![]() |
Re: R.I.P., Boyd Coddington (1945-2008)
Dumnezeu Sa Il Odihneasca In Pace.am Urmarit Toate Episoadele Azi Am Vazut Unu Cu Un Ford 56,si Cand Intru Pe Net Vad Stirea Asta .
|
R.I.P. :( Mare Om :(
|
pacat :(
|
R.I.P ..pacat...mare pacat.. :(
|
am urmarit si eu ieri emisiunea de la Hot rod si au auzit si eu ca a murit batranelul...pacat ca era un om bun care facea treaba buna desi era mai morocanos:d, era mai morocanos omul da se tine de glume si farse era de treaba si o facut treaba buna la multe masini.R.I.P Boyd
|
R.I.P a fost , v-a fi, si ni-l vom aminti ca o legenda R.I.P
|
Quote:
|
So, what do you do when all your dreams come true ?
R.I.P. Mr. Boyd Coddington |
fff nasol.Dumnezeu sa-l odihneasca in pace! in fiecare seara ma uitam la emisiune si acum sa aflu ca a murit nasol, ma gandesc daca nu o sa faca si un episod in memoria lui si daca va mai contiuna emisiunea dupa moratea lui , putin probabil cred
|
R.I.P.....:sad:prima data nu mi-a venit sa cred....chiar urmaream emisiunile lui....stiam toate episoadele...desi stiam toate episoadele tot ma mai uitam pt ca imi placea....cred ca baietzi de la firma lui vor face treaba buna si de acum inainte desi....nu va mai fi cum a fost....sper sa nu se desfiinteze.....oricum el a intrat in istorie....si cum a zis cineva....SEMNATURA LUI VA RAMANE IN ISTORIA HOT-RODURILOR....sunt curios daca va mai fi continuata emisiunea....
|
R.I.P. sry ...:(
|
cand auzi cate o veste de asta...te da peste cap
|
foarte pacat :|.. urmaresc destul de des emisiunea.. faceau niste masini foarte tari ! sa vedem ce se intampla in continuare cu emisiunea, sper sa continue.
:( |
emisiunea era interesanta,ca om nu prea il agreeam,dar...imi pare rau pt el si pentru ce no sa mai fie fara el
|
Boyd Coddington Tribute: https://youtube.com/watch?v=eVEHt3cIUo8 https://youtube.com/watch?v=RRNJELkAZDY&feature=related
|
| All times are GMT +2. The time now is 17:55. |
- Copyright 2026 4Tuning