Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Femei (https://forum.4tuning.ro/28-femei.html)
-   -   Ce va atrage in mod special la o fata (sau la un baiat, dupa caz)? (https://forum.4tuning.ro/28-femei/7363-atrage-special-baiat-caz.html)

needBrain 30-08-05 15:57

cam asa ceva
zambet cald,etc

aleks 31-08-05 17:40

si tot ce trebuie unei fete nu need?

needBrain 01-09-05 01:49

deci fizic,cam atat ma intereseaza
tin ca ea sa fie \"legata\" in sensul ca:nici prea inalta,nici prea scunda,nici cu sanii prea mari/mici pt inaltimea ei
sa nu fie vreo grasa sau schiloada,etc
deci fizic nu cred ca se poate numi ca am un ideal.mie sa-mi placa
la mine conteaza mult caracterul fetei,sa nu fie proasta ca nu ma pot abtine si fac misto de ea(daca-i proasta)
imi plac fetele mai hotarate,care sa stie ce vor de la viatza si mult mai important,cum sa obtina acel \"ceva\"
in schimb nu suport nehotaratele(am o experientza ffff proasta cu o astfel de fata),fitoasele(alea pline de ele de zici ca-s femeile supreme si toti cei din jurul lor niste sclavi),materialistele(si nush cum draq se intampla ca numai de d-astea dau),si felete curvistine,sau alea bune rau de tot(ca astea au figuri......)

sunt pretentios?

EvLSant0S 01-09-05 03:21

atata timp cat respectiva nu sufera de ea si n-are fitze... e parfum
ca mai si \"cunoaste\" glume gen ... \" husaaaa husaaaaa....... \"
sau
\"i feel pretty ... oh so pretty ... \" and shit .. parfum ..
o fata deschisa ..
dar nu copil de 15 ani ... mi-e greatza ...

flaviutza 01-09-05 03:32

Ma scuzi dar e typing error sau ai scris intentionat 16 la \"age\"...?
Ma rog...... :lol: :lol:

EvLSant0S 01-09-05 04:51

Re:

Quote:

Originally Posted by \"flaviutza\"

siii ....... care-i problema ta ?
astept sa-mi spui ce-ai vrut sa spui , eu nu inteleg ..
am scris 16 la age ptr ca atat am ...
nu vad unde-i problema ...
poate-mi spui tu .. ;)
astept

flaviutza 01-09-05 06:09

Re:

Quote:

Originally Posted by \"EvLSant0S\"
dar nu copil de 15 ani ... mi-e greatza ...

PAI U ESTI DOAR CU UN AN MAI MARE......................ce sa mai intelg...........ca ti-e greatza de adolescenti ca tine?

LaMishto 01-09-05 10:56

Re:

Quote:

Originally Posted by \"needBrain\"
,materialistele(si nush cum draq se intampla ca numai de d-astea dau)

mergi la agatat fara masina :lol:

aleks 01-09-05 14:09

i-or fi placand numai fetele mai mari ca el flaviuta, eu asa pateam , nu-mi placeau alea de o varsta cu mine ca nu gandeau

flaviutza 01-09-05 15:17

:chainsaw: :baby: Te pomeni mey ca tu gande-ai mai mult la varsta aia decat ftl ha ha ha si la bologie la scoala am invatat ca ftl sunt mai dezvoltate mintal cu 2 ani decat baietii :ciggy: ....lol lol :lol: :lol: :lol: :lol: :evil_laug :evil_laug :evil_laug

aleks 01-09-05 15:23

Re:

Quote:

:chainsaw: :baby: Te pomeni mey ca tu gande-ai mai mult la varsta aia decat ftl ha ha ha si la bologie la scoala am invatat ca ftl sunt mai dezvoltate mintal cu 2 ani decat baietii :ciggy: ....lol lol :lol: :lol: :lol: :lol: :evil_laug :evil_laug :evil_laug

fetele au doar fluturi in minte la varsta aia, eu voiam si un partener de discutii nu doar o papusa pe care sa o plimb.

EvLSant0S 01-09-05 16:58

Re:

Quote:

incearca sa o iei mai usor cu atacurile , incearca sa nu mai vbesti fara sa stii ...
ne-am inteles ? sa stii ca la ce ai invatat tu la biologie ... se adauga o chestie ( mai exista si exceptii ) foarte multe ... care cum zice si aleks , au fluturi in cap ... ;)

flaviutza 01-09-05 20:11

WTF are you talking about ????!!!!!!
Pe cine am atacat?????!!!!!!!!
Cred ca u have something whit me........ei bine uite care-i treaba atata timp cat nu atac pe nimeni,si stiu exact ce-i ala atac, sa stii ca-mi postez parerile pana nu mai pot...........ok?
Asa ca nu o mai lua personal ca eu cu aleks vorbeam si nu mi-a zis nimik,cum ca s-ar fi suparat sau ceva,ok?!...so....
P.S. Crede-ma ca stiu ce vorbesc si nu ma supara pls!

valib 01-09-05 20:35

fitze...fitze....fitze....

EvLSant0S 01-09-05 20:57

Re:

Quote:

despre asta e vorba , vezi ce a scris tipul de deasupra mea ? citeste bine mesajul ,
nu ma cunosti , nu stii ce-mi poate pielea , nu stii nimic , asa ca nu rade tu cand spun ca nu mai am nevoie de ...
bine ?
btw , vezi ca ... al tau \"whit\" se scrie \"with\" ;)

Quote:

P.S. Crede-ma ca stiu ce vorbesc si nu ma supara pls!
nu stii despre ce vbesti , si sa nu te supar ? i`m doin` my best , dar n-am cu cine ... ;)

All times are GMT +2. The time now is 16:41.

- Copyright 2026 4Tuning