![]() |
Re: Vand placute si discuri marca FERODO
Quote:
Pentru discurile fata am strans deja banii :) , mai avem putin ! Cu montajul stii pe careva care ma poate ajuta ? |
discuri spate am de la ferodo racing set de 2 buc 276x19 - 531.00 ron
Placute Ferodo Performance fata - 404.00 ron spate - 424.00 ron Cu montajul cred ca rezolvam cumva am pe cineva.Vedem atunci si facem sa fie bine. Scuze ca am dat raspuns asa greu dar nu cred ca am fost atent la post.Sorry. |
Am inteles .... Am uitat insa sa te intreb : Asta e varianta de top ? Adica exista si alta varianta mai ieftina ? Am uitat sa iti spun : Omul are rotile pe 16 la Bmw-ul mai sus mentionat , incap discurile mentionate de tine ?
Numai bine ! |
Astea sunt discurile pe care le am.Nu sunt de top.
De top ar fi Kit Brembo GT pe la 2000 de euro si ceva. De roti nu stiu....am spus si dimensiunea acolo dar cred ca se potrivesc mai mult ca sigur. |
Am uitat sa te mai intreb ceva ... imi trebuiesc si senzori la toate cele 4 rotile ? Astept un mesaj de la tine ! Cam cat ar putea costa manopera ca sa stiu sa fac un pret total .
Multumesc, *edit nu merge:( |
senzor abs?
|
Quote:
|
salut.
Senzori Abs nu am sorry. Manopera iti spun mai tarziu. |
pt tico gasim discuri de frana si placute ?
|
Salut ,
Placute ferodo - 89.00 ron Disc frana fata : Bosch - 134.00 ron / buc in 2 zile Breco - 104.00 ron / buc pe stoc Brembo - 105.00 ron / buc pe stoc |
up......................
|
discuri si placute pt logan sedan 1.6 8v din 2004???
|
salut ,
ferodo nu am nimic pt. logan Disc frana ATE - 81.00 ron / buc PLacute - 68.00 ron Placute - 154.00 ron |
Acest topic se suspenda pana in luna Mai a acestui an.
Nu se mai livreaza aceasta maraca pana in luna specificata mai sus. Nu vom mai raspunde acestui topic pana la acea data. Va Multumim. |
scuze da luna mai a trecut din cate stiu eu
|
| All times are GMT +2. The time now is 20:06. |
- Copyright 2026 4Tuning