![]() |
sal
intalnirea mi se pare perfecta.. pe 7 ianuarie..
|
hh..daca e pe 7 ianuarie..eu nu pot sa vin cu masina....si nici pe jos nuj dac ao sa am cum sa vin...:( so...eu pe 9 sunt programat la revizie...si deja am depasit cu 1000 km revizia..:(tocmai de aia...daca ar fi undeva dupa data de 9..ar fi mai bine..
|
baieti nu putem gasi alta data inainte de 7 sau dupa 7 deoarece pe 7 este sf ion si nu pot veni. sunt :drunk: :drunk: :drunk:
respect crazy drivers |
deci cel mai bine ar fii dupa 7 ca sa poata si veteranul trankan sa vina :D dar si eu. sa fim toti ok. deci ce ziceti o facem dupa 7 . astept raspuns :D
|
sal
dupa 7.. o facem pe 10 daka e.
|
Probabil k am sa ajung si eu in Buc pe undeva pe 14 ian ...nu sunt sigur .....am sa mai anuntz ji eu pe forum ..
|
ok doarr4u ms e foarte bine pe 10.low te asteptam. :lol: respect
|
sa nu uitati sa faceti poze...
bafta multa cu intalnirea :wink: |
okey baieti! atunci pastram ora si locul dar skimbam data! kiar sunt curios cine va veni!!! ne vedem atunci pe 14 IAN ora 19:00 la STADIONUL NATIONAL la capatu troleibuzelor!!!
|
ok baieti deci este stabilit sambata 17 ianuarie 2006 la ora 19:00 in fata stadionului 23 august intalnire crazy drivers bucuresti. asteptam toti membrii din buc. dc cineva nu este deacord cu aceasta zi , ora, loc sa vb acum sa sa taca pentru tot dea una :D :D .respect baieti :twisted:
|
17 nu 14? 14 cade sambata :wink: 17 cade marti!!!!
deci pe 14!!!! 8) ce ziceti? RESPECT!!!! |
imi pare rau baieti scuzatima intalnirea este pe 14 am scris eu gresit. scuze inca odata. deci este pe 14 ianuarie. 14. respect si inca odata scuze :D
|
heeeepaaa.....sar putea sa ajung ji eu dak o faceti pe 14 :wink: ....ok ok ...dak va ramane pe 14 ...am sa fac tot posibilul sa ajung
:twisted: |
pana la urma pe 14 la bucuresti mai merge cineva din tara>?? sau numa low_ridah>?
|
la multi ani baieti. fie ca 2006 sa aduca si aici la bucuresti ca si la suceava,bacau,iasi, mai multi membri, mai multe intalniri (desi pana acum nu prea au fost :D) mai multe masini. si sper ca pe 14 ianuarie sa iasa cv fumos. numai bine baieti la trecerea dintre ani. petrecere cat mai fumoasa diseara. sa se lase cu : :headfones :drunk: :headfones :pelvic_th :caffine: :headfones :pelvic_th
respect tuturor |
| All times are GMT +2. The time now is 06:45. |
- Copyright 2026 4Tuning