![]() |
Re: Pe 1 februarie te poti manifesta impotriva taxei auto in piata victoriei
evl, nici macar daca am fi fost organizati nu aveam ce sa facem:) au fost putini. foarte putini in comparatie cu fortele de ordine. am vazut jandarmi si sub acoperire printr-un "colt" al intersectiei si asteptau "marele" moment. in conditiile in care s-a adunat o echipa de 10-15 baieti si intr-un alt loc alti 3, nu putea arunca nimeni. si daca arunca, o facea pe riscul lui. nu cred ca s-a pus problema de curaj in toata chestia asta
|
gaborii= o solenza alba, 2 loganuri rosi 2 de rutiera si 1 de jandarmerie, presa una de antena 3 si una libertatea, masinile noastre = 0 pacat... am fost si la guvern si la parlament...............:rolleyes2
P.S. si cu masinuta in buzunar;) |
dj_13055 tu vb eu te-am vazut ca doar ai trecut asa uitandute daca coborau toti care au trecut asa uitanduse poate se aduna ceva mai mult in rest am vazut 2 daci super smekere una a ta si mai trecuse una parka tot alba :???:
|
Quote:
|
:))si io dadeam din 5 in 5 minute pe realitatea tv ca sa ma uit:)))
|
=)) haha ce tare vn maine pacolo de nu ma duc la toti copii mici si le fur masinutzaele si vn acolo :))) glumeam .......fac eu rost de masinutza..si tot vn si arunc
|
ha lol a fost nam fost atent :)))
|
sil4tuning, de aceeasi masina spuneam si eu mai devreme. logan albastru indreptat cu fata spre guvern. iar in momentul in care eu treceam pe acolo s-a dus la logan-ul lor un tip care a coborat dintr-o dacie. nu am retinut nr.
|
Quote:
am zis clar ca nu vin daca ai fi urmarit ....nu inteleg de unde pana unde limbajul asta vis-a-vis de mine..da stau acasa si nu comentez nimic.As fi comentat daca as fi zis moama v-ati dus degeaba etc.etc..ca sunteti lasi si n-ati aruncat. Nu iti dai seama nu se face o chestie d;asta pe forum...pentru ca se afla si nu vine lume.Unora le e frica...unii poate nu au chef de amenzi si bataie de la taranii aia de jandarmi...sau unora poate pur si simplu nu le pasa....si unii care deja s-au resemnat ca mine....poate o sa intelegi vreodata ca taxa asta nu a fost nici de mediu nici auto nici nimic...a fost o taxa pentru a ne lua bani ce e asa greu....uite-te in jur nu vezi ca nimic nu duce spre bine in tara asta????care vine ia cat poate de mult si pleaca.....pun pariu ca si tu ai face la fel....toti de aici ar face la fel...sa nu-mi zica mie unu ca nu ar fura ca minte. Mai sunt si exceptii dar alea, au plecat de mult din tara Uite un alt exemplu, am cunoscut un om politic...pardon fost...am discutat cu el destul timp....ne-am intalnit de mai multe ori si io curios l-am intrebat ce l-a facut sa renunte la politica....si mi-a zis clar ca el nu poate sa asiste la ce se face in parlament si in politica....pentru nota ta informativa si a altora sa stii ca s-au dat legi si pentru o luna doar ca sa fie cineva favorizat...ai ramane uimit de ce magarii se fac....iar aceasta cu taxa este una mica asa de suprafata. P.S.: 1.Astept niste scuze asa neoficiale indirecte la limbajul tau de adresare stiu ca esti supara ca a venit putina lume dar trebuie sa intelegi ca nu asa se face 2. Daca m-ai cunoaste ti-ai da seama ca si eu ca multi altii abia astept sa se scoata sau sa se miscoreze taxa sa pot sa-mi iau ceva non euro sau euro1 "MARE" atat zic nimic mai mult La revedere! si scuze daca te-am deranjat cu ceva |
Quote:
In fata cui ? in fata ta ? cand vreodata ? cand eu pe tine si pe astia ca tine am cea mai mare boala ? NU vezi ca esti cel mai .... dintre toti ? tu si astia ca tine .. stati acasa .. si asteptati hotzu sa zica .. da .. gata , nu mai fur, sa moara mama daca mai fur ? ce gandire e asta ? cine crezi ca o sa vina sa-ti faca tie dreptate ? mama natura ? cu morocovu-n cu.r o sa muriti daca eram 1000 de oameni n-aveau ce sa ne faca, si data viitoare veneam 5000 , ca vedeau toti la televizor. ce ne mai faceau ? gata,s-a stabilit,stam acasa si speram sa se schimbe ceva .. ;) si sa va fie frica de ei .. ca sunt periculosi rau de tot .. p.s: din postu tau " poate o sa intelegi vreodata ca taxa asta nu a fost nici de mediu nici auto nici nimic...a fost o taxa pentru a ne lua bani ce e asa greu... " tu chiar esti prostalau ? nu te supara ca te intreb .. EU SA INTELEG CA TAXA AIA E HOTIE ?! SAU TU ?! STAI DREAQ ACASA SI UITE-TE LA TELEVIZOR. |
Quote:
O initativa laudabila! Nu cred ca poate cineva sa interpreteze altfel si nimeni nu-si doreste taxe de acest gen. Actiunea si punerea ei in practica execrabila! Nu cred ca poate cineva sa spuna ca acest gen de initativa(ilegala) este corect si are sanse de castig. Ce parere isi fac cei avizati daca asa ne purtam cand o sa le cerem altceva mai important, de exemplu pista? Vor rade si vor sti ca suntem de neluat in seama. Actiunea de azi a reusit sa ne discretiteze si mai rau in ochii, dar sa speram ca nu si in gura presei. Oameni buni daca tot aveti idei pozitive de ce nu actionati ca atare? Urmati procedura legala! Astfel sansele de a castiga ceva in lupta cu ei cresc enorm. |
Quote:
N-ai cu cine, mare morcov ce au in cur. Iar treaba cu hai s-o facem legal, cand vreodata o sa-ti dea voie HOTZU sa faci meeting in fatza lui .. nu prea cred ca se poate. Dar .. cine stie. Bahtalo .. :rolleyes2 |
Quote:
Si nici sa te duci sa vorbesti cu oamenii aia de la televiziune nu ai fost... |
propun ca duminica sa ne intalnim toti undeva si de acolo plecam cu toti altfel nu cred ca se poate.......
oricum mi-a perit tot chefu am tras 1 ora si 20 de min de frig eu si masinutza mea de plastic in buzunar daca vrea vrun membru ceva sa ne intalnim duminika intr-un loc mai putin circulat ex: Polivalenta Pescarus ..... mai zicetzi voi altele si acolo vedem cine vine si cine nu si daca ne adunam ceva daca nu ne bagam coada intre picioare si asteptam sa mai mareasca taxa:rolleyes2 |
mda foarte multa seriozitate ;) SPIRITUL ROMANILOR.... mergem , facem si pana la urma p... nimic.... am stat pe acolo, am fost si in parcare la victoriei maxim 10 masini..... la 10 fara 15 am plecat ;) NE MERITAM SOARTA platim TAXA si gata sau inmatriculam pe BG :))
|
| All times are GMT +2. The time now is 22:53. |
- Copyright 2026 4Tuning