![]() |
Re: Week-end Race George Dunareanu
eu sunt in continuare nelamurit cu partea de masina inmatriculata pe firma.... Floris spune ca trebuie procura legalizata si Sebastian spune ca nu e nevoie decat de o declaratie pe propria raspundere...(asta ar fi varianta optima atat pentru mine cat si pentru cei cu masini in leasing)... ma agit pentru procura sau nu? va rog sa imi raspundeti. Va multumesc
|
Quote:
o sa postez cat de curand si formularul de inscriere ca sa veniti cu el completat sa nu pierdem inutil timpul multam de intrelegere va astept |
Duminica la 10:30 incep inscrierile,dar cursele propriuzise la ce ora incep?
|
Quote:
teoretic inscrierile se incep de joi de la ora 18 pana la 20, se continua sambata inainte de indemanare intre 8-11 si duminica intre 9-10.30 cursele ar trebui sa inceapa pe al 11 dar eu cred ca nu vom incepe mai devreme de 11.30, deoarece multi o sa vina in dimineata de duminica dar... cine stie ce surprize o sa ne rezerve "vitezistii"... m-oi pomeni cu ei si la indemanare? om trai si ...om vedea eu oricum va astept pe toti care veti vrea sa veniti, de vineri de la raliu |
6 Attachment(s)
unii dintre voi, care ati fost acum 2 ani, ati "criticat" soseaua , datorita unor hopulete.
am promis ca o sa incerc sa le remediez sper sa fiti multumiti de dat asta dovada? |
Quote:
|
De ce nu faci prin eliminare ..???
|
ar fi buna o harta cu locatia pentru cursa de accelerare de duminica.
cu siguranta sunt multi care nu stiu, printre care si eu. |
Nici eu nu stiu dar gasim,intrebam,etc.Banuiesc ca e undeva pe soseaua de centura a Brailei?
|
pentru cei care vin din alte orase:
nu este necesar sa intrati in oras ,este foarte simplu intrati pe centura orasului daca veniti dinspre bucuresti: -stanga pe centura (nu conteza ca veniti pe slobozia sau buzau diferenta de 1 km pe centura) si la a doua statie lukoil faceti dreapta ,pe baldovinesti ,acolo va fi masa si dansu.... -daca veniti dinspre focsani faceti stanga pe centura si apoi dreapta dupa luk -pentru galateni le recomand da vina pe drumul vechi ,nu pe dig, |
2 Attachment(s)
la e cupe d eloc 1 primite in acest w-e de aceiasi persoana...iata bonusul
|
1 Attachment(s)
rugaminte, catre participanti
prezenta cerere trebuie completata CORECT SI COMPLET va rog sa veniti cu ea de acasa cu toate datele inscrise, pentru a elimina timpii de inscriere inutili |
si declaratia aia pe propria raspundere cand o completam? sau venim cu ea de acasa?
|
Quote:
|
Quote:
logic ca se vine cu ea de acasa, daca vrei sa fie ceva mai complex decat ce apare in cererea de participare si se ataseaza la cererea de participare trb si datele proprietarului |
| All times are GMT +2. The time now is 10:13. |
- Copyright 2026 4Tuning