Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Galati / Braila (https://forum.4tuning.ro/42-galati-braila.html)
-   -   Concurs De Tuning Virtual (https://forum.4tuning.ro/42-galati-braila/7280-concurs-tuning-virtual.html)

frost_dani 05-08-06 21:43

Re: CONCURS DE TUNING VIRTUAL

10 Attachment(s)
inca un rand....:D.........dati o pagina mai in spate sa vedeti shi celelalte poze .....ultimul post8)

frost_dani 08-08-06 13:42

2 Attachment(s)
sper ca nu e nimic rau dak pun shi poze 3d.....e prima mashina,,,sper sa ma inbunatatesc intre timp shi poate poate ar vrea vreo firma sai fac tuning la comanda..:D(DOAMNE AJUTA).....pe viitor...oricum uitati shi pozele

TazzY 08-08-06 21:16

Frumos... Faruri, capota si haion de carrera 4s si restu de tt..? :D Succes.. ;)

ranek 08-08-06 21:24

asa k un sfat , mai latzeste'o ;) e prea ingusta , chiar nu iti dai seamam ?!...

SAU pune'i o antena micutza si zici si tu ca'i Remote Controlled :)) :peace:

frost_dani 08-08-06 21:32

Quote:

Originally Posted by frost_dani
sper ca nu e nimic rau dak pun shi poze 3d.....e prima mashina,,,sper sa ma inbunatatesc intre timp shi poate poate ar vrea vreo firma sai fac tuning la comanda..:D(DOAMNE AJUTA).....pe viitor...oricum uitati shi pozele

aaaammm cica ala ar trebui sa fie un nissan 350z....:oops:..dar cred ca am sa fac cum mia zis ranek am sa o mai latesc..:x

frost_dani 08-08-06 21:35

Quote:

Originally Posted by TazzY
Frumos... Faruri, capota si haion de carrera 4s si restu de tt..? :D Succes.. ;)

pai depinde cum privesti...:oops:...yo am incercat sa fac ceva tuning...la faruri mam incurcat shi am lasat asa:oops::oops:...shi ce e ala haion???

TazzY 09-08-06 20:48

Portbagajul

BR-02-PJN 13-08-06 18:54

4 Attachment(s)
Ultimele creatii :)

ranek 13-08-06 23:45

@br-02-pjn : asa k sfat de viitor ;), mai joaca'te cu umbrele ( vezi jantele de la bmw) si mai incearca cateva combinatii de saturation si lightness ( pragul de la ford ) . De asemenea ar merge un opacity mai mic la "angel eyes" ( cu toate k nu ti'au iesit deloc :( ) !
Incearca sa gasesti material cu rezolutie mai mare sa nu patesti cum ai patit u la jantele de pe ford :) ! In rest esti OK ;) !

ps: de cat timp faci asa ceva?! :D

BR-02-PJN 18-08-06 22:34

Merci pt sfaturi o sa incerc sa tin cont de ele .
M-am apucat de asta de cand am cumparat 4TuningRO nr.1 (pana atunci nu stiam nici cum sa schimb o janta :) ).

BR-02-PJN 18-08-06 22:39

Am si eu o intrebare , cum scot manerele de la usa ?

TazzY 21-08-06 05:56

Cu surubelnita... lol

ranek 21-08-06 17:44

:))) comic ca intotdeauna :))! ! ! ! :D

TazzY 23-08-06 09:52

2 Attachment(s)
Nah ca am "tunat" si eu 2 majini... :D Sa imi spunetzi ce parere avetzi... :lol::lol::lol::lol::lol:

Danila-man 25-08-06 08:15

Re: Concurs De Tuning Virtual

mmmda...talent vad ca este...dar...sa facetzi ceva mai practic cu el?ceva rentabil chiar,...ar fi ideal....parerea mea

All times are GMT +2. The time now is 16:26.

- Copyright 2026 4Tuning