Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Masina mea Dacia (https://forum.4tuning.ro/109-masina-mea-dacia.html)
-   -   My CaZaN (https://forum.4tuning.ro/109-masina-mea-dacia/73282-my-cazan.html)

gyde 07-06-08 15:00

Re: My CaZaN

cred ca e o idee buna dar nebunia mea e sa pun masca aia noua noutza ca am si eu un tinichigiu smecher dar vreau sa ma apuc de ea cand am tot ce imi trebuie ms pt sfat si cu autocolantul ala mai bine o vopsesc stalpii si marginea la geam e o idee buna ms pt sfaturi si mai astept cateva:D

bolidu' 07-06-08 15:16

la exterior eu as lasa-o asa chiar imi place cum ai facut-o!;) ce nu-mi place este tapiteria aia rosie de pe scaune.cauta si tu pe la dezmembrari niste scaune mai mishto.in rest e mishto interioru.:D

Claudiu.aka.Clappy 07-06-08 20:25

Hai Gide ca a iesit chiar belea.... Imi place tot la ea... si cum e lasata si culoare... folia... muzica.... !! Felicitarile Mele :X

gyde 09-06-08 00:28

Quote:

Originally Posted by bolidu' (Post 1577308)
la exterior eu as lasa-o asa chiar imi place cum ai facut-o!;) ce nu-mi place este tapiteria aia rosie de pe scaune.cauta si tu pe la dezmembrari niste scaune mai mishto.in rest e mishto interioru.:D

scaunele sunt originale si plafonul la interior nu sa lucrat inca nu vreau sa umblu pt ca nu ma interedeaza pe moment interiorul sunt cu masca de pe fata in gand si cu restul de materiale pt vopsitorie pe urma urmeaza motorul si ultimul sa fie interiorul scaune voi pune recaro piele si banchete si plafon piele intoarsa masina o sa fie de curse pt ca in viitor ma gandesc sa achizitionez o alta masina si daca tot se anunta ca pe 2011 scot masinile vechi o voi plimba cu platforma:D

gyde 10-06-08 12:03

stie cineva de unde cumpar si eu stopuri mici noi faruri proiectoare rotunde mie imi trebuie doar garniturile dar ma gandesc daca ma apuc de ea sa fie totul nou rog daca are cineva pe acasa piese pt exterior noi sa ma contacteze cumpar aproape orice piesa 1300 noua

cannavaro 11-06-08 00:47

stopuri mici au la magazinele de piese auto 25 de lei bucata Elba timisoara
la fel semnale de 1300 15-16 lei bucata, fara becuri.

gyde 11-06-08 01:38

ms mult deci la timisoara tre sa ajung:D cam departe dar am niste prieteni care poate mai ajung pe acolo cineva din pitesti stie ceva de piese se mai gasesc ceva pe acolo?

bolidu' 11-06-08 16:15

stopuri de 1300 gasesti in toate magazinele de piese auto,cel putin la mine in oras..........;)

gyde 11-06-08 20:14

da ai dreptate la tine in orash gasesti dar la noi in buc leau maturat pe toate de cand cu terenurile de leau vandut astia magazinele de piese au dat faliment ca lumea sia cumparat masini luxoase tre sa ma duc prin toata tara ca sa caut niste ornamente stopuri si alte nimicuri oricum ms pt sfat . Cannavaro au iesit bine dungile pe masina ai si u niste poze la toata masina vreau sa imi fac si eu o idee daca esti amabil , apropo niste idei de schimbare de la 3 la 4 prezoane imi da si mie cineva niste sfaturi momentan as vrea niste flanse si poate mai tarziu am sa schimb puntea si fuzetele dar ce parere aveti despre flanse si despre shimbarea puntii si a fuzetelor ce efecte au

cannavaro 11-06-08 20:39

Quote:

Originally Posted by gyde (Post 1583892)
ms mult deci la timisoara tre sa ajung:D cam departe dar am niste prieteni care poate mai ajung pe acolo cineva din pitesti stie ceva de piese se mai gasesc ceva pe acolo?

ma refeream ca sunt fabricate la elba timisoara, dar gasesti la orice magazin de piese auto.

gyde 11-06-08 21:53

imi arati si mie 2/3 poze cu masina ta sa imi FAC si eu o idee cum a iesit cu dungile de gordini

cannavaro 12-06-08 01:11

2 Attachment(s)
cam asa ceva :)

pe laterale repet: le-am facut de 4 cm in loc de 2.5 cm, iar dungile subtiri de pe capota & portbagaj de 3 cm. Multa munca si o tona de ambitie. M-a ajutat mult si culoarea masinii.

gyde 12-06-08 02:27

nu stiu ce sa zic chiar imi place dar nu stiu cum arata cu dungile mai subtiri se vede ca a fost chinuiala mare dar eu zic ca merita efortul

macarie_r 12-06-08 06:43

un sfat, da prostiile alea negre jos si pune niste bare nichelate ca da mai bine, sau daca te tine.. fara ;) bafta si spor la aranjat masinutza

cannavaro 12-06-08 15:38

2 Attachment(s)
cu dungi subtiri cam asa:

si nu mi-a placut :D

All times are GMT +2. The time now is 15:26.

- Copyright 2026 4Tuning