Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Alte discutii Dacia (https://forum.4tuning.ro/307-discutii-dacia.html)
-   -   Circulatia interzisa - NON EURO (https://forum.4tuning.ro/307-discutii-dacia/68441-circulatia-interzisa-non-euro.html)

ays-ul 08-10-09 22:02

Re: Circulatia interzisa - NON EURO

eu am auzit ca ar face impozitul vreo 15 mil pe an din 2010 la non euro
asa o fi si daca da ce parere aveti?

15lda 17-11-09 14:46

Nu au cum sa interzica circulatia masinilor non euro dar ne obliga usor usor sa scapam de ele vad din ce in ce mai multe controale rar pe drumuri...care opresc majoritatea daciilor si e cam greu sa scapi fara amenda.

Bughilas 18-11-09 08:33

se aud tot felul de stiri cu privire la impozitul pe 2010.
Sincer nu mai stiu ce sa cred....

La drumul mare stau pandacii si imediat te ia la noxe..iti da amenda si tot asa pana iti cumperi Logan.( nu ai ce sa le faci )

George RHD 21-11-09 09:10

ce sa faca si ei trebe sa faca ceva sa zica ca au activitate ...intr-o ziiiii eu mergeam la un var intr-o comuna de langa bv si erau baietiiiii la treaba ..noroc ca aveam viteza ca au sarit cu totiii din masiniiii in drum sa ma opreasca ...eu nu inteleg ce au cu aceste masiniiii?in loc sa se bucure ca mai vad cate o dacie frumoasa in trafic ei trebe sa ne ....pe noi proprieteriii.AU UITAT CA E MASINA CARE I-A FACUT OAMENIIII..SUNT FFFFF SUP :twisted::twisted::cry::cry:PE TEMA ASTA.

cicisxn 23-11-09 20:07

Sunt tare curios cine o fi fost cel care a dat drumul acestui zvon stupid in tara...Si daca eu vreau sa ma plimb cu un Mustang nu o sa am voie in Europa? LOL

darck_angel64 24-11-09 09:09

Quote:

Originally Posted by cicisxn (Post 2830737)
Sunt tare curios cine o fi fost cel care a dat drumul acestui zvon stupid in tara...Si daca eu vreau sa ma plimb cu un Mustang nu o sa am voie in Europa? LOL

ba da, dar o sa platesti...

Daniel_Toa 27-11-09 16:00

Fara politica va rog !

andi_cimpean 28-11-09 18:03

Quote:

Originally Posted by Daniel_Toa (Post 2841604)
Fara politica va rog !

Perfect de acord cu tine Daniel, dar ce vezi in dreapta ecranului sus?

P.S. Si eu urasc la fel de mult politica, de fapt felul in care a degenerat politica in Romania.

cannavaro 28-11-09 19:34

Quote:

Originally Posted by Daniel_Toa (Post 2841604)
Fara politica va rog !

de ce?

tmkrf 28-11-09 20:54

taxele si impozitele depind si de politica din cate stiu

deniel 29-11-09 22:14

Pt ca multi din politica au actiuni la fabricile auto din Romania si nu mai tin cont de mine si de multi altii care nu au bani sa isi cumpere o masina noua si baga motive cu poluare , siguranta in trafic etc; oricum mai mult au avut de pierdut de cand cu taxa de poluare sau de prima inmatriculare ....

yonutz85 08-12-09 01:21

Taxe mari la masinile non euro??? Ok! Scap cumva de rabla de acum si cumpar una de dupa 2000 cu injectie si euro2. Dau frumos catalizatorul jos ca sa-l pun la pastrare pana peste 2 ani si gata! Problem solved! De ce tot Dacie? Pentru ca momentan nu-mi permit intretinerea la o alta masina. Desi sunt angajat nu am chef sa renunt la unele "tabieturi" gen mancare si haine doar pentru a-mi cara fundul de la A la B in ceva mai "de fitze".

George RHD 08-12-09 09:22

bravo fra bine zis ..nici eu nu renunt la ea ptr ca este o masina in sinea ei mai frumoasa decat o dugheana de astra caravan..sau nu stiu ce gunoi ..continuiii cu piese bune sii mergem mai departe ..:rolleyes2:rolleyes2

misulica_20 15-12-09 17:10

Dacia simbolul patriei . MURATURILE NU AU GRAM DE CREIER IN CAPURILE ALEA. Si pana la urma itp mai ne dau paduchiosii. ca sunt fff. bulversat. mai are rost sati iei dacie de acum incolo?????????

Alex4u 15-12-09 18:24

Pe mn m-a oprit la bucov..rar + politia rutiera...a verificat tot..joc la directie noxe..si daca nu a gasit de ce sa se ia ca aveam totul nou dupa restaurare + motorul in rodaj s-a luat ca am cauciucuri de 165..si in talon e 155..:|120 de lei amenda..din care am platit 60 si am ramas cu talonul..sunt niste scarbe

All times are GMT +2. The time now is 09:10.

- Copyright 2026 4Tuning