![]() |
3 Attachment(s)
pics
|
Mai multe poze , date si eventual intrebari daca sunt .
|
mdeah
skylineu de mai susu e de la SEMA de anu asta nuh? |
Este o emisiune pe discovery in fiecare vinesi seara pe 23 00 despre auto modificate , a aratat saptamana asta ceva de SEMA.
|
eu am vazut un filmuletz cu un japonez care si-a tunat skyline-u` la 1700 de cai cica ....
Loco isn`t he ? :) Si a dus-o intr-un tunel in Anglia sa depaseasca 300 la ora ... Era un skyline mai vechi umpic ... Tipu a bagat in masina o tona de bani ...nu a precizat suma exacta da cica depasea juma de milion de para`. :) Asta e ceva real sincer va spun .. tipu` ala cu asta se ocupa are un garaj de tunat si mai are diverse chestii . Si l-am vazut si prin alte filmulete , vroia din niste masini mai vechi sa scoata performanta cat mai buna :) |
Yo nu prea mai am dotarea tehnica ca sa mai pun poze , dar voi restul mai puneti si voi o poza ceva , sa vad si yo ceva nou.
P.S. acum ma apuc de un proiect, vreau sa refac o dacie 1300 din 1974 , si vreau sa o fac numai cu pise cxat mai de calitate , si ma gandit la niste posibile suspensii pneumatice , am de gand sa bag cam 150 000 000 in ea oare o sa iasa ceva! |
dap...frumoasa mashina
dap...frumoasa mashina...da il fac cu carutza mea:p
|
Re:
1 Attachment(s)
Quote:
Nu esti normal la cap ??? 150 mil lei in 1300 din 1974 ... SUNTEM IN ROMANIA !!! Nu in Anglia , Brunei , Japonia sau alte tzari unde banii si strazile nu sunt o problema . Hai ca iti dau o poza ( eu o am de ceva vreme in comp ) .. dar pe care sotto nu atzi \" diclit-o \" pana acum ! Mie mi se pare misto ... |
1 Attachment(s)
prototip pe naiba
|
...arata superr!!!!
|
super poze :D
|
Akimoto, este aceeasi poza ca cea a lui X-Ray... Probabil este facuta pe calculator... Uita-te la toate umbrele si acolo unde luceste tabla. Cred ca este doar o masina virtuala.
|
stiu hondare ca e tot aia...d-aia am pus-o, se vede mai bine ca e un desen
|
Prototipul ala de skyline e mai vechi.Vede-ti ca mai inapoi sunt poze cu viitoarea posibilia generatie de Skyline.
|
1 Attachment(s)
2005 Nissan Skyline
|
| All times are GMT +2. The time now is 12:17. |
- Copyright 2026 4Tuning