![]() |
sa vezi o intapmlare super misto azi la scoala:
eram cu astia dl mine din clasa cu cativa .... pe hol...si trece un boboc... pe care il cunostea unu Viorel ( dl mine din clasa ) si ii da una peste sapca la asta pe care`l cunostea .... si nu a zis nimic.... nu si`a dat seama ca il cunostea pe Viorel :D deci era pregatit sa`si ia bataie :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: muream de ras cu astia :D |
pregatit ... moral si sufleteste :))
|
Re:
Quote:
|
misto e sa fii a 11-ea , 10-ea , 12-ea , whatever ...
blowwind ... cum e cu inscrierile mai organizatorule ? ia zi ? ceva bijuterii ? mergem sa le facem poze ? :P \"ptr bal\" desigur.. :P ? |
era frumos in liceu .... :(
|
Ma credeti k eu n-am mai fost la un bal de vreo 2 ani?
BlowWind, daca tu esti organizatoru, fa si tu rost de invitatii pt bal!!! Unde se tine? Cand e? PEACE :peace: |
Re:
Quote:
ce e nasol la mine...este faptul ca de obicei...se termina pe la 11 si ceva din cauza batailor :)) =)) ...dar anul asta o sa fie mai frumos...au disparut profilele de fara frecventa...profesioala and shitlike that ;) |
4tuning invitation
daca se strang mai multi eu sunt ... pentru :D |
va dau eu invitatii :) cate vreti :D si la majoritatea balurilor...da in cluj numai :(
|
Blowind...te suspectez ca esti in Calinescu?
Este?...dak da...vezi ca noi ...cei din club...frecvetam cafeneaua de langa... ;) Poate ne vedem pe acolo...la o vorba... Sau poate ma insel.. :? |
Re:
Quote:
|
Hmzzz.....eu nu te stiu...
Dak ma vezi ...pe la all4u da mi un Buzz... |
Calinescu????
Cata lume cunosteam pe acolo... mai tot timpul eram in romana dupa scoala si prin Calinescu... PEACE :peace: |
Eu inca sunt tot timpul prin romana...nu de alta dar aici stau :lol:
Ma gasiti in Tonka Soul Cafe...sau la Pta Victoriei...sau pe Magheru... :lol: :lol: :lol: ...oricum prin zona... Asta e si pt. dusmani si pt. cei ce vor sa ma cunoasca...si pt. prieteni. :wink: |
| All times are GMT +2. The time now is 01:48. |
- Copyright 2026 4Tuning