![]() |
Re: Viteza Maxima Atinsa De Voi La Volan
Quote:
|
Quote:
Ca o paranteza, sunt destule E30 in rromania care ating viteza asta si chiar o depasesc. Tot ce vreau sa zic e ca nu e o masina proiectata pentru asa ceva, iar tara noastra n-are sosele pe care poti mentine o viteza peste 200km/h. Postul meu era mai mult un fel de protest sau avertisment. Poti sa-l privesti cum vrei. Concluzia tot aia e, viteza ucide. Am scapat o data, de doua ori (ai vazut si tu a doua oara ce-am patit, ai vazut cum arata xox-ul), a treia oara nu mai risc. |
Quote:
Poti scrie asta si cu bold. Va asigur ca sunt multi care-ar putea povesti episoade cand au fost la limita. Cred ca mai mult decat un prilej de lauda, sectiunea asta ar trebui sa ne faca sa realizam ca, desi pentru orice placere exista un pret, pentru viteza, din pacate, pretul depaseste cu mult satisfactiile. Unii apuca sa se maturizeze si inteleg asta, iar altii...nu. Aveti grija de voi, ca altcineva in mod sigur n-o sa aibe. Tara asta n-are nici sosele, nici soferi educati, nici masini (in marea lor majoritate) capabile de viteze mari. Pentru ca problema nu e cum ajungi acolo (spunea cineva de un VR6 urcat pe un VW) ci cum poate fi controlata puterea masinii in situatii limita, si aici devine delicat... |
eu am mers cel mai repede cu masina mea.
|
La ce Subaru ai...sau ai avut... !
|
...nu cu subaru. ala nu mergea foarte repede.
http://lh6.ggpht.com/_0bzE5wUL8Go/SQ...8%28001%29.jpg cu asta. |
fiind un topic pe care toti "se lauda" ma bag si eu
150 pe ceas...Dacia 1310 97'...si asta la vale :) 205 pe ceas , 198 pe GPS VW Touran 2006 pe undeva prin Austria , mai mult n-am indraznit , pentru ca pur si simplu mi-a fost frica |
Quote:
|
Re: Maximum Speed
inca nu miam luat permisu da am mers cu vw bora de 1.9 tdi masina scoli 140km/h, si cu fosta masina o dacie 1410 sport 150km/h dar dupa o saptamana mi sa dus motoru
|
Re: Maximum Speed
Quote:
|
de ce nu va postati pozele si pe www.e39.de? ;) [siteul e in engleza]
|
astia au strazi frate ... unde sa scoti la noi 300 ??? de laudat avem cu ce ne lauda si noi :)
|
da' vezi ca este pe tari, unde o gasesti si pe draga noastra Romania ;)
|
eu am o bora din 2003 motor de 90 cp...merge maxim 205 km/h la vale recunosc
|
nu stiu cum a atins attila 190 cu un sandero da in fine...
|
| All times are GMT +2. The time now is 19:27. |
- Copyright 2026 4Tuning