![]() |
Re: Probleme politice
Quote:
|
Si eu am primit in posta si muuulti colegi de-ai mei de la lucru...cred ca e mana lu Zchiau !! Buhuhuuuu :lol:
|
numa crezi? :lol: 100% iti zic eu :lol:
|
Quote:
|
toti am primit-o , ..... ce .. el nu are voie sa se imbogateasca de pe spatele nostru ? ,
...eu zic sa merem la vot si sa-l votam pe FRS ca sigur are mai multe proiecte de facut decat sobolanii care ne conduc tara :D.. PS ce zici FRS .candidezi ? |
1 vot de la mine :lol:
|
Quote:
Eu il votez 100% pe Leu...cum o fi si cu el om vedea. macar sa faca ceva pt sportul (cu si fara motor) din HD :D:rolleyes2 |
Leu all the way...pare cea mai buna alegere dintre cei 3 :),ma mira faputl ca nu s-a folosit de nume in campania electorala,are atatea conotatii :)
Hada nu prezinta incredere,ca sa nu mai zic ca tot micro 7'le are afise cu el pe masini,blocuri etc...iar din pct. de vedere al religiei chiar nu ma incanta deloc,sunt mult mai rai,absurzi si chiar fanatici din pct. asta de vedere decat un om normal...ortodox sau catolic. |
Quote:
P.S. Si eu tot cu Leu votez plus ca mai am ceva prieteni si colegi de servici care il vad deja primar al HD pentru urmatori 4 ani |
daca as sta in hunedoara tot pe leu as pune stampila
|
Sincer sa fiu, daca as fi acasa...cu siguranta tot pe Leu, l-as vota...Din ceea ce am vazut la TV, sau interviurile date....mi se pare un om care nu prea vorbeste mult....cine stie...poate va face ceva, si cu suguranta e cel mai potrivit sa reprezinte orasul nostru...Sincer restul...sunt o adunatura de cacanari cu gura mare....si in cautare de profituri si afaceri...pe cand Leu..are cam tot ceea ce vrea de la viata.....Sper sa nu ma insel....
|
1 vot si eu pentru FRS chiar daca nu-s din hd :lol:. Power to the people!!!
|
Ba ati vazut ca frate-so lui Leu candideaza pt functia de consilie judetean din partea PRM :) nu conteaza cine iasa ciolanul ramane tot in familie :lol:
|
Oare se cearta in familie:poke:?
|
Daaaa.sigur se cearta de nu mai pot ei... pe toti ii doare-n cot de tot ce se intampla in jurul lor. Sa prinda ciolanu ca in rest...
Nici nu ma duc la vot |
| All times are GMT +2. The time now is 23:43. |
- Copyright 2026 4Tuning