![]() |
PROMOTII pe 4TuningRO
(https://forum.4tuning.ro/235-promotii-4tuningro.html)
Re: stopuri la reducere
pentru seat cordoba 6l? preferabil pe fond negru
mersi mult |
la bmw e36 dupa cum stii sunt multe modele am sa amintesc de cele mai ieftine ca despre asta cred ca e vb .. sunt modele la 72 euro , sau la 80 euro .. 92 euro .. 100 euro
trebuie sa stiu cam ce ti doresti u ca sa iti spun pretul lor |
la cordoba te referi la modelul cu stop in genul la ibiza 6l adica alea 2 bucati subtirele nu ? daca e ala nu gasesc la el inca ...
|
Pentru un Mitsubishi Lancer Classic din 2007 ai ceva ? Ma refer la faruri/stopuri. MERSI!
|
salut la lancer doar la modelul 2008+
|
1 Attachment(s)
Salut, pt golf 3 ma intereseaza un pret la un set de stopuri Crystal red/white sa fie cu led.
Atasez o poza. Mersi |
1 Attachment(s)
modelul ala fara led 70 euro , modelul cerut de tine cu led pana la jumate jos la 150 euro si mai este un model cu ledurile de jos pana in capat la 140
|
5 Attachment(s)
stopuri golf 2 , golf 3 , golf 4 i golf 5 la oferta
la golf 2 50 euro set fumurii la golf 3 70 euro rosu/crom la golf 4 90 euro fumuriu/rosu la golf 5 120 euro gri |
9 Attachment(s)
stopuri polo 6n crom la 340 lei set
stopuri polo 9n 01-05 la 75 euro set negre stopuri clio 2 bicorp 2 modele (unul crom si unul 3d crom) la 360 lei set stopuri cu led clio 2 bicorp la 150 euro set stopuri golf 4 variant cu led la 150 euro set |
domn fritz pt masina mea a aparut ceva pe leduri ?
|
salut....pt un a4 b5 `96 stopuri si faruri....merg si cele de pe facelift...
|
la masina ta ma comadat faruri cu leduri ... si stopuri cu leduri am pe stok un det dar e rezervat .. si sper sa vina alte modele impreuna cu farurile sapt asta care vine
|
EDC ... SALUT , nu e ne voie s a te adresezi cu fritz :) oricum aici raspund umai eu ... (anonymus) :) , caut sa vad si ti dau de veste dar nu cred sa fie
|
m am uitat .. nu le vad decat pe cele cu 5 ochii .. fara leduri ...:(
|
Quote:
|
| All times are GMT +2. The time now is 02:08. |
- Copyright 2026 4Tuning