Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Comunicate cluburi (https://forum.4tuning.ro/54-comunicate-cluburi.html)
-   -   CUTREMUR NSL Sei propune excluderea lui Florica (https://forum.4tuning.ro/54-comunicate-cluburi/6457-cutremur-nsl-sei-propune-excluderea-florica.html)

SEBASTIAN 07-07-05 23:57

Re:

Quote:

Originally Posted by \"NSL_Florica\"
-Ce astepti sa ma cert cu tine......ha ha ha !!!!!
-Cand dai cu batu in .....ai mari sanse sa te murdaresti pe pantaloni.
-Dar spectacolul este pe cinste. Interesul e mareeee :paper:

Vreau doar sa recunosti ca ai gresit si nu am nimic cu tine.
Surpriza o sa o ai tu domnule si nu e mare e chiar fatala.
Bafta si somn usor!

SEBASTIAN 08-07-05 00:00

Re:

Quote:

-Ia cauta-le pe ale tale acum..... :paper:

Da le-am cautat si-mi este rusine de prostia care am facut-o.
Recunosc ca am gresit si ca m-am lasat implicat intr-un razboi de care mi-e rusine.
Imi cer scuze in fata tuturor celor pe care i-am jignit in acest meschin \"razboi\".

SFW 08-07-05 00:06

Nu e locul meu sa ma bag ... dar am tot urmarit ce posteaza lumea aici si pe forumul nsl .... si nu pot sa spun decat ca nu are nici un rost discutia ... nimeni nu e de acord cu cei ce au initiat acest puci ridicol contra unei persoane inconjurate de respect, admiratie din partea majoritatii.
Florian parerea mea e ca ar trebui sa nu-i mai bagi in seama si sa-ti vezi in continuare de treaba in NSL pt ca lumea considera (din cate se vede) ca ceea ce faci, faci fffff bine si ca cei ce sunt impotriva ta nu au nici o putere in ceea ce priveste comunitatea Nsl si intreaga comunitate a pasionatilor de tuning, de curse ; sunt prea mici pentru a-i baga in seama, emana prea putin respect ca oamenii sa-i sustina.

Din nou spun ca ma bag aiurea dar spun ceea ce se vede ca ar considera lumea.
Respect si Bafta

radu_lkv 08-07-05 00:55

partea cu reluatul posturilor e chiar...... HA HA HA....
si taman de sebastian ... HA HA HA... am o amica care are si ea niste posturi ale lui sebastian, mai am si eu cateva si cred ca muuuullti altii.
in rest nu comentez nimic ca sunt total pe dinafara si nu am idee ce este acolo intre voi, cine are dreptate sau nu si nici nu ma prea afecteaza. dar partea cu posturile m-a inveselit un pic :lol: :lol:

Hondarul 08-07-05 01:36

\"Iubito, ma gandesc la tine
Ca un borfas la ceasul unui lord
Si se ciocnesc in mintea mea drezine
Si caii fac atac de cord\"
Cel mai iubit dintre pamanteni

Fara nici o legatura cu ce s-a scris pana acum ?? Corect. Doar ca asa cum nu intelege lumea ce se intampla aici, asa nu intelegeti nici voi ce am vrut sa zic.

https://www.4tuning.ro/forum/viewtopic.php?t=9118 va rog sa ma ajutati si pe mine intr-o ploblema automobilistica, legata de tuning, strict legata de masini, exact despre ce este vorba pe acest site, esenta pasiunii noastre.

Sau, ma puteti injura ca ma bag si incerc sa linistesc spiritele. Nu ma supar. Nu ma supara mai mult decat faptul ca aceasta comunitate a noastra ce vrea sa se dezvolte si care ne uneste pentru aceeasi pasiune face doi pasi inainte si 4 inapoi.

SEBASTIAN 08-07-05 06:22

Re:

Quote:

-Doar scarba pote provoca.
-Dar......mai este ceva de ce nu stiu multi. Acum este tipul sa aflati!!!!!
-\"No Speed Limit\" ca denumire este omologata la OSIM in 20-Nomebrie 2004 la inceputul conflictului cu Midnight.
-Omologarea este facuta pe numele meu in scopul de a fi donata ACS NSL in momentul cand actele sunt gata. Nu este specificat nicaieri ca trebuie sau sunt obligat sa o donez!
-Deci o mutare buna facuta in trecut pentru binele NSL-ului acum devine un atuu impotriva celor care m-au tradat acum.
-Deci \"No Speed Limit\" nu poate fi floosit de nimeni fara acordul meu.
-I-mi rezerv dreptul de a da injudecata pe oricine va folosi acest nume fara acordul meu. Deci NSL este Marca Inregistrata.
-Va multumesc!
-Acum cateva zile simteam ca se intampla asta si am spus-o (Amintiti-va problema cu Telenovelele) de la Reconciliere.

Nu cred doua boabe din ce spune aici Florian.
Vrajeala ieftina, nu cred ca m-a ascultat sa faca asta la momentul potrivit.
NSL nu e marca inregitrata si daca ar fi fost asa care e numarul de inregitrare si certificatul.

SEBASTIAN 08-07-05 07:03

Re:

[Eu iti atrag atentia sa nu te bazezi pe el ca poti sa pici cu cur-n .... .
Daca tu esti propietarul Audiului din poza afla ca daca nu ma cunosti inca si vorbesti in necunostinta de cauza sunt cel care ti-a spus sa modifici filtrul de aer la Caprita in service (Str.1Mai- Plesoianu)
Ar fi mult mai elegant daca nu m-ai jigni si ai verifica ce spun.
[/b]

vr6 08-07-05 07:10

Re:

In primul rand, nu shtiu cine mi-a shters mesajul, dar cert e ca cineva a facut-o :evil:

In al doilea rand, domn' preshedinte, nu am nici o legatura cu proprietarul acestei mashini. Cu curu-n ... (in ce... credeti ca e mai dureros) puteti cadea shi dvs., nu ? E foarte posibil.

Mai degraba m-ash baza pe el decat pe unul ca tine. Da-mi voie sa te intreb ceva, draga Sebastian: Legal Racing este marca inregistrata? Daca da, demonstreaza-mi si mie! Numarul de inregistrare l-ai tot aruncat pe aici pe forum (chiar acum am cautat), dar o copie dupa certificatul de inregistrare n-am vazut. Deci...?

Sa nu va jignesc shi sa verific ce spuneti? Da` dvs. verificati ce spuneti? Raspunsul cu sigurata e NU, asha ca nu le cereti altora sa faca ceea ce dvs. va e imposibil sa faceti.

Aveti un caracter infect, domnule preshedinte, de aceea lumea va injura pe la fiecare colt de strada.

Carmen 08-07-05 08:55

Nu am putut sa ma abtin sa nu adaug o replica... Hondarul, da, topicul nu isi are rostul, dar din pacate ceea ce se intampla intre liderii unor cluburi se rasfrange mult prea mult asupra tuturor, asa ca e de inteles ca multi vor sa-si exprime parerea, mai ales ca e vorba de cluburi si organizatori de curse legale, cu ceea ce se ocupa 4tuning.
Am asa de multe de zis, dar o sa ma limitez la cateva randuri.
Vreau sa intaresc ultima fraza a lui vr6, pana si cei care il vad prima data pe Sebastian isi pot forma o parere despre el. Daca iti amintesti Sebastian, la Campulung la VTM, unii n-au mai putut suporta comentariile tale total nepotrivite si te-au luat la misto :lol: . Afla tu, mare guru al curselor, ca ceea ce faceau pilotii acolo era corect, interioarele fiind interzise duminica doar pt a oferi sanse egale pilotilor de vtm cu cei din cnr, nicidecum pt ca nu ar fi TRASA corecta si ii incetineste, sau cum spuneai tu, \"ca-i omoara pe aia\"! Spuneai ca ma cunosti, poate m-ai recunoscut, ai stat langa mine, am vrut sa ma prezint, dar nu meriti efortul! Nu-ti port pica, pe cuvant ca te inteleg, probabil esti obisnuit cu alt gen de femei, cele pe care le platesti ca sa te bage in seama si de acolo si vocabularul tau... Nu are legatura cu disputele voastre de aici, dar mi-am adus aminte de cum te trimitea tipul ala sa mergi cu Passatul asa cum comentai tu cu Tentean :lol: Cunostintele tale in domeniul auto nu iti dau dreptul de a contrazice instructori de scoli de pilotaj sau mari piloti din campionatul nostru. Poate nu ti-ai dat seama ca prin ceea ce ai realizat tu pana acum esti superior celorlalti DOAR din punctul asta de vedere!
Nu fi ipocrit sa vii cu lacrimogene legate de cursa de la Craiova, nu ai tupeul sa te prezinti pt ca stii bine cate ai facut................
Dragilor, va salut si va astept la Craiova(pe cei care chiar imi sunteti dragi), noi vom fi pe aeroport indiferent de vreme!

SEBASTIAN 08-07-05 09:34

parerea mea

Nu am spus nici o data ca sunt usa de biserrica, doar ca atunci cand faci multe de care alti beneficiaza, cand ai multa treaba si cu toate astea-ti faci timp de organizat curse e mai greu sa-ti stapaanesti peerfect nervi.
Pot sa va spun un singur lucru ca sunt un om de cuvant si ce am spus ca fac am facut.
Nu sunt unul din cei ce-si permit sa se trezeasca la ora pranzului care apoi se fac ca muncesc pana seara si au dupa aia mult timp de pierdut pe strazi, aflati ca am un program foarte incarcat, muncesc multt dimineata la cel taarziu ora 8 sunt o persoana valida de multe ori deja satula de munca.Sunt multe treburi ccare trebuie sa le faci intr-o zi iar fara elle viata ar fi mult mai saraca, nu vreau sa ma plang insa vreau sa intelegeti si incarcatura mea nervoasa si faptul ca nu-mi e usor mereu sa ma pun cu mintea odihnitta a unora ditre noi.
Acest \"scandal\" nu-i va afecta pe participanti.
Da nu te-am recunoscut la VTM draga Ccarmen si asta poatte pentru ca nu prezinti interes, totusi civilizat era sa ma saluti si sa vorbim cate ceva.
Am comentat trasele alora cu Andrei care la prima etapa i-a batut si afla ca nu sunt un Guru, dar e lipsit de bun simt sa bagi masina prin santuri ca sa umpli ytraseul de pietre si nisip.

vr6 08-07-05 09:54

Re:

Quote:

Originally Posted by \"Carmen\"
[...] Dragilor, va salut si va astept la Craiova(pe cei care chiar imi sunteti dragi), noi vom fi pe aeroport indiferent de vreme!

Si noi, multi, vom fi la Craiova pe aeroport, indiferent de vreme!

Quote:

Originally Posted by \"SEBASTIAN\"
[...] e lipsit de bun simt sa bagi masina prin santuri ca sa umpli ytraseul de pietre si nisip.

Nesimtiti sunt si aia de la WRC, pentru ca umplu \"ytraseul\" de pietre si nisip :lol: da' poate-mi arati si mie ce ti-am cerut :wink: Sau Legal Racing nu este marca inregistrata? Sincer, \"nu cred doua boabe din ce spui tu aici\", draga Sebastian :roll:

PS: Carmen, sa-ti fie rusine ca nu l-ai salutat la Campulung :lol:

Carmen 08-07-05 09:55

:shock: Unde a participat Tentean la VTM? La ce etapa si in ce grupa?
Pe cine a batut? Pe Manu, Robotu', Zoli?? :shock: :shock: Nu mai stiu daca Iliescu si Ciufrila au luat interior, ca ii enumeram si pe ei...

andreitentean 08-07-05 10:05

Re:

Quote:

-Ce astepti sa ma cert cu tine......ha ha ha !!!!!
-Cand dai cu batu in .....ai mari sanse sa te murdaresti pe pantaloni.
-Dar spectacolul este pe cinste. Interesul e mareeee :paper:

pana acum a fost o cearta in ochii lumii.
acum nu stii ce sa mai spui cand esti confruntat cu DOVEZI.

POSTURILE MELE SI ALE LUI SEBASTIAN SPUN CEVA CONCRET, SUSTINUTE DE DOVEZI. DE CE NU CONTRAZICI? CA NU AI CUM?

Oamenii \"tai\" vad aceste dovezi si le revin in memorie pt ca sunt lucruri spuse de tine in care ei si noi te-am urmat. Oamenii nu sunt \"ai tai\" asa cum ii numesti tu si nici ai nsl ci tu esti al lor, sau mai bine zis clubul este al lor. tine minte asta ca asa e. si cand ai sa realizezi(cand ai sa accepti, ca de realizat sunt convins ca realizezi) ai sa vezi ca te cam caci pe ea de notiune de club=>interesul clubului.

andreitentean 08-07-05 10:34

Re:

Quote:

Originally Posted by \"SEBASTIAN\"
[...] e lipsit de bun simt sa bagi masina prin santuri ca sa umpli ytraseul de pietre si nisip.

Nesimtiti sunt si aia de la WRC, pentru ca umplu \"ytraseul\" de pietre si nisip :lol: da' poate-mi arati si mie ce ti-am cerut :wink: Sau Legal Racing nu este marca inregistrata? Sincer, \"nu cred doua boabe din ce spui tu aici\", draga Sebastian :roll:

PS: Carmen, sa-ti fie rusine ca nu l-ai salutat la Campulung :lol:[/quote]

prietene nu cred ca ai idee despre ce vorbesti. pt ca participa masini in ambele competitii nu inseamna ca sunt acels sport.
notiune de VTM exista in tari unde NU exista circuite de viteza. nu este identic acelas lucru dar este singurul sport auto cu care se poate compara. traseul de VTM trebuie privit ca un circuit care nu se inchide.
-etapele de VTM se tin numai pe asfalt.->nu si in WRC
-echipajul este format doar din pilot, prezenta unui copilot nu se justifica avnd in vedere distanta scurta si posibilitatea pilotilor de a cunoaste traseul viraj cu viraj. pilotii au voie sa parcurga oricand traseul, chiar si inaintea startului sunt acele parcurgeri cronometrate de recunoastere.->nu si in WRC

nici eu , si nimeni, nu a stiut lucrurile astea de la inceput. fi dispus sa inveti lucruri noi.

andreitentean 08-07-05 10:37

Re:

Quote:

Originally Posted by \"Carmen\"
:shock: Unde a participat Tentean la VTM? La ce etapa si in ce grupa?
Pe cine a batut? Pe Manu, Robotu', Zoli?? :shock: :shock: Nu mai stiu daca Iliescu si Ciufrila au luat interior, ca ii enumeram si pe ei...

ce inseamna sa fi carcotas.
eu stii ce tin minte? ca m-am depasit pe mine. pt mine asta conteaza.
incearca si tu. si lasa-ma pe mine sa-ti relatez rezultatele din fata tastaturii.

All times are GMT +2. The time now is 06:31.

- Copyright 2026 4Tuning