![]() |
Re: CONCURS DE TUNING VIRTUAL
10 Attachment(s)
inca un rand....:D.........dati o pagina mai in spate sa vedeti shi celelalte poze .....ultimul post8)
|
2 Attachment(s)
sper ca nu e nimic rau dak pun shi poze 3d.....e prima mashina,,,sper sa ma inbunatatesc intre timp shi poate poate ar vrea vreo firma sai fac tuning la comanda..:D(DOAMNE AJUTA).....pe viitor...oricum uitati shi pozele
|
Frumos... Faruri, capota si haion de carrera 4s si restu de tt..? :D Succes.. ;)
|
asa k un sfat , mai latzeste'o ;) e prea ingusta , chiar nu iti dai seamam ?!...
SAU pune'i o antena micutza si zici si tu ca'i Remote Controlled :)) :peace: |
Quote:
|
Quote:
|
Portbagajul
|
4 Attachment(s)
Ultimele creatii :)
|
@br-02-pjn : asa k sfat de viitor ;), mai joaca'te cu umbrele ( vezi jantele de la bmw) si mai incearca cateva combinatii de saturation si lightness ( pragul de la ford ) . De asemenea ar merge un opacity mai mic la "angel eyes" ( cu toate k nu ti'au iesit deloc :( ) !
Incearca sa gasesti material cu rezolutie mai mare sa nu patesti cum ai patit u la jantele de pe ford :) ! In rest esti OK ;) ! ps: de cat timp faci asa ceva?! :D |
Merci pt sfaturi o sa incerc sa tin cont de ele .
M-am apucat de asta de cand am cumparat 4TuningRO nr.1 (pana atunci nu stiam nici cum sa schimb o janta :) ). |
Am si eu o intrebare , cum scot manerele de la usa ?
|
Cu surubelnita... lol
|
:))) comic ca intotdeauna :))! ! ! ! :D
|
2 Attachment(s)
Nah ca am "tunat" si eu 2 majini... :D Sa imi spunetzi ce parere avetzi... :lol::lol::lol::lol::lol:
|
Re: Concurs De Tuning Virtual
mmmda...talent vad ca este...dar...sa facetzi ceva mai practic cu el?ceva rentabil chiar,...ar fi ideal....parerea mea
|
| All times are GMT +2. The time now is 16:26. |
- Copyright 2026 4Tuning