![]() |
Re:
Quote:
Premiul cel mai important de data asta la avut cine a fos mai la subiect. Ai alta parere? |
hai ba tatutzule cu pozele alea...k au trecut 4 zile....shi io stau in cucu gol fara poze....c naibii...:P
|
Insomnia a luat premiile de la juriu........noi - MR si NSL - am luat premiul I de la publicul de acolo, care s-a imbulzit sa vada toate drifturile, burnurile, liniutele.....
|
Re:
Quote:
filme : https://www.4tuning.ro/forum/viewtopic.php?t=10150 poze : https://www.4tuning.ro/forum/viewtopi...=10081&start=0 ce nu gasesti ? |
Re:
Quote:
|
Boooon!!!
Pai sa`ncepem cu`nceputul...BRAVo INSOMNIA pt masini...ce sa mai...baietzii sunt marfa si ai si gurturi pe masura...MIDNIGHT RAC ERS & NO SPEED LIMIT ,baietzi,F E L I C I T A R I !!! chiar atzi facut un spectacol marfa...trebuia sa va lase pe voi sa va ocupatzi de organizare pt ca cine stie cunoaste!!!Pacat ca au fost liniutzele pe 200m dar oricum a fost mai marfa ca la Timisoara de 1000 de ori :yes:
P.S VA MAI AJTEPTAM PE LA CRAIOVA!!! :yes: |
bay...in tuning k shi in orice alt domeniu...itzi trebuie shi putzin noroc...a fost aiurea cu inscrerile...asta asha e...dak tot trebuia sa completeze nujt c liste...d c nu a anuntzat prin statzia aia...k d tzipat la amaratzii aia sa-shi mute mashinile s-a tzipat vreao 2-3 ore...cat despre bmw-u galben din moldova....nu e nimic frumos la mashina aia....e numai foarte impresionanta...are o lucrare in fibra ...repet...nu frumoasa...ci impresionanta...shi asta conteaza...cat timp shokeaza shi e cva c nu s-a mai vazut...unic...inseamna k e printre cei mai buni...pt k kituri tuning se gasesc peste tot...dar sa gaseshti cva shi sa personalizezi....mai rar...vad asta peste tot...iar mashinile d la insomnia....bravo lor...au reushit un club cu unele dintre cele mai frumoase mashini d p la noi...dar asta nu inseamna k trebuie sa domine toate concursurile....va urez tuning placut in continuare shi succese cat mai mari....tuturor...shi lasatzi cearta k facetzi hernie :)
|
am fost nevoit sa sterg cate posturi de aici.
chiar nu aveti ce face altceva mai bun ? |
Re:
Quote:
dar la chestia cu dominatul ... dorim din tot sufletul ca tZara asta sa fie plina de masini modificate spre EXTREM ... si cat mai frumos... sa poata exista aceasta PLACUTA concurentZa in astfel de evenimente ... merci zoliaT ... |
De ce nu se mai aude nimic de Irina sau cum o chema :lol: Si-a luat bani si a plecat? Vad ca sunt multi cu nedumeriri. De ce nu le explica cum a stat treaba? :lemon:
|
Si-a luat banul bine mersi, si i se rupe de ce se mai intampla...
STie cineva cine a luat premiul la \"Best sound? :peace: |
Din cate imi aduc aminte, Best Sound a luat Focusul din Insomnia, Claus parca.
|
Re:
Quote:
Nu cred ... Daca vreti facem si o proba ... sau va pun dovezi ... si unde a fost juriul de la Sound ? Sau de la celelalte categorii ca eu nu l-am vazut ?!? :roll: |
Mah iar incepetzi...cit de circotashi putetzi fii?????
Cine a luat a luat...cine a apucat, sau a avut inspiratzia sa se inscrie...... Ce tot ... nu mai zic nimic.... Oricum ...stilul e romanesc... sa ii mora vecinului...nu sa fac eu ceva mai bun! sec :x |
Re:
Quote:
|
| All times are GMT +2. The time now is 05:26. |
- Copyright 2026 4Tuning