![]() |
Re: Noul Bravo 150 de cai vs Octavia 1.8T
Quote:
|
Poate stie cineva un Golf GT sa-l invitam?? Merci
|
poate un gti ruginit si obosit din '77.ii face mare placere sa alerge masini noi ;)
|
everyone is invited.........so, you're verry wellcome, dude!
|
deci in seara asta se vede cineva??
hai sa ne vedem in seara asta la ora 10 la victoriei deci cine vine...io sunt primu.... |
Prezent si eu!
|
am masina boboc:D lingi miere azi merg cu "40 la ora" pt "senzatie majora" abea astept aduc sucu io :D sau berea fara alcool :D
|
frumoasa confruntarea cu "italianca" tot resptectu pt motorasu ala, competitiv al draq, bv boss...tre sa vad batalia dintre leon si bravo cred ca o sa fie strans....
PS: abea astept sa vad comentariile lu Kidu:)) nu cred ca se poate abtine sa nu se bage ca musca...:))tre sa comenteze ceva |
cine cu cine s-a dat? ceva rezultate?
|
pey m-am dat io cu fiatu -> l-am luat...cam o masina intre noi ( tot respectu pt acel fiat) s-a mai dat fiatu cu un megane si un hiundai parca da nush de care, si nu a stat la discutii si pe final a venit un tip..cu un 206 daca nu ma insel hdi cipuit si s-a dat cu bravo de 2 ori o data l-a facut 206-le ca a schimbat gresit fiatu a 2-a oara a batut fiatu cu 3-4 masini in fata. m-m dat de 3 ori cu 206-le io dar numa cu ghinion o data a franat el ca s-a speriat a crezut ca e politia,2 mi-a sarit mie din a 2-a si si 3-a oara a iesit o dacie in fata lui si a franat spre sa il mai intalnesc pe tipu ala sa ne dam...
|
Mici rectificari, Nu era Hyundai ci Toyota Corolla 2007 125 CP, iar baiatul ala avea un Peugeot 207 HDI. Ideea e ca m-as fi apropiat mai mult de BMW daca nu schimbam prost a 2-a.Oricum trage "balena" aia ca dracii aia rai. M-am dat cu el in masina cu Peugeotului ......a 3-a rupe pamantul..... Oricum il mai astept poate data viitoare ma apropii mai mult.
|
oricum mi-ai dat emotii data viitoare o sa fie mai strans, nu am vazut ca era toyota...ma rog...asiatica.....tot pacolo, iar la Peugeot-uri nu ma pricep pt ca le detest. abea astept urmatoarea confruntare cu tine
|
Voi v-0ati dat si eu am inghetat ca un ...:lol:Vineri las ca fac si eu masina si incerc si eu "balena" cum i-ati zis:D.
|
Pai cum, frate tre sa intarim "italiencele"....:) Sper sa fie cald data viitoare. Acuma am aflat ca Megane-ul avea si cauciucuri de iarna..d'aia tragea asa de pe loc !!!! :d .Intr-adevar cred ca puteam sa ma mai apropii de BMW, insa tre' sa gasesc o modalitate sa iau avans pana baga "balena" intr-a 3-a, ca dupa aia.... mai greu ;) :)
|
:)) pey la ...................balena mea 1-2 trage frumusel dar nu spectaculos dar cand se cupleaza a 3-a incepe distractia si peste 5000 rpm cand intra vanosul, daia io mereu voi fi dezavantajat pe 400 de m, dar asta e distanta si ma dau...nu am incotro. singura problema este atunci cand vine unu si zice aualeu cum de te-a facut nush ce masina care are...mai putini cai, dar uita ca masina aia e sigur mult mai usoara decat balena, si pe 400 m a mea nu e asa competitiva, io recuperez in a 3-a tot ce pierd...totu e sa am timp...
|
| All times are GMT +2. The time now is 03:32. |
- Copyright 2026 4Tuning