![]() |
Re: GolfuletzStudio present NoSpeedLimit TheMovie FULL
Golf, Pinky nu vorbeste prostii! ia aminte ce iti zice! montajul a iesit bine si se vede ca evoluezi de la film la film. sa sti ca inca imi sustin parerea cu blur pe nr de inmatriculare!
|
Re: Glfprdct. presents NoSpeedLimit The Movie Trailer
Nice movie Golf ;)
|
... No Comment!... Ingenioasa chestia cu amplasatul aparatului pe masina... Felicitari! ... Felicitari inca 1 Golfuletz...
|
STF :lol:
Super Tare Frate , chair mi'a placut filmuletu , masinile si "efectele" ! bravo :D |
TNX TNX TNX everybody :D
sa spun si eu acu cateva cuvinte despre film ... idea a fost sa fac un film despre o noapte in care se intampla "curse" cu mai multe masini drift liniute alergatura prin oras ... am inceput cu o introducere despre clubul no speed limit cu un fel de poveste , si cum incepe fiecare noapte... printr`un apus textul este facut d mine vocea este data de un prieten. continutul filmului :D est foarte clar si evident ce se intampla iar sfarsitul cred ca nu aveam cum sa`l fac altfel decat printr`un rasarit si un mesaj .... ca aceste nopti vor continua . un mic omagiu catre cine au fost: Micutzu , Robert TXA si Mihai GAM "all image are fake and any similarity to reality is purely coincidental" multmesc inca o data pentru efortul tuturor pentru acest film si inchei cu o promisiune ca urmatorul v`a fii mai bun !!! chears NoSpeedLimit for ever and ever |
golf ! tu mereu la fiecare film evoluezi! te faci din ce in ce mai bun iar filmele iti ies din ce in ce mai bine! BAFTA MARE NENE
|
Eu unu sper ca urmatorul film sa nu mai fie asa lung...
|
Quote:
|
Quote:
Mai bine calitate mai multa decat cantitate. Oricum per total mi-a placut :) |
Am zis eu ca nu imi place , m-am mai uitat la el si tot nu imi place :lol:
Acum serios , sunt multe cadre care trebuia sa le scoti , care nu isi au rostul, oricum felicitari ! Sunteti cativa care faceti chestii de genu asta :D Urmatorul film sper sa fie mai scurt si la obiect :) Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
E mult mai bine decat ce s-a facut pana acum...asta e partea buna....dar...e prea lung...din minutu 4 pana prin min 10 e destul de plictisitor,apoi n-am inteles partea cu politia!!! ce rost avea? in rest se asteapta poate mai mult pe viitor....mai multa actiune...nu inseamna doar burn...cerculetze....cateva liniute...
|
| All times are GMT +2. The time now is 11:35. |
- Copyright 2026 4Tuning