![]() |
Re: Tinerele in Romania...
Quote:
|
Da, dar ai vazut de ce au batjocorit-o? Pentru ca ele presupuneau ca ea sta cu prietenul (de fu***i) unei dintre ele ...nu mi se pare un motiv normal sa faci asa ceva!
Toti gresim dar nu inseamna ca daca niste idioate si niste idioti isi bat joc de tine e si vina ta;) Sper ca intelegi ce vreau sa zic :) |
de acord...da aia ce cauta cu prietenul (de f****) la 12 ani? chestii de genu se intamplau si cand eram eu in generala [nu acum foarte mult timp] dar sa fim seriosi ca nu stateai sa bei fanta in timp ce alea te tundeau si-ti dadeau palme, fugeai si tot era ceva...
|
Quote:
Tot la TV spunea ca era in stat confuzional si pentru asta statea degeaba, nu stiia ce sa faca:confused2, aici nu sunt total de acord ! Oricum, unele fete de 12 ani stiu mai multe decat una majora:o Nu sunt fata si nu stiu ce as face in asemnea situatii la varsta de 12 ani, cert e ca daca eu eram acolo si vedeam ce-i faceau fetei ii bateam cap in cap pe toti, fete-baieti, in asemnea circumstante toti sunt animale! M-a uimit foarte mult indiferenta celorlalti...:sad: |
da, am ramas si eu socat de chestia asta: fratie, erau 100 de oameni in jur, nu le fu_e niciunul 2 suturi in c#r mucioaselor alora, si sa le trimita acasa?
cum treci tu pe langa ele si te uiti ca boul??? de neinteles nesimtirea si nepasarea asta.... eu tin minte ca atunci cand eram ciutan, eram excesiv de tare in gura (facema sport de performanta si eram mai bine dezvoltat decat colegii de-o varsta cu mine) si nu pierdeam nicio ocazie sa ma iau la bataie cu cate cineva. problema era ca daca o faceam pe strada, intotdeauna venea cate un nene sau o tante mai miloasa si ne strica distractia (mai baietel mamic-ta si tatic-tu stie ce faci tu?!? asa va invata pe voi la scoala?!? jap! jap! 2 dupa ceafa, si ne dispersa repede) pe cand aici, nimeni nicio schema fratie..... cata indiferenta si blazare pot avea in ei unii oameni? |
Nu exista ...
Si pe vremea copilariei mele. Ne ciondaneam, ne spargeam in bataie, chiar daca eram prieteni, tot aparea un individ total necunoscut, ne tragea de brate si ne impaca in unele cazuri ... Dar in cazul asta ... nu am ce sa mai spun. |
deci io in liceu ... in 4 ani...au fost 2 incidente...si alea produse de niste gagici....nu inteleg ce le-a apucat...s-au uitat pe net...pre mult nu inteleg...si cu ceilalti...stati linistiti ca nu e asa cum ziceti...nu se baga de frica..nu stiu la ce scoli ati fost voi da la noi era asa...si daca e unu smeker il lasi in pace nu te bagi intre el...ca dupa aia tu pici de fraier...si profesorii...nu iau nici o atitudine cand le spui...nu fac absolut nimic...a lor e vina...ce daca sunt platiti cu putini bani...sunt multi mai ales aia de romana mate fiz geogra istorie...care dau meditatii pe bani grei....restu da le respect indiferenta....
acum nu trebuie sa ma intelegeti gresit...nu sunt de acord cu ce zic astia...pe la tv...dar asta se intampla demult...io zic merci ca aveam colegi de treaba si cand faceam ceva stiau doar 3 maxim 4 totu se rezolva cu vorbe....si certurile se produceau doar la un pahar de vin....FETELE ASTEA AU LUAT-o RAZNA RAU DE TOT....ar trebui batute si puse sa stea pe coji de nuci unele. |
Quote:
|
Quote:
Importante sunt faptele, nu vorbele;) |
dupa ce m-am luat de baieti acum citeva zile,ma iau acum si de fete...evident :)
NO COMMENT! http://pitzipoanca.org/page/35/ |
intr-adevar, o panoplie de proaste...
|
Ce mah ?
Ca mie place la tiganca aia cu oamenii care o stie pe ea mancatias ... |
Mentionez ca nu am citit decat prima pagina, ar fi fost mult prea mult pagini ca sa le citesc pe toate :lol:
Si trebuie sa-ti spun un lucru: Mare dreptate ai ! Dar in acelasi timp trebuie sa spun si ca nu trebuie sa generalizam, pentru ca nu toate fetele sunt asa, iar eu tind sa cred ca fenomenul asta incepe sa dispara, nu sa ia amploare. Acum 2-3 toate fetele erau asa cum spui tu, acum mie mi se par din ce in ce mai putine. |
Mie nu mi-e nici cald nici frig, doar ca mi-e mila cand le vad ca unele sunt tratate de cacao de toti ratatii care nu sunt in stare sa-si gaseasca pe cineva de teapa lor !
E clar ca exista si relatii serioase in care varsta n-are importanta...dar majoritatea e falsitate pe fata ! ;) Cum ai scris si tu, n-o luati ca pe o chestie generala;) |
1 Attachment(s)
cu legatura melodie..
|
| All times are GMT +2. The time now is 10:39. |
- Copyright 2026 4Tuning