![]() |
A ta corrado ce putere are???
|
Re:
Quote:
|
Horatiu. Eu am un Espero..... :oops:
|
ce motor ai pe el?
|
De 1600. are 90 de cai.
|
[/img]https://img103.imageshack.us/img103/821/211120050029hu.jpg
asta e traoca mea imbunatatiri aduse : 1-axa cu came schimbata cu una sport (320 cu 350 grade ridicare la 6.2 si defazaj pe came) 2-volanta usurata 3-set motor de 1.6(initial a avut de 1.4) 4-vilbrochen usurat 5-biele usurate 6-luat 2mm din inaltimea chiulasei 7-carburatoare dublu corp de pe reno 12 gordinii 8-filtru de aer sport 9-gutie de viteze de golf 2 gti 10-discuri de frana spate imbunatatiri pe viitor turbina elicoidala , upgrade frane , si schimbarea lookului exterior |
|
mesteru surubel....este vorba de dacia aia 1310????
|
Re:
Quote:
|
Re:
Quote:
niste poze mai concrete poti pune? cu discurile spate, motor etc ? multzumesc anticipat :wink: |
sigur ca mai atasez poze cand e gata si exterioru deoarece masina e dezbracata si pregatita pentru vopsit. oricum se va vedea in cam o saptamana pe strazile din brasov
|
intrebare astept raspunsuri si pareri
Daca fac 2 usi spate de dacie de rezerva pt dacia mea dar usurate la maxim adica fara macara fara geam cu plexi glas in loc de geam si ce se mai poate scoate acolo ce parere aveti mai scot ceva kg din masina adica ma ajuta la liniute sau nu meita efortul ??? cu febra asta a liniutelor parca ma bate si pe mine gandul sa incerc :) |
Re:
Quote:
cu un ghiocel nu se face primavara :wink: |
Re:
Quote:
|
Re:
Quote:
daca vrei sa o usurezi ,atunci ,inainte de liniutza trebuie sa mergi cu benzina la minim(cit sa-ti ajunga pt 2-3 liniute),banchete spate,scaun dreapta,scule,roata de rezerva,apa din spalator parbriz,o baterie mai usoara,etc. Dar deja la chestiile astea insemna ca ajungi sa te bati la secunda cu ceilalti.Chestiile astea se practica doar la rally si VTM,unde masinile se usureaza pe cit se poate de mult.La tine nu cred ca este cazul... Bafta |
| All times are GMT +2. The time now is 22:17. |
- Copyright 2026 4Tuning