![]() |
Re: El torro
3 Attachment(s)
Cateva poze...........
|
foarte artistice, ai angajat fotograf? :-P
|
Quote:
|
ahahahaha mie mi-a aparut doar prima pagina cand am deschis prima data topicul :| si nu vedeam decat prima pagina :)) si intrebasem daca o vopsesti tot rosie :))
felicitari! a iesit super masina |
Aruncati o privire aici: https://www.youtube.com/watch?v=GqKbaRNGrZg
|
Am vazut masina live... e superba... bravo :)
|
super masina!!!
este dincolo de deosebit, daca ar fi toate masinile asa de ingrijite cu siguranta oamenii din Romania ar fi mai zambitori :) s-o stapanesti sanatos, la mai multe premii |
te-am vazut zilele astea la rar. omologhezi ceva ? inca se tine bine bestiuta. mai scapa ceva :P dar, acceptabil. succes in continuare, o treaba vrednica de lauda!
|
n-am cuvine felicitari!! ai facut ceva foarte frumos!!! chiar ca au meritat anii aia!!! sper sa te mai vad si cu alte proiecte, ai talent !!:D
|
2 Attachment(s)
Am fost saptamana trecuta la RAR sa imi fac ITP-ul, pentru ca urmeaza sa pun alt motor...vedeti si voi poza......:D
|
Cossie ruleaza ..... masina cu acest motor instalat va deveni 100% ALTCEVA !
|
pai asta n-are 4L, dar are 2 cilindrii in minus si..n-are cutie manuala, nici acele 6 trepte :-P
se pare ca cineva a dezamagit grav acest proiect(irlandezii, care este :lol: ) , asta e, sunt buni si 195CP..sau 204 :) |
2 Attachment(s)
Mama lor de mincinosi................oricum....si asta are cutie manuala:D
|
Te asteptam in usergroupul FORD, arunca o privire A I C I, sunt toate detaliile necesare!
|
tare...dar fa ceva cu rugina aia de pe contra-aripi ca se vede naspa rau
|
| All times are GMT +2. The time now is 16:14. |
- Copyright 2026 4Tuning