![]() |
cam asa ceva
zambet cald,etc |
si tot ce trebuie unei fete nu need?
|
deci fizic,cam atat ma intereseaza
tin ca ea sa fie \"legata\" in sensul ca:nici prea inalta,nici prea scunda,nici cu sanii prea mari/mici pt inaltimea ei sa nu fie vreo grasa sau schiloada,etc deci fizic nu cred ca se poate numi ca am un ideal.mie sa-mi placa la mine conteaza mult caracterul fetei,sa nu fie proasta ca nu ma pot abtine si fac misto de ea(daca-i proasta) imi plac fetele mai hotarate,care sa stie ce vor de la viatza si mult mai important,cum sa obtina acel \"ceva\" in schimb nu suport nehotaratele(am o experientza ffff proasta cu o astfel de fata),fitoasele(alea pline de ele de zici ca-s femeile supreme si toti cei din jurul lor niste sclavi),materialistele(si nush cum draq se intampla ca numai de d-astea dau),si felete curvistine,sau alea bune rau de tot(ca astea au figuri......) sunt pretentios? |
atata timp cat respectiva nu sufera de ea si n-are fitze... e parfum
ca mai si \"cunoaste\" glume gen ... \" husaaaa husaaaaa....... \" sau \"i feel pretty ... oh so pretty ... \" and shit .. parfum .. o fata deschisa .. dar nu copil de 15 ani ... mi-e greatza ... |
Ma scuzi dar e typing error sau ai scris intentionat 16 la \"age\"...?
Ma rog...... :lol: :lol: |
Re:
Quote:
astept sa-mi spui ce-ai vrut sa spui , eu nu inteleg .. am scris 16 la age ptr ca atat am ... nu vad unde-i problema ... poate-mi spui tu .. ;) astept |
Re:
Quote:
|
Re:
Quote:
|
i-or fi placand numai fetele mai mari ca el flaviuta, eu asa pateam , nu-mi placeau alea de o varsta cu mine ca nu gandeau
|
:chainsaw: :baby: Te pomeni mey ca tu gande-ai mai mult la varsta aia decat ftl ha ha ha si la bologie la scoala am invatat ca ftl sunt mai dezvoltate mintal cu 2 ani decat baietii :ciggy: ....lol lol :lol: :lol: :lol: :lol: :evil_laug :evil_laug :evil_laug
|
Re:
Quote:
|
Re:
Quote:
ne-am inteles ? sa stii ca la ce ai invatat tu la biologie ... se adauga o chestie ( mai exista si exceptii ) foarte multe ... care cum zice si aleks , au fluturi in cap ... ;) |
WTF are you talking about ????!!!!!!
Pe cine am atacat?????!!!!!!!! Cred ca u have something whit me........ei bine uite care-i treaba atata timp cat nu atac pe nimeni,si stiu exact ce-i ala atac, sa stii ca-mi postez parerile pana nu mai pot...........ok? Asa ca nu o mai lua personal ca eu cu aleks vorbeam si nu mi-a zis nimik,cum ca s-ar fi suparat sau ceva,ok?!...so.... P.S. Crede-ma ca stiu ce vorbesc si nu ma supara pls! |
fitze...fitze....fitze....
|
Re:
Quote:
nu ma cunosti , nu stii ce-mi poate pielea , nu stii nimic , asa ca nu rade tu cand spun ca nu mai am nevoie de ... bine ? btw , vezi ca ... al tau \"whit\" se scrie \"with\" ;) Quote:
|
| All times are GMT +2. The time now is 16:41. |
- Copyright 2026 4Tuning