![]() |
Re: usergroup de masini retro
!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! NU dati join usergroupului daca nu ati prezentat o poza sau un link cu masina pe acest thread pentru ca nu vi se va accepta cererea. |
3 Attachment(s)
Opel Ascona Coupe a lui mrkane
|
O intrebare: cam care au fost costurile de omologare a motorului la ascona?
|
Quote:
|
nu a fost nici o problema ca motorul e mai puternic? o schimbare de motor vreau sa fac si eu dar cu un c20ne in prima faza...a mea stock are 100 cp si c20ne 115 parca..
|
hai ma ca ma bag si eu
eu sunt mai prostutz cu computerul asa ca il rog pe fratele kirin sa imi puna el pozele,pls |
3 Attachment(s)
Poate nu e la fel de old ca unele de aici, dar sper ca se incadreaza :)
Dacia 1300 1980, care inca e in incercarea de reintinerire |
3 Attachment(s)
Opel Ascona C din `85.
|
4 Attachment(s)
Volkwagen Golf MK1 '77 aproape de finish....
|
am si eu o intrebare sharky cu cat ai luat gentzile sau erau pe masina ? P.S Apocalipsa
|
sa-mi prezint si eu vechitura, gasiti aici detalii destul de ample despre masina si stadiile de modificare si restaurare suferite, cat si filmari cu ea "la lucru"
https://forum.4tuning.ro/116-masina-mea-opel/52225-masina-mea-opel-ascona-gt.html |
Quote:
de luni incep cu niste prieteni un nou proiect, Kadett E 1.3 goin' SFI :D + a little more, o sa pun poze cu progresul masinii (sau o sa-l conving pe proprietar sa o faca) |
Quote:
am si eu una bucata intrebare : care e masina ta old school? ca nu o vad prezentata aici. |
|
| All times are GMT +2. The time now is 05:26. |
- Copyright 2026 4Tuning