![]() |
Re: Ghetto Tuning
Super lucrari bv...talent ce mai..rar oameni la noi ca tine, care sa puncteze pe detalii.
Multa bafta. |
6 Attachment(s)
mersi eugene, mult spor si tie cu tuningu sub capota.
o reteta clasica: se ia una bucata leon stock si se adauga un kit exterior de la rdx design. ghetto style |
3 Attachment(s)
o serie de poze cu leonul Fr la care s-a lucrat mult timp ... e gata vopsit ... Ghetto Tuning...
Leon Fr Ghetto Tuning Style |
teo nu putea sa fie altfel decat ROZ =))
Smith , felicitari pt pleoapele custom :D |
1 Attachment(s)
nu e masina lui teo
app alta lucrare marca Ghetto tuning.....finisata si vopsita |
foarte periculoasa :D bv
|
Salut, cu fibra de carbon lucrezi ? ... o buza sub spoiler pt un Porsche 911 dar din carbon nu fibra de sticla?
|
raul nu lucrez cu fibra de carbon.
tocmai ma pregateam sa pun poze cu leonu lu paul vopsit... vad ca ati pus voi :) goppo, ce zici, ti-am dat vopsitor bun? |
cu dastea umbla sobolanu' in loc sa-mi faca mie masina ...
Oricum, da, e vopsitor foarte bun, la fel ca si fibrarul care a tras capota peste faruri ! |
e bun, lucreaza bine si ieftin.....dar se enerveaza repede:P
|
cam cat costa ce iai facut la leonu ala stock:D da si mie raspunsu p pm..........si inca ceva ca nam citit tot threadu, esti din buc, dak da lasami si mie un nr de tel sau un contact ceva...sal
|
1 Attachment(s)
este din bucuresti si are numarul de contact pe o pagina in urma.......multumesc pt intelegere.
Mihai pt un megan sa-i faci capota exact cum e in poza......un pret ms! |
dupa cum vezi, nu e vorba de capota... e bara fata acolo. cred ca se poate face, spune-i sa vina cu masina intr-o zi s-o studiem.
|
2 Attachment(s)
Salut.Am urmarit lucrarile tale.Esti k un....magician.Nemaipomenit ce poate sa iasa din mana ta.se vede k esti talentat.Acum am si eu o intrebare la tn.Cat ma ajunge si pe mn sa fac o capota k cele din imagini
|
8 Attachment(s)
ieri o capota de golf 4, azi pleoape 206.
si printre altele ceva pe partea de sonorizare la golf 2 canim danut ai pm. |
| All times are GMT +2. The time now is 14:10. |
- Copyright 2026 4Tuning