![]() |
Re: B-18-efs
7 Attachment(s)
Ninge !:twisted:
cam de calitate indoielnica pozele:sad: |
marfa.
|
1 Attachment(s)
Dacia neagra in ce stadiu se afla? Uite si o masina frumoasa,ca model pentru tine......daca nu te superi;):
|
ms AYG;)
dacia neagra sta deocamdata la garaj full de vaselina si ulei si asteapta sa vina primavara:yes: marfa dacia pusa de tine,numai ca eu o sa merg pe bari metalice de care am facut rost si le'am si montat pe ea:-) zilele astea o sa incerc sa o scot din garaj si o sa'i fac cateva poze sa vedeti cum mai arata;) numai bine |
imi place mult cum se arata aia neagra. Incearca sa o tii cat se poate de simpla si urmeaza modelul iesit din fabrica si pune-i elemente nichelate sau chromate...dupa caz. Bafta multa si sa stii ca asteptam in continuare poze...vad ca ai uitat ce ai spus, ca ne dai poze noi.
|
nu prea am avut timp sa'i fac poze pt ca am fost ocupat cu alte chestii...:rolleyes2astazi daca nu ploua o scot din garaj si ii fac niste poze,abia ii schimb si farurile cu unele noi;)
|
Quote:
|
8 Attachment(s)
ete ca au venit si pozele
:arrow: farurile vor fi tot cele de serie,nu voi schimba nimic si da,sunt noi noutze:dribble: farurile nu le'am mai montat ca nu are rost deocamdata... |
ai grija cu linia masinii...si bara ai fata sta rau de tot...Incearca sa ii schimbi barele daca reusesti cu unele nichelate. Va avea avea un contrast frumos.
|
Salut, vreau sa iti spun bravo pt ambele masini, dacia alba arata foarte bine, frumoasa, ingrijita, imi place, iar pt cea neagra poti sa-ti spun decat spor la treaba, sper sa iasa exact cum vrei tu, daca o faci incet si iti pastrezi timp si pt detalii o sa iasa foarte bine.
Succes in continuare. |
multumesc...
bani sa fie si timp frumos,ca se fac ele:-) numai bine |
arata foarte bine ambele ... dar totusi ce a neagra arata mai bine :!:
|
frumoase ambele masini dar la cea neagra mai ai putin de lucru si cum zicea mai sus andi ai grija cu bara acea ca nu sta prea bine acolo;)
|
bara nu e reglata,e pusa decat asa sa vad cum ii sta cu ea;)
sa speram ca se incalzeste sa ma apuc de ea:dribble::rolleyes: |
am o intrebare...daca la dacia alba ii inlocuiesc tot botul cu unu de cn4 imi trebuie vreun act de la rar??
|
| All times are GMT +2. The time now is 00:21. |
- Copyright 2026 4Tuning