![]() |
nautilus ai fost genial la faza asta.... cred ca asta exprima cel mai concis esenta loganului :lol: :lol:
|
Re:
omule ... asta o intrebat daca o fo un truc mah nu o zis o intrebat
|
aduc detalii legat de acest proiect - nici macar nu aduca cu gandul la WRC ci la o noua clasa ce se va forma - S2000, care nu a fost inca instaurata de FIA.
Caracteristicile principale ale acestei grupe sunt : masini cu 4 roti motoare, cu motoare de 2000 cmc aspirate, cu masa de 1100 kg. Motorul acestui Logan este preparat de catre Sodemo, un tuner cu lunga traditie in colaborarea cu Renault, si, alaturi de care Renault a castigat numeroase titluri Europene si mondiale. ALte date nu au fost dezvaluite. |
Si cu \"putin\" noroc s-ar putea sa ajunga si pe la noi in campionatul de raliuri
|
asta va ramane de vazut :wink:
|
Ce este clar ca vor mai dura ceva ani
|
Re: DACIA LOGAN S2000
am vazut filmuletze cu s2000 in teste si cred ca se descurca super bine si in plus arata mult mai bine decat loganurile tunate de prin romania
|
pozele astea mau facut sa imi schimb oare cum parerea proasta despre ce se putea face cu un logan ..a iesit Zuuuper versiunea wrc ..
|
Yep! Tare versiunea asta. Sper sa-l bage pe linia de productie dupa ce termina cu tot tacamu de teste....
|
foarte foarte urata da ce sa zic e dacie!!
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
In primul rand, majoritatea nu ati inteles ca aici se discuta despre Dacia S2000, masina de raliu, nu Dacia S2000, potientialul GTI killer...
Nu va mai agitati ca daca o sa fie fiabila, daca o sa arate asa, daca, daca, daca... Sa nu uitam ca Fabia WRC nu are mai nimic in comun cu Fabia RS, dieselul pseudo-sportiv... Dupa ani de zile de trait in tara asta, nu inteleg de ce romanii injura necontenit Dacia, indiferent ca e Dacia 13xx, cutia care se repara cu guma si atza la colt de strada, sau Logan, "prea urata si nasoala ca sa fie buna"... Voi sunteti aia care ziceati la cateva luni inainte de lansarea Loganului ca in el (Logan) o sa ploua ca in SupeRNova si o sa crape prin gropi la fel, cand nici macar nu aparuse masina.. Aerele astea de Nostradamus nu dau bine la imagine... Eu personal nu pot decat sa ma bucur ca Renault doreste sa implice marca Dacia in competitiile de raliu. Asta va aduce un mare plus atat pentru Dacia, cat si pentru Renault la capitolul imagine. Ca sa continuam comparatia cu Skoda, sa nu uitam ca Skoda n-a facut nimic cu Octavia WRC in CMR, dar a promovat Octavia RS ca masina de serie! In acelasi fel sper si eu la un Logan cu motor de 2 litri, nu conteaza cati cai va avea... P.S: Sper ca am reusit sa ma fac inteles fara ca lumea sa ma injure (ca mai mereu) ca sunt prea dur. Cateodata, daca esti prea moale la argumente, lumea te ignora... |
| All times are GMT +2. The time now is 15:18. |
- Copyright 2026 4Tuning