![]() |
Re: Supercharger electric - pareri
Tu roby sa inteleg ca ai o octavia?
|
Ideea e urmatoarea: nu ma indoiesc ca feonul asta restilizat la motorul meu de 1.1 nu imi da un impuls de acceleratie...la plecarea de pe loc...sau...in mers cand il activez la viteze mici sa zic (pana in 70)...dar...mai trec de suta cu asta pus??? nu imi gatuie traseul prea tare???
|
Quote:
|
Deci esti multumit de prastie?..si zici ca la motorul tau de 1.6 se comporta bine si la viteze mari?
|
deci pana l urma merita sa iti cumperi un supercharger electic pentru cativa caluti in plus sau e degeaba?merita sa pun unul pe un ursulet 1.8i in schimbul unui filtru sport ca bani de un kit turbo bolt on nu am :)))
|
pe motorul tau nu va face treaba din pacate, doar pe motoare mici 1.0-1.6 maxim
|
Quote:
|
M-a rugat si pe mine un prieten sa ma interesez de compresor sau turbo electric pentru un E36 2.0 24v si am stat acum si am citit tot acest topic.:shock:
De ce sa dai banii pe panarama asta electrica? ;) Mai bine modificatzi un vibrator d-ala pentru peshti exotici sa dea pompa mai mult aer si il montati la 12 voltzi... Aaa? Care o incearca p-asta? :lol::lol::lol::lol::lol: |
Quote:
Deci mai pe scurt NU SE MERITA !!!:lol: |
Deci cu alte cuvinte: nu va aruncati banii pe supercharger electric :)
|
Quote:
Una peste alta sunt cei mai ieftini 9 cp ever. |
Quote:
concluiza e ca dispozitivul in sine nu e minune, nu face masina sa zboare de sub voi, dar pentru 95 euro e cel mai ieftin adaos de 10-20 cp care il puteti face pe un motor aspirat (filtru, toba, cip - solutia romanului - care ar costa minim 50+100+250 euro nu da atatia cai si costa cvadruplu cel putin) |
din ce am citit pe aici nu da foarte multa putere daca baiatu zice ca a facut dyno inainte si dupa dar totusi poate sunt unele destul de puternice incat sa dea ceva mai serios.........parerea mea e ca tot tobe ,cip,si o axa cu came ramn de baza!
Parerea mea! |
romanul tot roman :).
inainte sa dati solutii complete de tuning, faceti un calcul la bani si ce cai se castiga pe dyno, nu din povesti la motoare 1.0-1.6 aspirate si faceti o comparatie cu 9-15 cp castigati cu un charger electric, nu mai bateti campii cu povesti de adormit 4tuning-ul (filtru tobe cip si culmea axe :), de parca le iei si pe alea din vitan cu 50 ron ca si filtrele si tobele care le puneti pe masini). |
Am probat eu unul pe masina mea cu motor de 1.6 si sa stiti k pana in maxim 3k de ture chiar se simte dar dupa 3k 'chargerul' e invartit fortat de aerul pe care-l trage motorul dar la 7k face urat de tot..la motoarele mai mici eu zic ca s-e merita..
|
| All times are GMT +2. The time now is 15:25. |
- Copyright 2026 4Tuning