafta in contiunare:)
|
O masca ceva acolo la faruri nu vrei sa ii faci pentru ca nu arata asa bine cum e acu parerea mea
|
3 Attachment(s)
vad ca a prins bine pisica pe.aici... ca va place [si asta ma bucura si motiveaza]
de acord, atentie la finisaje, o sa incerc [asa invat] masca la faruri, as prefera sa nu: filtrul si turbo au nevoie de aer next, Nissan Skyline R34 [tamiya 1/24 plastic] -am DOAR caroseria +cateva piese -geamul, stopurile initial lipite [am reusit sa dezlipesc doar geamul, pe stopuri am lipit banda adeziva, care nu prea m.a ajutat cat speram] -pragurile au avut defecte pe care am incercat sa le remediez -caroseria a primit un primer apoi vopsea albastru metalizat. |
niciodata sa nu mai folosesti banda adeziva...te referi la aceea care se foloseste petnru cabluri?...izolanta sau cum se zice...pentur vopsit foloseste scoci de hartie...
|
scuze, greseala mea de scriere... [am folosit scoci de hartie :P dar m.am exprimat gresit]
|
Nu spun ca nu trebuie la filtru aer dar faci acolo cauri , e doar parerea mea ca asa parca arata ca un spatiu gol acolo si numai a faruri nu arata nu face daca nu iti place eu imi spuneam doar parerea ;) spor la treaba la sky
|
| All times are GMT +2. The time now is 22:16. |
- Copyright 2026 4Tuning