Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   VERSUS AUTO (https://forum.4tuning.ro/55-versus-auto.html)
-   -   dacia vs matiz (https://forum.4tuning.ro/55-versus-auto/74817-dacia-vs-matiz.html)

apache 03-05-08 17:51

Re: dacia vs matiz

bobytzul omu' care a initiat topicul era curios de o treaba.acum nu trebuie sa ii bagi pe gat o cursa legala pentru ca poate omu vroia sa stie asa ca fapt divers ,nu neaparat sa stea sa dea bani de inscrieri la legale

Bobytzul 03-05-08 19:04

Quote:

Originally Posted by apache (Post 1512777)
bobytzul omu' care a initiat topicul era curios de o treaba.acum nu trebuie sa ii bagi pe gat o cursa legala pentru ca poate omu vroia sa stie asa ca fapt divers ,nu neaparat sa stea sa dea bani de inscrieri la legale

Bre apache:
-Legalele sunt organizate prin toata tara ex cea de la Braila .Initiatorul topicului nu trebuie sa deranjeze din scaun ca totul este organizat de altii.
-Eu am zis ca platesc participarea la 2 Dacii daca se gasesc si 2 posesori de Matiz care in cadrul unei curse legale sa sara la beregata Daciei .
-Daca urmareai filme de la legale vedeai Dacii asezate cuminti la START ,era unul din ei venit cu un TAXI deci eu am musterii .
-Acum incepe beleaua unde sunt Matizurile si propuneam o chestie nevinovata

"Acum este rindul tau "ghiszmo "sa pui osul la munca nu sa stai in fata calc si sa dai cu presupusul si altii sa dea solutii:
-Cauta regulamentul de la legale clasa A A1 si il postezi (este postat si pe 4tuning folosind copy si paste il atasa)-Cauta pe unde au loc legale si ne anunti (locatiile sunt si pe 4tuning tot cu copy si paste le atasa )
-Cauta 2 posesori de Matiz care sa aiba curajul sa sara la jugulara Daciei (nu pot da adresa siteului unde gasesti Matiz & Tico dar are si el google)
-Mobilizeaza comunitatea pasnica a celor cu Matiz sa puna mina de la mina sa plateasca inscrierea la legale a 2 Matizuri, daca te cocoseaza in batai este ciubucul tau .(aici difera cum abordeaza omul problema una este sa se aseze in intersectii cu caciula in brate sa fuga dupa Matizuri,alta este sa apeleze la comunitatea celor cu matiz ,lucru recomandat si de mine )

Bre apache poti sa ii dai si tu o mina de ajutor ,mai ales la chestia cu :shock:mobilizatul comunitatii pasnice a posesorilor de :arrow:Matiz;) ca vorba Romanului unde sunt 2 puterea creste

Pentru colegii de forum ca sa poata vorbi in cunostinta de cauza ,aruncati un ochi pe aici https://forum.4tuning.ro/16-curse-accelerare-liniute/72854-week-end-race-george-dunareanu.html si dupa ce vedeti cam ce inseamna o legala cautati si la pagina 23 (postul 332,333 )unde sunt filmele ,gasiti si poze dar din pacate sunt pozate numai masinile tari, este ratacita si o Dacia cu toate ca au fost o droaie dar nu mai comentez ca ma incaier cu moderatorii.

sEvRaJ5 12-05-08 09:57

Cred ca matizul !

apache 12-05-08 21:52

Quote:

Originally Posted by sEvRaJ5 (Post 1528772)
Cred ca matizul !

si uita asa te-ai trezit tu aiurea sa-i reamintesti de cursa asta lu bobytzul

SV25MBN 12-05-08 21:58

A facut si un post foarte pertinent dealtfel, aducand argumente care sa ii sustina punctul de vedere :D

sEvRaJ5 12-05-08 22:40

Quote:

Originally Posted by SV25MBN (Post 1530273)
A facut si un post foarte pertinent dealtfel, aducand argumente care sa ii sustina punctul de vedere :D

Vrei argumente ?

Putere maxima (cp/rpm) 48/5900
Cuplu maxim (Nm/rpm) 68.6/3500
Viteza maxima (km/h) 144
Acceleratie 0-100 km/h (s) 17
Consum* extraurban (l/100km) 5,1

Astea sunt argumentele mele pentru care am ales matiz . Vreau sa ma faci sa imi schimb parerea cu argumentele tale pentru dacie.

SV25MBN 12-05-08 22:44

Vezi ca , consumul nu ne intereseaza la proba asta. Daca vrei sa vezi opinia mea si ce s-a discutat pana acum , iti recomand sa citesti toate paginile de pana acum.

sEvRaJ5 12-05-08 22:50

Quote:

Originally Posted by SV25MBN (Post 1530426)
Vezi ca , consumul nu ne intereseaza la proba asta. Daca vrei sa vezi opinia mea si ce s-a discutat pana acum , iti recomand sa citesti toate paginile de pana acum.

Da vad ca mereu u te certi cu toata lumea . Daca esti fan dacia asta nu inseamna k matiz-ul si tico sunt masini proaste . Iti zic io k fratimiu inainte sa aiba golf 5gt sport a avut tico si eu cu el in masina am mers cu 145 si mai mergea daca avea unde , era pe zona rosie da a mers asta conteaza si u ce vrei sa imi zici mie k la liniurtza dacia atinge viteza maxima ? Da poate o atinge da se opreste 2 km mai inkolo !

Mustang 12-05-08 22:50

Quote:

Originally Posted by sEvRaJ5 (Post 1530412)
Vrei argumente ?

Putere maxima (cp/rpm) 48/5900
Cuplu maxim (Nm/rpm) 68.6/3500
Viteza maxima (km/h) 144
Acceleratie 0-100 km/h (s) 17
Consum* extraurban (l/100km) 5,1

Astea sunt argumentele mele pentru care am ales matiz . Vreau sa ma faci sa imi schimb parerea cu argumentele tale pentru dacie.

Vin si eu cu un contra-argument: fa probe la treapta a III-a la Matiz si fa o proba la treapta a III-a la o Dacie in 4 trepte din '85. ;) Vezi care smuceste mai tare masina. ;)

robertinho 12-05-08 23:02

...mah si daca eu va zic ca am batut logan de 1.5 dci cu tico??? recunosc soferul din logan era petarda,dar lam facut...deci tico rulzzz
glumesc...s-ar putea la plecare sa se zmuceasca mai bine matizul,dar intr-a 3 dacia deja il ajunge sau chiar intrece

SV25MBN 12-05-08 23:06

Quote:

Originally Posted by sEvRaJ5 (Post 1530440)
Da vad ca mereu u te certi cu toata lumea . Daca esti fan dacia asta nu inseamna k matiz-ul si tico sunt masini proaste . Iti zic io k fratimiu inainte sa aiba golf 5gt sport a avut tico si eu cu el in masina am mers cu 145 si mai mergea daca avea unde , era pe zona rosie da a mers asta conteaza si u ce vrei sa imi zici mie k la liniurtza dacia atinge viteza maxima ? Da poate o atinge da se opreste 2 km mai inkolo !

Da nu ma cert cu nimeni, chiar ti-am vorbit frumos, si ti-am zis ca daca vrei sa vezi parerea mea, citeste paginile precedente. Tu ramai in continuare la parerea ta, tu stii daca minti sau nu, eu stiu ca am condus si aia si aia si aia... nu stiu despre tine ce sa zic, probabil esti doar unul din cei care vorbeste din auzite.

Mustang 13-05-08 09:34

Lasati Tico-ul afara din conversatie.
Matiz VS Dacia ... asta conteaza.

Toooot bagat Tico-ul pe teava. Ala nu este Matiz.

Dripci 17-05-08 20:02

Cred ca in versusul asta conteaza soferul cel mai mult. Eu, ca sofer..sunt praf..si se simtea asta cand eram la volanul unei dacii, abia mergeam. Cumnatul meu pe un matiz face minuni, se ia dupa orice masina.

Sindrom 17-05-08 20:27

pana ajunge intr-un pom si la stirile de la ora 5
tocmai am mers cu o dacie 1310 din 2004....asta dupa ce io mersesem cu matizu...singuru lucru de care am dubii e plecarea, pentru ca trebuie sa cunosti dacia foarte bine ca altfel dai ditamai scartaiala

SV25MBN 19-05-08 03:26

Ceea ce vrei tu subtil sa spui este ca Dacia bate Matizul ? Asta venit din partea unui proprietar de Matiz ? Pt ca asta poate ar pune capat acestei discutii nesfarsite :)

All times are GMT +2. The time now is 16:10.

- Copyright 2026 4Tuning