Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Masini de serie (https://forum.4tuning.ro/219-masini-serie.html)
-   -   Dacia Sandero (https://forum.4tuning.ro/219-masini-serie/69797-dacia-sandero.html)

ionut_cluj 10-03-08 17:50

Re: Dacia Sandero

cum se face ca o masina mai dotata decat Logan e mai ieftina? Sincer, daca e 9500 de euroci varianta full, atunci prefer Geely, macar aia are piele.

extasy_cristU 10-03-08 18:25

mane asa se aude pana cand nu s-o lansa nu vom stii sigur intelegi?...ia-ti chinezarii si ( sper sa nu ti se intample) la accident....e aiurea pe scurt..aiurea rau.se deformeaza.nu cred ca ai vrea sa fie capu tau la mijloc cand parbrizu vine cu plafonu in scaunu soferului...ce piele ca aia nua re sigur piele naturala e tot d'aia ecologica;)

22VIN 10-03-08 18:47

geely clar nu e o alternativa pt dacia. dacia cel putin este mai sigura si la ce drumuri avem si in ce depasiri riscante suntem neviti sa ne aruncam cateodata cand taranul din fata merge cu 40-50km/h (mi se intampla cel mai des in valcea - valcenilor nu-mi sariti in cap) avem mare nevoie de siguranta in masina.
si ca tot veni vorba de siguranta: de ce renault, care se stie ca e "obsedat" de siguranta pasagerilor masinilor sale, a fabricat loganul de a scos 3 stele la NCAP? pai a scos dracu' a mea care e aparuta din '99 4 stele NCAP si nu scoate ceva facut de renault in 2004? sa vedem ce-o fi si la sandero, si sa speram ca vedem 5 stele, daca nu macar 4. pentru ca aproape toate masinile de actualitate au 5 stele.

ionut_cluj 10-03-08 20:49

amphetamine te contrazici singur:) pai daca logan are 3 stele, de unde putem presupune ca sandero asta (fiind si mai ieftin decat logan) va fi mai sigur decat geely? oricum, daca ti-e dat sa mori, mori si-n maybach.

p.s. toata comparatia mea intre geely si sandero a fost ironica.

Evil Yuri 10-03-08 20:53

Sandero a fost facut sa aiba 4. Acum sa vedem si testele oficiale.

Iar pretul este acelasi cu cel al Loganului, in primul rand pentru ca este un pic mai mica (deci material mai putin), si in al doilea rand datorita procesului de productie care s-a mai imbunatatit in timp, si pentru ca nu a mai fost necesara o investitie asa mare pentru a o produce, cum a fost in cazul Loganului (mi se pare ca nici acum investitia nu e recuperata 100%).

Mustang 10-03-08 21:03

Mie imi place ... se prezinta binisor.
Rotile "ie" cam subtirele, dar ... se rezolva daca exista putina imaginatie. Este un progres fata de Logan.

di48lo 10-03-08 23:06

Sa ne apucam de tuning!

http://www.shareapic.net/preview2/006850023.jpg

extasy_cristU 10-03-08 23:45

ar fi o idee cu tunaritu pe ea....sunt destule posibilitati...asteptam firmele de tuning sa vdm kituri dupa lansare

sanderoclub.com 11-03-08 13:42

Fata de Logan, spatele ala oribil, Sandero e lux, oricum e in pas in fata pentru Dacia, dupa unii un pas destul de mare, dupa unii unul destul de mic, oricum e bine ca avansam incet incet si noi.

alicee 11-03-08 15:56

Quote:

Originally Posted by ionut_cluj (Post 1414472)
cum se face ca o masina mai dotata decat Logan e mai ieftina? Sincer, daca e 9500 de euroci varianta full, atunci prefer Geely, macar aia are piele.

ai vazut in interior un geely sau l-ai condus? :?:

alicee 11-03-08 15:58

Quote:

Originally Posted by ionut_cluj (Post 1415046)
amphetamine te contrazici singur:) pai daca logan are 3 stele, de unde putem presupune ca sandero asta (fiind si mai ieftin decat logan) va fi mai sigur decat geely? oricum, daca ti-e dat sa mori, mori si-n maybach.

p.s. toata comparatia mea intre geely si sandero a fost ironica.

nenea da geely a fost testat la euroncap? zi-mi si mie o singura masina chineazeasca cu mai mult de doua stele la euroncap

ionut_cluj 11-03-08 16:01

Hover Cuv.
Ma nu-mi sariti in cap, ca nu iau apararea bolovanului asta chinezesc! Spuneam doar ca daca sandero e mai ieftin decat logan, e clar ca s-a facut rabat la materiale, deci si la siguranta.

alicee 11-03-08 16:07

hover cuv nu a fost testat la euroncap. Deci mai documenteaza-te. Cat despre faptul ca e mai ieftin (daca va fi) va fi si pentru ca vine de o platforma tehnice ceva mai amortizata decat cea de logan. Si cu airbagurile alea in plus ar putea obtine 4 stele si chiar nu vad de ce te-ai mira de asta, si loganul cu airbaguri laterale ar fi in stare sa ia 4 stele

22VIN 11-03-08 17:27

geely a fost testat la ncap si mi se pare ca ori l-a picat ori a luat doar 1 singura stea. probabil il confund cu aveo care stiu mai mult ca sigur ca are o amarata de stea

ionut_cluj 11-03-08 17:33

Quote:

Originally Posted by alicee (Post 1416883)
hover cuv nu a fost testat la euroncap. Deci mai documenteaza-te. Cat despre faptul ca e mai ieftin (daca va fi) va fi si pentru ca vine de o platforma tehnice ceva mai amortizata decat cea de logan. Si cu airbagurile alea in plus ar putea obtine 4 stele si chiar nu vad de ce te-ai mira de asta, si loganul cu airbaguri laterale ar fi in stare sa ia 4 stele

in primul rand tradu-mi in limba romana: "vine de o platforma tehnice ceva mai amortizata decat cea de logan". Cunosti ce inseamna cuvantul "amortizat"??

in al doilea rand:
"The company's vehicles underwent collision experiments with Euro NCAP (European New Car Assessment Program) standards in March, resulting in an excellent four-star class performance."
http://english.cri.cn/2946/2006/09/05/[email protected]

amphetamine: m-am uitat si eu pe youtube, si geely ala era sa se rupa-n 2 la impact frontal:)

All times are GMT +2. The time now is 18:18.

- Copyright 2026 4Tuning