![]() |
si care-i problema?
|
haha stiam ca o sa zici ceva...dar nah...n-a fost cu dedicatzie sau intentzie rea ;) cine are bmw sa-i traiasca...cine n-are sa viseze :)
tare faza cu Brings Me Women :P |
Ieftin in comparatie cu ce?? But hai sa nu facem off topic, dezabateri pe tema bmw pe topic la mine :-P.
|
Re:
Quote:
|
:lol: :lol: :lol:
|
Hm...se naste o intrebare: Cine este Ariana?? Si da..o poza cu tine te rog...indiferent de anotimp(ma refer la imbracamintea adecvata fiecarui anotimp): iarna-primavara-vara(m'da...mie mi-ar conveni in tinuta de vara..si mai ales cea de plaja!!!)-toamna. :lol: :lol: Uite..suntem doi care cerem poza cu tine eu si amicul meu Tekin.... :lol: :lol: . Asteptam poza sau dupa caz pozele. Multumesc anticipat !!! 8)
|
Ariana ai putea posta o poza cu tine?
Suntem deja 3 :lol: :lol: :lol: |
Si eu cu ce ma aleg la afacerea asta? :P :lol: Sa vad first poze cu voi!!!!!! :lol:
|
Re:
Quote:
|
Mda..... eu pun o poza cu mine, dar dupa aia o sa pot sa tot astept sa va vad si pe voi, nu-i asa? :P :lol: :P :)
|
Sa nu ziceti ca sunt rea, hai sa pun o poza cu mine (ca sunteti 3 la nr si noah.... :)) ), da mai multe vedeti sau primiti (la cerere :-P ) pe topicu meu: ;)
https://www.4tuning.ro/forum/viewtopic.php?t=7721 (Tipe la volan) |
1 Attachment(s)
Din garderoba de inceput de toamna :-P ca din aia de vara n-am poze....
|
merje..
|
Re: ;)
1 Attachment(s)
Quote:
uite si o poza cu subsemnatul si masina lu' mama :peace: |
Re: ;)
Quote:
|
| All times are GMT +2. The time now is 18:47. |
- Copyright 2026 4Tuning