![]() |
Re: Sambata, 26 aprilie 2008, Viteza in coasta - Slatina (Mosteni) jud. Olt
in alta ordine de idei , dac imi este permis , as vrea sa fac o propunere , haideti sa reinviem ''raliul zapezi' chiar anul asta daca ar fi posibil !!! cu respect Ionut
|
Ar fi super idee....cu Raliul Zapezi. :) "Partea cu certurile mai lasatile ca nu e bine, ai participat, a fost bine, te-ai simtit bine, daca ai mai si castigat e ok, daca nu mai vino si data viitoare sa mai capeti experienta si o sa ajungi sa castigi. Nu conteaza cine a castigat sau ce are fiecare la masina. Dupa posibilitati fiecare mai mult sau mai putin conteaza ca te bati cu secundele si zecimile de secunda sa te bucuri cand ai reusit sa mai dai jos o zecime. Asta este sport adevarat nu ca nu mai stiu ce a facut vecinu ca are masina mai puternica etc. Luptati cu secundele, cu trasele ideale, acolo sa va ofticati cand nu intrati intr-un viraj bine cand franati prea tarziu...si multe altele. Hai sa mai vorbim si de altele si sa lasam certurile. Mai bine comentati trasele ideale si puneti si voi poze ....
|
1 Attachment(s)
Pun eu un filmulet......desi nu sunt mandru de el :)
|
Quote:
|
Multumim organizatorilor pt aceasta cursa !!!
Felicitari tuturor participantilor :D Si nu in ultimul rand multumesc celor care m-au ajutat sa scot masina; datorita lor am putut sa continui cursa:-) ZIR imi pare rau ca a trebuit sa fugi din fata masinii. Data viitoare o sa fiu mai atent si am tinut minte ce mi-ai spus. Multumesc inca odata |
Quote:
Oricum ai fost prea violent pe frana bobby ! |
Quote:
Felicitari pentru rezultat si perseverenta :D |
Quote:
|
1 Attachment(s)
Quote:
Tre sa pun si filme cu o urcare buna...apoi zice lumea ca am stat numai in parapeti :).Ultima urcare este de locul 4.....de asta ma oftic rau...pt ca am menajat masina si am mers curat....la numai 6 zecimi de podium, plus ca am avut putina benzinain rezervor si m-a intrerupt pe final |
2 Attachment(s)
salut,
vreau sa multumesc tuturor celor care au contribuit la aceasta cursa. sponsorilor : autogab, rusoil si dl. marian taifas. partenerilor media - 4tuning, rally.ro, craiova forum si kiss fm. participantilor atat celor de la cluburi (speedline, insomnia, ghost, nsl) cat si celor care nu fac parte din cluburi de racing. publicului care a batut atata drum pentru cursa. a doua urcare de antrenament cronometrat nu a mai avut loc deoarece la mijloc s-a dat drumul la circulatie ca sa mai ajunga si oamenii acasa si am avut parte de surprize neplacute, o caruta pe drum, un autobuz si o masina a unui localnic. pana s-a eliberat din nou traseul a mai trecut o jumatate de ora, timpul aproximativ pt o urcare. baietii de la speedline au luat iar spuma - felicitari. si felicitari lu' fugu in special cu RWD a batut 4x4. tenu la 1400 a rupt. tot la 1400 pe locul 3 a venit smartul (aprox 700 cmc) din slatina, felicitari. c4 - a castigat la 2000, care a fost clasa cea mai disputata. clasa 1600 la care se anuntasera 6 participanti, nu s-a mai constituit deoarece au fost decat 2, care au intrat apoi la 2000. azi sau maine pun lista cu castigatorii pe clase si clasamentul, pana atunci, tabelul cu rezultate. Intrebare pt cei care au poze. Pot sa le pun si pe site-ul clubului la pagina cu poze si filme de la cursa asta ? evident, cu mentionarea sursei. |
Quote:
|
Un RallySprint nu organizati? Cred ca trebuie mediatizat mai mult si at vor veni si participanti.
|
Au fost vreo doua "raliul zapezii" la covasna...unul in decembrie parca si unul in februarie...numai ca erau alte conditii.
|
Quote:
|
Etapa1 care trebuia sa fie pe 29 martie la Bucovat s-a amanat pentru ce perioada?
|
| All times are GMT +2. The time now is 23:20. |
- Copyright 2026 4Tuning