Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   RALIURI - COASTA - RALLY SPRINT - CRR (https://forum.4tuning.ro/585-raliuri-coasta-rally-sprint-crr.html)
-   -   Sambata, 26 aprilie 2008, Viteza in coasta - Slatina (Mosteni) jud. Olt (https://forum.4tuning.ro/585-raliuri-coasta-rally-sprint-crr/74970-sambata-26-aprilie-2008-viteza-coasta-slatina-mosteni-jud-olt.html)

Nemes Ion 29-04-08 16:50

Re: Sambata, 26 aprilie 2008, Viteza in coasta - Slatina (Mosteni) jud. Olt

in alta ordine de idei , dac imi este permis , as vrea sa fac o propunere , haideti sa reinviem ''raliul zapezi' chiar anul asta daca ar fi posibil !!! cu respect Ionut

RACING MAN 29-04-08 17:02

Ar fi super idee....cu Raliul Zapezi. :) "Partea cu certurile mai lasatile ca nu e bine, ai participat, a fost bine, te-ai simtit bine, daca ai mai si castigat e ok, daca nu mai vino si data viitoare sa mai capeti experienta si o sa ajungi sa castigi. Nu conteaza cine a castigat sau ce are fiecare la masina. Dupa posibilitati fiecare mai mult sau mai putin conteaza ca te bati cu secundele si zecimile de secunda sa te bucuri cand ai reusit sa mai dai jos o zecime. Asta este sport adevarat nu ca nu mai stiu ce a facut vecinu ca are masina mai puternica etc. Luptati cu secundele, cu trasele ideale, acolo sa va ofticati cand nu intrati intr-un viraj bine cand franati prea tarziu...si multe altele. Hai sa mai vorbim si de altele si sa lasam certurile. Mai bine comentati trasele ideale si puneti si voi poze ....

bobby_gsi2 29-04-08 22:19

1 Attachment(s)
Pun eu un filmulet......desi nu sunt mandru de el :)

Teroarea 30-04-08 00:39

Quote:

Originally Posted by bobby_gsi2 (Post 1506854)

lasa ca e bine ca nu ai patit nimic dar cum a fost faza mai exact din ce cauza era sa atingi parapetul?

Transporter77 30-04-08 01:08

Multumim organizatorilor pt aceasta cursa !!!
Felicitari tuturor participantilor :D
Si nu in ultimul rand multumesc celor care m-au ajutat sa scot masina; datorita lor am putut sa continui cursa:-)
ZIR imi pare rau ca a trebuit sa fugi din fata masinii. Data viitoare o sa fiu mai atent si am tinut minte ce mi-ai spus. Multumesc inca odata

tm8bnz 30-04-08 02:33

Quote:

Originally Posted by Teroarea (Post 1507119)
lasa ca e bine ca nu ai patit nimic dar cum a fost faza mai exact din ce cauza era sa atingi parapetul?

Caz clasic de Hatch ani 80-90 usurat la maxim de spate si cu repartitor de frana ne-reglat adecvat ! Cunosc si eu prea bine senzatia...
Oricum ai fost prea violent pe frana bobby !

Horhe_STI 30-04-08 03:44

Quote:

Originally Posted by Transporter77 (Post 1507165)
Multumim organizatorilor pt aceasta cursa !!!
Felicitari tuturor participantilor :D
Si nu in ultimul rand multumesc celor care m-au ajutat sa scot masina; datorita lor am putut sa continui cursa:-)
ZIR imi pare rau ca a trebuit sa fugi din fata masinii. Data viitoare o sa fiu mai atent si am tinut minte ce mi-ai spus. Multumesc inca odata

Asa e ZIR al nostru :) Sfatos si...dupa cum mi-a zis ... foarte foarte rapid la sprint de pe loc cand ii este amenintata integritatea corporala :)
Felicitari pentru rezultat si perseverenta :D

_ZIR 30-04-08 05:48

Quote:

Originally Posted by Horhe_STI (Post 1507267)
Asa e ZIR al nostru :) Sfatos si...dupa cum mi-a zis ... foarte foarte rapid la sprint de pe loc cand ii este amenintata integritatea corporala :)
Felicitari pentru rezultat si perseverenta :D

Observatie: Horhe, induci putin oamenii in eroare si asta poate da nastere la te miri ce accidente... Asa este, se pare ca am un sprint fantastic la kilogramele mele atunci cand imi este amenintata integritatea corporala, DAR: sprintul isi schimba directia in functie de obiectul cu care sunt amenintat :)) ... Baiatul asta a fost inspirat: a incercat cu o masina... :)))

bobby_gsi2 30-04-08 11:39

1 Attachment(s)
Quote:

Originally Posted by tm8bnz (Post 1507246)
Caz clasic de Hatch ani 80-90 usurat la maxim de spate si cu repartitor de frana ne-reglat adecvat ! Cunosc si eu prea bine senzatia...
Oricum ai fost prea violent pe frana bobby !

Nu stiu daca se observa in filmulet...dar roata fata se invartea, de mai mult timp tot imi face figuri spatele la franare, initial am crezut ca am franat cu rotile virate......dar se vede ca eram pe trasa si rotile erau drepte. Explicatia mea....dupa cum a zis si bnz...repartitor reglat aiurea (eu de cand am luat masina nu am umblat la el) si masina era descarcata pe spate.....si a franat ca bicicleta cu o singura roata....stanga spate. Am ales varianta franei in speranta ca se va opri.....puteam sa iau piciorul din frana dar senzatia mea a fost ca dadeam frontal in parapetul din fata.Eu zic ca din film reiese diferenta de viteza care o aveam fata de ceilalti, dar am uitat ca am tamburi pe spate si nu stau asa bine pe frane :). Important e ca am scapat cu masina neatinsa dar pe de alta parte ma si oftic pt ca derapajul asta m-a incetinit mult, fara el alt timp as fi scos.
Tre sa pun si filme cu o urcare buna...apoi zice lumea ca am stat numai in parapeti :).Ultima urcare este de locul 4.....de asta ma oftic rau...pt ca am menajat masina si am mers curat....la numai 6 zecimi de podium, plus ca am avut putina benzinain rezervor si m-a intrerupt pe final

Bubu_021 30-04-08 13:04

2 Attachment(s)
salut,

vreau sa multumesc tuturor celor care au contribuit la aceasta cursa.
sponsorilor : autogab, rusoil si dl. marian taifas.
partenerilor media - 4tuning, rally.ro, craiova forum si kiss fm.
participantilor atat celor de la cluburi (speedline, insomnia, ghost, nsl) cat si celor care nu fac parte din cluburi de racing.
publicului care a batut atata drum pentru cursa.

a doua urcare de antrenament cronometrat nu a mai avut loc deoarece la mijloc s-a dat drumul la circulatie ca sa mai ajunga si oamenii acasa si am avut parte de surprize neplacute, o caruta pe drum, un autobuz si o masina a unui localnic. pana s-a eliberat din nou traseul a mai trecut o jumatate de ora, timpul aproximativ pt o urcare.

baietii de la speedline au luat iar spuma - felicitari. si felicitari lu' fugu in special cu RWD a batut 4x4.
tenu la 1400 a rupt. tot la 1400 pe locul 3 a venit smartul (aprox 700 cmc) din slatina, felicitari.
c4 - a castigat la 2000, care a fost clasa cea mai disputata.
clasa 1600 la care se anuntasera 6 participanti, nu s-a mai constituit deoarece au fost decat 2, care au intrat apoi la 2000.
azi sau maine pun lista cu castigatorii pe clase si clasamentul, pana atunci, tabelul cu rezultate.

Intrebare pt cei care au poze. Pot sa le pun si pe site-ul clubului la pagina cu poze si filme de la cursa asta ? evident, cu mentionarea sursei.

Bubu_021 30-04-08 13:30

Quote:

Originally Posted by Nemes Ion (Post 1506224)
in alta ordine de idei , dac imi este permis , as vrea sa fac o propunere , haideti sa reinviem ''raliul zapezi' chiar anul asta daca ar fi posibil !!! cu respect Ionut

este destul de dificil cu raliul zapezii in craiova. trebuie pandita zapada, ca nu e ca la munte sa inceapa ninsoarea in noiembrie si sa se opreasca in februarie.

RACING MAN 30-04-08 14:49

Un RallySprint nu organizati? Cred ca trebuie mediatizat mai mult si at vor veni si participanti.

bobby_gsi2 30-04-08 22:10

Au fost vreo doua "raliul zapezii" la covasna...unul in decembrie parca si unul in februarie...numai ca erau alte conditii.

cryssl 01-05-08 18:03

Quote:

Originally Posted by bobby_gsi2 (Post 1506854)

e din packu meu :-w

Pinky 08-05-08 09:27

Etapa1 care trebuia sa fie pe 29 martie la Bucovat s-a amanat pentru ce perioada?

All times are GMT +2. The time now is 23:20.

- Copyright 2026 4Tuning