![]() |
Re: Intermediere vanzare-cumparare masini Germania-Romania
Asta da pont .. ieftina! Pacat de nr de km ...
|
Quote:
|
N-am zis nimic de km, de acord, sa fie reali .. dar fie ei si in Germania .. 190 mii sunt ceva KM totusi. Gandeste-te ca in 4 ani a facut 200 mii km, oare nu e mult? Eu zic ca e foarte mult :)
|
Quote:
sry de off topic Marsone!:D |
Quote:
|
Pontul Zilei
5 Attachment(s)
Pontul zilei: Mazda MX-5 - Ez: 01/2003, 145 CP, ~99.000 KM, Capitonaj scaune: piele, Sistem de navigaţie, Parktronic System (PTS), CD, Sistem sunet, Radio, Acţionare electrică geamuri (2 geamuri), Acţionare electrică geamuri, Tip pavilion: trapă pliabilă, Cotieră mediană, Īncălzire scaune faţă, Oglindă cu īncălzire, Oglindă reglabilă electric, Airbag şofer, Airbag copilot, Īnchidere centralizată (cu telecomandă), Imobilizator (electronic), Jenţi aluminiu/comandă specială, Sistem antiblocare (ABS), Diferenţial de blocare (ASD) usw.- Pret: 8.499 euro Relatii si Contact: Auto Trading Berlin |
bun pont ;)
|
o calibra cu cati mai multi cp... si la un pret mai bun cam ce ai.. pe acolo... ?
|
2 Attachment(s)
Quote:
|
kre e diferenta intre nr rosu si nr negru
|
Aia galbena e de mult timp pe net la vanzare .. am vazut-o si eu acum vreo juma de an ...
|
Pontul Zilei
4 Attachment(s)
Pontul zilei: Audi A4 Avant 2.0 TDI - Ez: 06/2005, 140 CP, ~160.000 KM, Sistem de navigaţie, Parktronic System (PTS), CD, Sistem sunet, Acţionare electrică geamuri, Cotieră mediană, Oglindă cu īncălzire, Oglindă reglabilă electric, Jante 16", Sistem antiblocare (ABS), ESP, Pachet crom, clima usw.- Pret: 12.800 euro Relatii si Contact: Auto Trading Berlin |
fumos audi a4`asta...faci si combinatzii ?...adik o alta masina + diferenta ?
|
Quote:
|
Quote:
|
| All times are GMT +2. The time now is 12:13. |
- Copyright 2026 4Tuning