![]() |
Re: Machetele mele - ampopa
Quote:
|
Frumoasa colectie in special macaralele ! bafta in continuare !
te invit sa vezi si colectia mea ( am si ceva de la tine si mai astept sa aduci o macara) https://forum.4tuning.ro/505-machetel...icurici79.html |
5 Attachment(s)
Ca tot vorbeam despre macarale, dupa oarecare pauza, revin cu cateva machete si o sa incep cu o macara Palfinger PK19000, montata pe un Mercedes Actros 6x4. Cu aceasta macheta am inceput seria de prezentari, insa la vremea aceea, nu am postat decat o poza (nu foarte reusita), asa ca voi incerca sa fac o descriere un pic mai detaliata. Macheta este facuta de Conrad, la scara 1:50, in Germania. Este o macheta destul de detaliata si reuseste sa reproduca toate mscarile utilajului real: bratul telescopic xexaginal, articulatiile, calele care sunt functionale (cu filet), etc. In plus, directia camionului este functionala, iar cabina se rabateaza, lasand privirii motorul.
Pentru restul, las pozele sa vorbeasca: |
geniale utilajele tale!
|
3 Attachment(s)
... si continuam cu o schela autoridicatoare HEK MSHF, fabricata de NZG, la scara 1:50, in China. Este singura macheta de astfel de utilaj si, in plus, este o macheta extrem de reusita. Nivelul de detaliere este excelent, incapand de la grilajul din lasa, continuand cu motoarele de actionare si cu cremaliera si terminand cu sasiul.
Poze: |
:shock::shock::shock:
felicitari,detii niste machete incredibile,felicitari inca o data;) |
Super tare macheta de schela !!! Ai si la vanzare? Bafta in continuare!
|
Quote:
|
Ce-ti mai plac utilajele ! Superbe amandoua, spor la prezentari si la colectionat!
|
| All times are GMT +2. The time now is 17:41. |
- Copyright 2026 4Tuning