Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Iasi (https://forum.4tuning.ro/36-iasi.html)
-   -   Provocari La Curse (I)Legale (https://forum.4tuning.ro/36-iasi/7292-provocari-curse-legale.html)

CRyS` 12-10-06 19:27

Re: PROVOCARI IASI

Hai ca eu deja vin cu chef la intalnire....vin direct de la nunta in costum de Cavaleeer! :) !

2 locuri deja sunt ocupate!Bucatar si Barbam!

Ooooospaaaataaaaaaaar!Te cheama baietzii beyyyyyyy!!!!

-ZZ- 18-10-06 21:32

astept provocari pt golf 5 gti 200cp +....in limitele categoriei si ale bunului simtz :D

SFW 19-10-06 01:08

Quote:

Originally Posted by -ZZ- (Post 590326)
astept provocari pt golf 5 gti 200cp +....in limitele categoriei si ale bunului simtz :D

pick me :lol: :lol: :lol:

slip 19-10-06 23:18

bai oameni buni...voi ati fost pe faza azi?? cu stirile de 2 lei de la prost tv?

https://forum.4tuning.ro/showthread.php?t=25469

cea mai penibila faza...
auzi la el..cica are cai.. /:) :lol: si asa fuge de politie.. de parca noi toti suntem niste prosti si niste fraieri...sa credem k a fost pe bune faza...
kiar penibila incercarea celor de la porc tv... de a face imaginea soferilor..de noapte... sa para atat de urata... si de tampita...

ala cica are permis de 23 de ani :)) si avea 24 de toti... si el e "za king of za reis" :)))
ci prost... :)))
si nu putea sa faca macar pe umed o alunecare acolo :))))
kiar radeam cu tata in seara asta..de ei..
k multi dintre, noi sunt in stare sa faca mult mai mult.. numai cu tractiune fatza :D ... crys stie despre ce vb.. :P ... dapoi..cu ce avea ala... :lol:

nu pot sa cred k m__shtii aia de la par tv... vor sa baga atata lume in rahat..din cauza k nu li se dau "drepturi" ... la bani ma refer...
si acuma..stau cu zgaiba pe noi...
2 lei... atat merita.. 2 lei..vechi..

habar nu au ce e cu ei..si totusi vorbesc... pff... multa prostie ai mai dat Doamne... multaaaa.......

-ZZ- 20-10-06 19:11

Quote:

Originally Posted by SFW (Post 590530)
pick me :lol: :lol: :lol:

am zis si ale bunului simtz :lol: :lol:

reflex 21-04-07 20:41

XXXXXXXXX

Imi cer scuze ca am editat si sper sa nu te superi,dar ... as vrea ca aceste "Provocari" sa ramana pe forum la stadiul de ... VORBA!Fara alte detalii si chestii.Cel mai bine vorbim LIVE!

Sper sa ma fi inteles si sa nu te fi suparat! Te asteptam la PALAT cu cel mai mare drag.

ID: ACELASI_CRYS pt orice nelamurire!

Andrei tu nu erai on line,am editat eu!Sper sa nu te fi suparat si sa fii de acord cu acest lucru...ca orice provocare sa le facem intre noi,face 2 face! Aici putem discuta alte chestii mai lejere despre ce si cum!

slip 22-04-07 18:23

da mey ..nu e problema.. eram si eu curios sa vad ce a scris .. k abia in dupa amiaza asta am ajuns la calc.. dar..o sa imi zici pe mess...
si asa e cel mai bine.. vorba aici... fapte.. mai vedem.. fata in fata..

deja se primesc telefoane... provocari la 4 dimineatza.. banutzi.. masini.. si nu e bine..
dak vrei ceva de la mine.. LEGALE frate.. ;) pe 29 la CT..
dak nu.. asta este.. nu participam la ilegale.. (nici nu avem cu ce deocamdata)
asa k.. cei interesati de provocari... sa lanseze aici .. si discutam pentru legale dupa... in privat..

numai bine..

is 03 nba 21-05-07 11:23

1.9 turbodiesel 90cai - careva?

slip 21-05-07 15:45

Quote:

Originally Posted by is 03 nba (Post 911786)

te tii tare a? :D ce masinutza? k imi suna cunoscut 1.9 tdi... am avut si eu.. un vento.. pacat de el..

is 03 nba 22-05-07 10:31

Quote:

Originally Posted by slip (Post 912201)
te tii tare a? :D ce masinutza? k imi suna cunoscut 1.9 tdi... am avut si eu.. un vento.. pacat de el..

e renault 19 :))

gabitzu79 25-05-07 16:09

Quote:

Originally Posted by is 03 nba (Post 911786)

Eu, 1.6 benzinar 98 cai

slip 25-05-07 18:00

Quote:

Originally Posted by gabitzu79 (Post 919263)
Eu, 1.6 benzinar 98 cai

tu? cu 98 de cai? hai we gabi...ma asteptam eventual sa accepti o provocare de 100 de cai... MACAR...
poi in cazul asta..cu ce te ajuta? dak te bagi tu cu 98 si el cu 90? a?
nu zic k nu poti sa ti-=o iei...dar nu e frumos asa... adik sa accepti provocare lansata pt 90 de cai.. cand tu ai 98..
in fine.. nu e mare diferenta..dar totusi k sportivitate... FII SERIOS !
dak te astepti sa castigi tot timpul.. nu ajungi nicaieri ;)
eu prefer sa mi-o iau o data..de 2..ori.. da a treia oara sa mor dak mi-o mai iau.. macar stiu ce si cum sa fac,.,

nah..e doar o parere personala.. cum crezi.. ;)
bafta

is 03 nba 25-05-07 18:11

stai relax dak ai fi avut diesel ne intreceam da asa crezi k mai are rost?:))am facut cu espero benzinar de 1.5 90 cai si eram la un metru in spatele lui da'poi tu cu 1.6 si 98 cai.si mai ai si evo :))

ZyZ 26-05-07 10:04

Pana la urma n-am percutat care-a fost ideea cu provocarea daca nici macar la intalnire n-a venit nici unul dintre ei...

Sleepy_85 29-05-07 12:51

Quote:

Originally Posted by is 03 nba (Post 919362)
stai relax dak ai fi avut diesel ne intreceam da asa crezi k mai are rost?:))am facut cu espero benzinar de 1.5 90 cai si eram la un metru in spatele lui da'poi tu cu 1.6 si 98 cai.si mai ai si evo :))

Ala nu-i evo e doar Lancer, evo e versiunea sport de la lancer;)

All times are GMT +2. The time now is 04:41.

- Copyright 2026 4Tuning