![]() |
Re: B-05-npa
Salut, arata super bine masina, o admir de fiecare data cand trec pe langa ea pe strada.....
Mai e ceva rugina ici colo, dar toate la timpul lor.... Bafta in continuare! |
Multumesc baieti. Dupa PASTE urmeaza si tablaria , sa mai dea putin caldura si ne apucam de treaba . Ieri am venit de la BACAU cu ia si mi-am spart bara fata in urma unui incident minor pe sosea(o placa re rigips luata de vant). Oricum eu va ures SARBATORI PASCALE cat mai fericite si sa ne vedem cu bine pe strazi,VA MULTUMESC
|
14 Attachment(s)
npau venind de la mare..............
sucul ala mai vine:?: |
1 Attachment(s)
si poza mea preferata:-):D
|
FElicitari fotografului :D:D ! simpla si de efect !
|
Quote:
|
.................Fara cuvinte MULTUMESC
|
Quote:
|
frumoasa masina....dar am si eu o intrebare nu se ia politia de tine k nu ai semnale pe fata?:-??
|
Pana acum nu , dar sper sa nu se ia de mine k mai gaseste o multime de nereguli la masina . O sa imi pun si eu semnale pe fata k ma deranjaza si pe mine.
|
Salut,tare masina am vazut-o chiar azi in trafic si am observat ca are un sunet chiar interesant 8) (ceva detali despre evacuare de la motor pana la finala? ) si un filmulet daca se poate sa o auzim si noi:D
Bafta in continuare... |
he he domnu npa1 ce faceti? cum decurge proietul? eu acuma trec la un alt nivel!
|
Quote:
|
Quote:
Quote:
|
Masina arata foarte bine, dar mie mi-ar place un pic mai sus de spate (nu cu mult, dar sa fie un pic mai sus decat fata).
Barile de plastic, oricum, arata mai bine decat cele clasice. Spor la treaba in continuare. Problema cu rugina, la Dacie, se poate rezolva intr-un singul fel (...parerea mea): vaselina sau ulei ars pe interior. (cel putin eu asa mi-am rezolvat problema). |
| All times are GMT +2. The time now is 20:58. |
- Copyright 2026 4Tuning