![]() |
Re: BMW M3 Sedan sau Lexus IS-F?
Quote:
|
Si ca o completare, M-ul de la bmw este un etalon pt. toti constructorii,la fiecare lansare a vreunui model in acest segment iar scopul principal este sa se apropie macar cat mai mult de M ,dc.tot nu poate fi batut caci este greu sa faci rost de reteta perfecta!
|
Quote:
pentru mine lexus e doar o masina frumoasa, in nici un caz o masina sport, adika mai mult imi vine s-o privesc decat s-o conduc. |
Quote:
p.s.daca vrei putem face un test drive si pot dovedi cu acte tot ce am scris! ;)aaaa si mai am si un saab..ce din pacate este intr-adevar o stea apusa |
felicitari,daca tie ti-a placut Lexus nu inseamna ca trebuie sa placa tuturor ,fiecare cu gusturile si pasaricile lui :lol: .masinile sunt destul de apropiate asa ca nimeni nu cred ca poate spune clar daca una e mai buna ca cealanta,ca sportivitate M este peste Lexus ca fiabilitate Lexusul este peste M si comparatiile pot continua :)
|
Quote:
|
Quote:
este motorizarea hibrida benzina+electric, 5000 ccc, 438-450 cp (marketing),8 viteze secvential, dotarea amiral.interesant este ca au pus pe model parcarea automata in lateral si in spic.pur si simplu stai cu mainile in buzunar si ea se parcheaza,vopsea si geamuri pe care nu sta apa, sistem audio mark levinson(cel mai tare din lume ce s-a pus pe o masina), etc...arta pura cu sensul ca ma repet.in fine, ca sa scurtez vorbele...votez lexus! :) in schimb, de toata jena este portbagajul..datorita bateriilor pt motorul electric.cred ca este singurul lucru ce i se poate reprosa masinii..in rest....fara cuvinte! |
Quote:
off-topic:Cei care zic ca Saab este o stea apusa gresesc: diferenta dintre Vectra si 9-3 e ca de la cer la pamant, pentru ca suedezii si-au bagat putin coada pe acolo. Oricum, din cate am inteles... statul suedez doreste sa rascumpere actiunile Saab Motors de la GM cat de curand. Sunt un mare admirator Saab, am avut doar unul pana acum, dar urmatoarea va fi cu siguranta tot Saab:) |
Quote:
Dc. tu crezi ca sportivitatea se rezuma doar la acceleratie 0-100.......crezi ca bmw nu ar fi putut sa faca un transplant de la M5 pe noul M3,sa-i monteze o cutie hidramata si gata prindea suta in 3 secundee!!!!(numai M3 nu era alaa!) dar aici e vorba de altceva,de manevrabilitate,feeling,etc...vezi testele pe circuit intre ele;) |
lexus...toata ziua.putin m-ar interesa ca ar mai rapid cu cateva milisecunde m3-ul pe circuit,ca nu stiu cati drintre noi mergem sa ne dam sambata pe hungaroroing.prefer sa am masina in fata casei de fiecare data nu la bavaria si sa stau dupa ei sa o repare
interiorul e mult peste bavareza,iar de finisaje nu mai vorbesc.si am avantajul multitudinilor de optiuni care vor functiona la lexus,pe cand la bmw.......iara trebuie sa te intorci la bavaria sa-ti faci programare pt reparatii |
Quote:
on topic:lexus all the time ;) |
lexus :peace:
|
daca ar fi dupa voi, astia de la BMW ar trebui sa nu mai fabrice masini si ar trebui bagati si la parnaie...dar de vreo 5 ani cei de la automotor si sport din romania fac un sondaj. stiti ce marca a castigat titlul de cea mai iubita din romania in fiecare an, in aceasta perioada?
BMW. Suntem un popor de tzigani si manelisti. dar ups...astia nu prea cumpara revista asta... |
Quote:
|
Quote:
|
| All times are GMT +2. The time now is 01:45. |
- Copyright 2026 4Tuning