![]() |
Re: Prezentare Membri Noi
Quote:
Mai infractorule care este 8) |
dom'le ... promit ca nu mai fac nic ... bun aaaaaaahahahahaha
|
hai nu te mai bucura asa ca daca era mishu acolo sigur tot de el se luau asa ai avut tu onoarea:))=)))
|
salut ma numesc andreyutzu si sunt din pascani,am permis si conduc o dacie break asa k nu prea am cu ce ma lauda,da sunt foarte pasionat de tuning
|
esti binevenit la orice intalnire ... cum scrie si mai sus ... cele mai mari intalniri sunt vinerea si duminica, dar si in restul sapt ne intalnim numai ca mai putini.
|
salut iar eu :D intalnirile le faceti numai seara? k eu vin din pascani si seara nu am cu ce sa ajung in iasi.as fi foarte incatat sa am onoarea sa ma aflu cu toti membri la o intalnire
|
intalnirile au in general loc seara dupa ora 20 pentru ca multi dintre noi muncesc sau au scoala treaba etc si nu avem timp ziua de intalniri ... mai sunt si exceptii dar aceastea sunt destul de rare....
|
hmm fac eu tot posibilul sa ajung si eu la intalniri macar 1 luna :D
|
mam uitat pe aici si vad k eu sunt cel mai mik din toti membrii :( :D
|
ei, nu fi trist, ca ma sunt altii mai copiiii.....
|
ms de incurajare bakal :D
|
andreyutzu ai mesaj privat legat de scriere
data viitoare ai warn, te-am mai rugat odata acum 2 saptamani... |
salut baieti! eu sunt din bacau dar invat in iasi.as fi interessat sa vin si eu la intalniri.
|
Salut, si eu as dori sa aflu cand va fi urmatoarea intalnire si unde
Multumesc |
Quote:
cum se spunea si in posturile din urma: vei vedea multe masini cu parasolar/sticker cu Crazy Drivers, HP Racing Team, Old School Motorsport |
| All times are GMT +2. The time now is 18:55. |
- Copyright 2026 4Tuning