Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Alba Iulia (https://forum.4tuning.ro/405-alba-iulia.html)
-   -   E39 - Mr. CAT, proiect si evolutie (https://forum.4tuning.ro/405-alba-iulia/65268-e39-mr-proiect-evolutie.html)

silk' 29-07-07 09:51

Re: Mr CAT (bmw e39) proiect si evolutie

pacat ca uni dintre voi nu ati avut ocazia sa-i vedeti impreuna (pe proprietar si masina)......poate abea atunci o sa intelegeti despre ce e vb!credeti ca eu nu mi-as face masina "racheta"?vorba vine.........e...da numa eu stiu ce-i in capul meu!mult respect laura si multa bafta in continuare!sa-ti dea dumnezeu putere financiara sa-l termini asa cum vrei tu......este f important!

CED 29-07-07 19:59

ok Ciupanezu_1987 am inteles ca nu iti place ce vreau eu sa fac cu masina dar problema ta e alta - ai chef sa contrazici pe toata lumea

nu e treaba mea sa iti explic cite ceva despre educatie dar ar fi trebui sa fi invatat pina acum ca modestia sta mult mai bine unui om care are intradevar valoare

si mai trebuie sa sti ceva:
nu pretul masini pe care o conduci iti da valoarea

eu apreciez un om dupa felul in care are grija de masina lui nu dupa marca masinii

ii respect mai mult pe cei care au facut modificari spectaculoase la masini care nu sint scumpe - ei se pot bucura cu adevarat de pasiunea pentru tuning

deci am o mare rugaminte - nu murdari thread-ul meu cu cheful tau de cearta

CED 29-07-07 20:04

Quote:

Originally Posted by bogdan100 (Post 1018889)
on-topic:Laura,indicatoarele de bord ce culoare o sa fie?

la indicatoarele de bord nu modific nimic - o sa schimb doar casetofonul cu un cdplayer clarion si o sa fac ornamentul rosu "fara sa il vopsesc:D :D :D "

CED 29-07-07 20:11

peste o saptamina va incepe cu adevarat aventura - mi-am eliberat programul asa incit sa ma pot ocupa numai de masina

am toate piesele pregatite si in speranta ca nu apar situatii neprevazute ar trebui sa fiu gata in septembrie cu toate modificarile

problema e ca inca nu am definitivat cum va arata paintingul - sper sa imi vina inpiratia saptamina asta

CED 29-07-07 20:17

Quote:

Originally Posted by silk' (Post 1019104)
pacat ca uni dintre voi nu ati avut ocazia sa-i vedeti impreuna (pe proprietar si masina)......poate abea atunci o sa intelegeti despre ce e vb!credeti ca eu nu mi-as face masina "racheta"?vorba vine.........e...da numa eu stiu ce-i in capul meu!mult respect laura si multa bafta in continuare!sa-ti dea dumnezeu putere financiara sa-l termini asa cum vrei tu......este f important!

partea cea mai frumoasa si cea mai importanta in tuning e sa visezi

bogdan100 29-07-07 20:26

In cat august mergi cu ea la vopsit?o sa scrie pe masina MR CAT ca si in poze?inca ceva,la audio nu te-ai gandit inca la nimic,inafara de cdplayer?

CED 29-07-07 20:39

Quote:

Originally Posted by bogdan100 (Post 1019877)
In cat august mergi cu ea la vopsit?o sa scrie pe masina MR CAT ca si in poze?inca ceva,la audio nu te-ai gandit inca la nimic,inafara de cdplayer?

nu o sa scrie mt CAT - pastrez liniile dar vreau sa mai pun niste ochi de pisica - dar inca nu a iesit ce vreau

la audio am ales cd playerul si va trebui sa stiu ce boxe pun pe usile din fata ca sa pot merge mai departe cu modificarile interiorului
in rest la audio stiu ca vor fi doua statii si un subwoofer dar configuratia exacta va fi conceputa de Logtuning si probabil montata la ei - la audio nu prea ma pricep dar am deplina incredere in Logtuning si stiu ca va iesi ceva super - oricum ei m-au ajutat si pina acum sa fac rost de kit si de restul pieselor

bogdan100 31-07-07 17:32

nimic nou?:D

CED 31-07-07 20:32

nu iti imaginezi ce nerabdatoare sint eu

riv_gms 01-08-07 22:47

knd o sa vin in tara o s-o vad woww

CED 02-08-07 18:12

5 Attachment(s)
ultimele poze in care mr CAT este albastru

bogdan100 02-08-07 22:11

mmm ce bine arata,nu comenteaza Ciupanezul ca nu merg oglinzile?:D
cand o bagi la vopsit ?

CED 02-08-07 22:42

luni incepe actiunea

riv_gms 03-08-07 11:02

Quote:

Originally Posted by CED (Post 1027563)
luni incepe actiunea

DIN CURIOZITATE LA CE SERVICE IL FACI....?

bogdan100 03-08-07 23:07

:D cred ca de abia dormi noaptea Laura...

All times are GMT +2. The time now is 22:51.

- Copyright 2026 4Tuning