Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Masina mea Daewoo (https://forum.4tuning.ro/111-masina-mea-daewoo.html)
-   -   Low Matiz - Blue Sky (https://forum.4tuning.ro/111-masina-mea-daewoo/69476-low-matiz-blue-sky.html)

Mustang 11-02-09 20:51

Re: Matizu' meu

Update:
- masina a primit kit de ambreiaj nou
- am facut putina curatenie sub capota si am eliminat carcasa de la filtrul de aer (original). a ramas doar "ciuperca"

Am fost si la CASCO, mi s-a facut constatarea si miercurea viitoare masina va intra la reparatii. Vineri o sa o iau inapoi.

Imi poate recomanda si mie un ulei pentru cutie bun?
Multumesc anticipat.

pheerya 11-02-09 21:21

sa stapanesti kitul sanatos :lol: si ai grija cu gagicile care vorbesc la telefon cand conduc...nici eu nu le inghit...bafta la reparatii

Robert_MNW 12-02-09 09:22

Culoarea nu va mai iesii la fel...iti zic din propria experienta,va fi mai albastru fata de culoare masinii tale care va parea un fel de grii murdar din pacate,o poti rezolva usor te duci si le zici ca nu le dai acceptu de la firma de asigurari si sa iti vopseasca toata laterala masinii eu asa am facut....se observa mai greu toata laterala decat o use;)sper sa te ajute....

B 79 D X R 12-02-09 15:19

cat te-a costat kit-ul complet de ambreaj? dar manopera de montaj?

Mustang 12-02-09 16:06

Quote:

Originally Posted by pheerya (Post 2058796)
sa stapanesti kitul sanatos :lol: si ai grija cu gagicile care vorbesc la telefon cand conduc...nici eu nu le inghit...bafta la reparatii

Merci... da-le-n papuceii mei! Le dau nana daca se mai petrece vreo buba din cauza lor. :)

Quote:

Originally Posted by Robert_MNW (Post 2059832)
Culoarea nu va mai iesii la fel...iti zic din propria experienta,va fi mai albastru fata de culoare masinii tale care va parea un fel de grii murdar din pacate,o poti rezolva usor te duci si le zici ca nu le dai acceptu de la firma de asigurari si sa iti vopseasca toata laterala masinii eu asa am facut....se observa mai greu toata laterala decat o use;)sper sa te ajute....

Man, sunt ferm convins ca or sa fie 30 de mii de nuante, dar in vara exista "riscul" sa o vopsesc pe toata in alta culoare. Momentan nu ma strofoc. Vreau sa acopar zgarietura aia ca sa nu ma frece politaii la cap ca ar fi vreun accident pe care nu l-am declarat. Am trecut printr-un episod din asta si s-au luat de mine pentru ca barile (negre, de plastic) erau zgariate de femeia care a avut masina inaintea mea.
Da, stiu... abuz. N-aveau ce face. Oricum n-au facut nimic, si-au bagat degetul in fund pentru ca purtam centura, nu vorbeam la telefon ... long story.

Quote:

Originally Posted by B 79 D X R (Post 2060816)
cat te-a costat kit-ul complet de ambreaj? dar manopera de montaj?

Kitul de ambreiaj (complet) este Valeo. ORIGINAL - daca gasiti kitul complet la 180 de lei nu vi-l luati pentru ca e facut de CONEX si este cel mai mare rebut!

Eu am dat 240 ron, dar a fost luat pe firma. Pretul lui cu TVA + adaos cred ca ajunge pe la 300 ron MAXIM.
Manopera: un cico. :) M-a ajutat un prieten cu montarea.

B 79 D X R 12-02-09 18:04

Mersi mult de info... Am gasit si eu cu 250 ron tot Valeo, 350 ron Nipparts si 542 ron Luk si nu stiu pe care sa-l iau... Care o fi diferenta de calitate daca o fi vreo diferenta...

Mustang 12-02-09 20:12

Ia vezi daca vreunul dintre cele 2 (fara VALEO) prezinta informatii despre productie.
Daca gasesti prin vreunul ca ar fi produs de GM, pe ala ti l-as recomanda. ;)

RD-Woo 15-02-09 11:43

Quote:

Originally Posted by B 79 D X R
... Am gasit si eu cu 250 ron tot Valeo, 350 ron Nipparts si 542 ron Luk si nu stiu pe care sa-l iau...

Daca ai certitudinea ca cel LUK este de origine..
ia-l fara sa te mai gandesti!!
este varianta care ofera raportul calitate/pret cel mai bun!

Mustang 18-02-09 08:05

Azi masina a intrat in service pentru vopsire si tinichigerie.

adrian_garbacianu 18-02-09 14:35

fratilor ajutati-ma va rog si pe mine nu stiu unde se afla termostatul ala care are si jucaria aia care inchide si dechide apa la motor.
m-am uitat juma de zi si nu am gasit nimic
poate fi in radiator ?
pls help la mine nu cred ca mi mai deschide

mi sa spart si radiatorul, e posibil sa fie de la deschizatorul ala si a facut temperatura mare ?
pls help

Mustang 25-02-09 12:19

A iesit de la vopsitorie...
Si a iesit sanatoasa tun. :)
Ma gandesc la faptul ca trebuia sa zgarii si usa spate. Pentru ca baietii de la vopsitorie mi-au facut vopseaua originala... fara gogoasa aia cu: "e vopsea pe baza de apa". Chiar au reusit sa scoata vopseaua originala.

SV25MBN 27-02-09 14:13

Quote:

Originally Posted by Mustang (Post 2047586)
Cateva poze de la intalnirea Matiz... si altele dupa intalnire... :(

Jita secolului. Imi pare rau ca ai patit asta, dar e bine ca pana la urma ti-a iesit culoarea care trebuia. Mult succes in continuare cu buburuza !

Mustang 01-03-09 21:16

Merci. :)

Mustang 11-03-09 21:12

In 2-3 saptamani se tranteste Matizul de bot.
In 2 luni MAXIM se tranteste de tot...

In maxim 3 luni voi avea un nou bord/interior - sper.
In orice caz... in maxim 2 luni masina va fi lasata cu aproximativ 7 cm.

Dr3adLorD 12-03-09 00:23

Quote:

Originally Posted by Mustang (Post 2139626)
In 2-3 saptamani se tranteste Matizul de bot.
In 2 luni MAXIM se tranteste de tot...

In maxim 3 luni voi avea un nou bord/interior - sper.
In orice caz... in maxim 2 luni masina va fi lasata cu aproximativ 7 cm.

care-i faza cu trantitul ca nu am inteles nimic ?

All times are GMT +2. The time now is 03:48.

- Copyright 2026 4Tuning