Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Masini de serie (https://forum.4tuning.ro/219-masini-serie.html)
-   -   ADEVARATUL Logan cu Facelift (https://forum.4tuning.ro/219-masini-serie/75662-adevaratul-logan-facelift.html)

Razvan_rTb 03-05-08 21:06

Re: ADEVARATUL Logan cu Facelift

aici nu sunt de acord. e decizia fiecaruia ce doreste sa isi cumpere. nou sau sh.
dar ma simt putin "revoltat" daca pot zice asa. cum doamne iartama sa desenezi tu masina frate ca sa faci asemanarea "masinii" din desen cu loganul ? :)))
foarte foarte multa iscusinta si pricepere si sa nu uitam cuvantul TALENT trebuie sa ai. mai rar asa talente :))

ps. am un respect deosebit pentru persoanele care au masini si de 10x mai bune ca loganul dar nu sunt increzuti si mandri de ei spunand ca e un ***** de masina, ba din contra sustin ideea ca e o masina buna si fiabila mai ales pentru drumurile din romania. fiecare cu ce are si cum il duce si procesorul 8)

XtenSion 03-05-08 21:18

Nu e vorba neaparat de nou...

Evident, nu vorbesc despre aceia care isi iau masini sh de prin 2006-2007, si au bani sa le intretina, ci despre cei care isi iau troace de prin 2001-2004, iar dupa vin si ne spun cat de naspa e sa ai dacia si cat de fericiti sunt ei. Acestia reprezinta adevarata "frunce" a tarii!

Chiar nu am avea nimic nici cu ei, daca ar tacea din gura, dar una e sa iti permiti masina de fite si alta e sa iti iei vw/audi etc, cand tu ai un venit mediu inspre scazut sau sa aduci legume la piata cu beamveu. Sa nu vbim de tot felul de talentati care nici macar facultate nu au, dar curg lin prin nush ce passaturi vechi.

Totusi, nici asta nu ne-ar deranja, dar cand incep specimenele astea sa isi dea cu parerea despre ce prosti suntem noi, loganistii, chiar devin insuportabili oarecum. Dar, trecem si peste asta! Ei, au totusi si arma secreta! Ca ii chinuie talentul si incep sa aduca si argumente. Desigur, de la oameni cu un astfel de comportament si o astfel de pregatire, stim la ce argumente sa ne ateptam?! Astfel, pentru ca nu prea au argumente, ca, din nefericire pentru ei, nu prea exista probleme majore cu loganul, incep sa se lege de design. Iar inafara de asta nu stiu altceva. Ce conteaza ca e fiabil, ce conteaza ca e incapator, ce conteaza ca are un demaraj rezonabil si o viteza maxima peste limita legala? Daca e urat din spate nu ne place si gata! Si parca si aerul in logan nu e asa respirabil.. Parca si soarele e mai intunecat. Conteaza ca are abs de aproape ultima generatie? Airbaguri? Si ca e ieftin? Nuuuuuuu.. Mai bine luam Kallos cu 1.5 stele EuroNcap si ne dam la "gajici".

Ce sa facem, astea sunt valorile romanasilor, si se si vede ce tara frumoasa avem din cauza lor. E suficient sa treceti granita in Ungaria, ca parca e altcumva. Dar...Ce conteaza, noi ne simtim "Bine" in mizeria noastra. Mai ales cei murdari.

Urban_Racing 03-05-08 21:32

Quote:

Originally Posted by XtenSion (Post 1513058)
Ce sa vrei de la ei? Nu vedeti ca majoritatea isi iau masina scumpa si ei stau cu parintii sau in garsoniera?Sa nu vbim ca daca li se strica ceva la ele stau cu saptamanile sa le vina piesa prin comanda, asta daca au bani sa o plateasca. Lasati sa isi ia ei orice harb la mana a 2-a daca nu suporta 'rusinea' sa aiba dacia

In tara asta cautati voi oameni care sa aprecieze obiectiv ceva? Ce conteaza ca are loganul portbagaj imens, atata timp cat nu place fetelor bronzate si date cu 3mm de fond de ten? Doar asta conteaza la o masina, nu ce poti face cu ea! Mai bine mergem pana la mare trecand din benzinarie in benzinarie si ducand o geaca, ca n-avem loc in masina, decat sa avem Dacia. Sau macar sa luam ceva sh, ca doar ce conteaza ca nu e nou, important e sa fie smechera. Chiar nu stiti voi astia, obiectivilor, cat de bine e sa fii cool?

Un harb la mana a 2a sar putea sa fie mai bun k un logan nou! Si daca vrei sa fiu obiectiv nu toata lumea cauta un portbagaj imens pe mine personal nu ma interesat portbagajul din partea mea putea sa nu aiba deloc! si explica`mi si mie ce poti face tu cu loganul in afara de a te deplasa cu el (banuiesc ca la piata din moment ce te interesa asa de mult portbagajul) plus ca sa sti si tu in secolu 21 kiar si in Romania gasesti piese pt orice masina fara sa astepti cu saptamanile! Sunt masini mai puternice si mai economice decat Logan Clio si ce mizerii mai produce Renaultul si sar putea sa ajungi la mare cu mai putini bani decat daca ai merge cu un Logan! Si nu toti romanii sunt tigani unii intai se muta de la parinti si dupa aia isi cumpara masina care si`o doresc cu toate ca recunosc ca f multi stau la cort dar au ML sau Tuareg sau ce *** mai e la moda! Si pt ca postul tau mi sa adresat mai direct sau indirect sa itzi mai zic ceva aici e de ajuns sa te plimbi si cu roaba pe plaja pt a te lpace fetele cu 3 mm de bronz cum zici tu ...e adevarat cu un logan ai mai putine sanse :)))))))))))

Razvan_rTb 03-05-08 21:52

daca loganurile si clio sunt ******** produse de renault cum ziceai ce pot sa zic despre cutiile de chibrituri chinezesti ? :)))))) prea putin ma intereseaza daca are nu stiu cati cai, daca are nu's ce tehnologie la motor , chiar nu dau 2 bani din moment ce o consider chibirit chinezesc :)

XtenSion 03-05-08 21:58

Asa, iar daca pe voi nu va intereseaza utilitatea unei masini, ci doar cum arata etc, -desi la banii de logan nu gasesti ceva nou care sa ofere acelasi raport pret/oferta, asta apropo de "porcaria" 'Logan Clio'- pentru ce va treziti sa atacati din acest punct de vedere o masina care nu e conceputa sa arate bine? Vrei sa vbim cat de naspa e ferrari ca nu poti merge la padure cu el?

Poate ca gasesti tu piese la unele masini straine, dar ieftine nu, si nu la toate. In fine, daca ti se strica ceva nu cred ca mergi doi pasi sa cumperi o piesa cum e la Dacia si nici nu cred ca e atat de ieftina. Stiu, nu se defecteaza, dar sa iei o piatra in geam pe drumurile din RO se intampla, iar poate tie ti-e totuna probabil ca iei parbriz de X euro sau Y*X. Si sa nu imi spui ca vezi doamne voi la straine nu cumparati ca nu se strica, ca nici Loganul nu sta prost la fiabilitate. Sau iar voi auzi "Da nu vezi ca Dacia recheama masini in service?", fara sa tineti cont ca se intampla lucruri mult mai grave la marci mult mai scumpe ca dacia?!

In fine, ideea era sa incetati odata cu remarcile de-a dreptul idioate gen "nu mi-as lua logan niciodata" doar pt. ca nu va convine cum arata. Daca ati ramas la nivelul de copilasi de liceu care se 'intrec' in care are calculatorul cel mai tare, ghinionul vostru.

Dar sa nu uitam ca aceia care au Logan, aveau bani sa isi cumpere minunatiile voastre la mana a 2-a. Iar daca nu aveau, atunci ce rost mai are sa vorbiti? Sau radem de cel sarac? Asa nu mi-e greu nici mie sa merg la 0tv, sa investighez piticii mei de pe creier si sa imi iau Lamborghini, iar dupa sa intru pe forum si sa ma mir ce fraieri sunteti ca aveti masini urate si ieftine.

De fapt, pe forumul asta am vazut cum se radea de oameni care aveau Dacii vechi si portbagajuri pe ele. Ca parca el o duce asa de bine ca are chef sa ii vorbiti voi de estetica si design auto. Cred ca la asta se gandeste cand merge sa care cu ea pepeni de pe camp pentru ca voi nu sunteti in stare sa invatati ceva la scoala si sa terminati capabili de a contribui la o romanie mai buna. Nu zic ca nu e vina lui, dar la ce conducatori avem si la cat de civilizati suntem, ar trebui sa il lasam pe bietul cu 1300 rablagita in pace. Desigur, nu iau partea smecherasilor de la sat, care pun maneaua sa iti sparga urechile si isi pun tot felul de cduri in geam, ci de cei care sunt siliti sa cumpere o masina pentru utilitate si nu au timp sa stea sa o "spoilareasca".

Si ps, nu iti fa griji, ca nu merg eu la piata, desi, spre deosebire de tine, nu mi-ar fi rusine sa fac nici asta. ;)

Brabus 03-05-08 22:05

Quote:

Originally Posted by Urban_Racing (Post 1513150)
Un harb la mana a 2a sar putea sa fie mai bun k un logan nou! Si daca vrei sa fiu obiectiv nu toata lumea cauta un portbagaj imens pe mine personal nu ma interesat portbagajul din partea mea putea sa nu aiba deloc! si explica`mi si mie ce poti face tu cu loganul in afara de a te deplasa cu el (banuiesc ca la piata din moment ce te interesa asa de mult portbagajul) plus ca sa sti si tu in secolu 21 kiar si in Romania gasesti piese pt orice masina fara sa astepti cu saptamanile! Sunt masini mai puternice si mai economice decat Logan Clio si ce mizerii mai produce Renaultul si sar putea sa ajungi la mare cu mai putini bani decat daca ai merge cu un Logan! Si nu toti romanii sunt tigani unii intai se muta de la parinti si dupa aia isi cumpara masina care si`o doresc cu toate ca recunosc ca f multi stau la cort dar au ML sau Tuareg sau ce *** mai e la moda! Si pt ca postul tau mi sa adresat mai direct sau indirect sa itzi mai zic ceva aici e de ajuns sa te plimbi si cu roaba pe plaja pt a te lpace fetele cu 3 mm de bronz cum zici tu ...e adevarat cu un logan ai mai putine sanse :)))))))))))

nu te supara pe om ca are si el dreptatea lui. nu poti veni cu o epava de vw golf 2 sau 3 sau vreo astra de 10 ani (exemplele ar putea continua si spre japoneze, desi imi plac foarte mult) si sa o compari cu o masina noua si cu garantie.
asta nu pricep io la unii, cum nu le pasa de garantie si am zeci de exemple (inclusiv eu) care au ramas cu buza umflata cumparind o masina sh de dincolo (mondeo 2002, astra 2003, passat 2004, a4 2001, etc) si care a crapat dupa citeva luni de zile. m-am fript si crede-ma ca asa de linistit dorm ca am logan nou cu garantie......
ps. daca as avea bani mi-as lua un c-classe sau un impreza dar NU am, asa ca prefer loganul decit ce arunca altii (ca doar nu poti sa crezi ca toate sh din afara se dau de bune ce sint), nu?
o seara faina.

Urban_Racing 03-05-08 22:18

De voie de nevoie tre sa merg si la piata ca daca nu ma trezesc ca am frigideru gol :))) Nu am zis ca Loganul e o masina inutila , are portbagaj mare sta oaia in picioare ...ok daca asta iti trebuie , ai 2,50 si dai cu capul in plafon e bun loganu! o fi utila nu zic nu ,am zis doar ca e URATA! si orice argumente ati aduce nu o sa imi schimb parerea! Cat despre cei care au dacii mai rapanoase cu portbagaj deasupra e logic ca e pus sa care ceva sau sa il ajute cu ceva ca doar nu e pus pe post de eleron sa ii dea incarcaturi aerodinamice! si yo am avut dacie si eram foarte incantat de ea mai ales ca era prima masina a mea , asta ca sa nu mai crezi ca am ceva cu cei care au dacii

dogy_10 03-05-08 22:24

Quote:

Originally Posted by Urban_Racing (Post 1513232)
De voie de nevoie tre sa merg si la piata ca daca nu ma trezesc ca am frigideru gol :))) Nu am zis ca Loganul e o masina inutila , are portbagaj mare sta oaia in picioare ...ok daca asta iti trebuie , ai 2,50 si dai cu capul in plafon e bun loganu! o fi utila nu zic nu ,am zis doar ca e URATA! si orice argumente ati aduce nu o sa imi schimb parerea! Cat despre cei care au dacii mai rapanoase cu portbagaj deasupra e logic ca e pus sa care ceva sau sa il ajute cu ceva ca doar nu e pus pe post de eleron sa ii dea incarcaturi aerodinamice! si yo am avut dacie si eram foarte incantat de ea mai ales ca era prima masina a mea , asta ca sa nu mai crezi ca am ceva cu cei care au dacii

eu cred ca ai ceva cu persoana ta...:)):)):)):)):)) frate jur ca nu te inteleg ce iti bati capu, sincer nici mie nu-mi plac multe masini da totusi nu intru pe fiecare topic despre masina respectiva sa fac pe desteptu, fiecare isi ia ce vrea...

StreetStyle22 03-05-08 22:35

loganu...facut de un designer...englez..era de asteptat sa fie asa de urat ! :D

danibavarezu 04-05-08 01:14

chiar frumos facelift-ul asa da

apache 04-05-08 01:36

StreetStyle vezi mama ca poti sa il tunezi virtual in nfs ...sau ce te joci tu

SAX1987 04-05-08 02:38

Quote:

Originally Posted by Urban_Racing (Post 1512691)
Face lift la Logan e ca si cum ai duce magarul la coafor

Mai bine de asa nu se poate zice!!!!!!!!

StreetStyle22 04-05-08 04:53

totusi...la banii astia macar sa fie mai frumoasa..daca nu foarte dotata....ma refer la loganu ph1...asta ph2 mai mere...:)

apache 04-05-08 15:26

Quote:

Originally Posted by StreetStyle22 (Post 1513486)
totusi...la banii astia macar sa fie mai frumoasa..daca nu foarte dotata....ma refer la loganu ph1...asta ph2 mai mere...:)

si cam ce ai vrea tu ? sa arate a bmw si sa nu ai nici servo pe ea? sau ce vrei tu sa fie mai frumos in 10.000 euro in care iti da abs,servo full,aer,geamuri electrice full,jante aluminiu si altele care nu le ai la nici o masina noua in 10.000 euro?
Cel putin nu in clasa berlina. ca prichindei de la opel,wv etc gasesti cate vrei

Slim29 04-05-08 15:27

arata mult mai bine ca actualu logan .. parca mai bate spre masina asta .. pt oras si familie e buna masina

All times are GMT +2. The time now is 02:27.

- Copyright 2026 4Tuning