![]() |
Re: VW Golf 4 vs. Opel Astra G vs. Ford Focus
nu am zis ca nu e golful bun.. ! poate ca e cea mai buna dintre cele 3, insa pt mine e o masina de expozitie sau de mers duminica cu 30 la ora prin oras ( cand e soare, desigur ) .. asa in timpul saptamanii cat fac sute de km nu pot sa il conduc , pur si simplu ma dor toate oasele ! iar ca motorizari , desigur, golf 4 e cel mai bogat - si are motoare ;)
|
Quote:
|
am ales golful pt k`mi place:Dsi este o masina f.buna pt romania:Din rest ce sa zic de focus si astra k nu le suport sunt masinile care....:Pfordu focus imi place cel care depaseste 2005-2006:P
|
Quote:
PS: varsta aia e mincinoasa :D |
Quote:
|
Quote:
|
si vezi k e SOMEBODY STOP ME!!! ;)
|
Quote:
|
Quote:
|
mask nu tre sa aiba legatura cu filmu are legatura cu gramatica :))) ori scrii somebody stop me! ori scrii nobody stops me! (nimeni nu ma opreste) ce ai scris tu inseamna ceva in genu nimeni sa ma opreasca asa ca...
revenim la subiect: passaturile nici din anii aia nu mi se par masini proaste, sunt masini care tin, care merg bine, masini bune, dar la fel ca multe altele au devenit banale... pur si simplu nu ma mai atrage passatul anilor aceia... cel nou e misto, e cu adevarat reusit dar nu-mi place un lucru: nu stii ce e cu ea... ori e mai sportiva decat luxoasa ori mai luxoasa decat sportiva si chestia asta ma enerveaza sincer... adica ma rog asa o vad eu. asa la mine le vad: astra e putin de tot luxoasa si mai mult sportiva iar a6 e in majoritate luxoasa foarte putin sportiva desi din spate parca are o alura... |
In stilul asta n-o sa ajungeti la nici un consens! :lol:,in primu rand ca testele pe care le-au afisat unii pe la inceput nu au nici o relevanta pt, ca nu sunt testate la noi in tara,pe drumurile din romania si intr-un anumit regim de condus,cu combustibilul de la noi,deci irelevant! Oricare din ele poate sa fie mai fiabila decat alta pe sosele bune in germania,dar pe drumurile noastre se schimba situatia in concluzie poti sa faci ceva pe testul lui J D Power!In al-2-lea rand o mare parte din masinile aduse de dealerii nostri nu sunt fabricate in germania ci prin polonia,spania,etc.-fiind mai slab calitativ si atunci normal ca unul care are un exemplar din germania va fi mai multumit decat celalalt!Bafta! ;)
|
Quote:
|
am ales golfu pt ca am un golf4 gti si inafara de consum is foarte multumit de ea.
|
amphetamine...esti varza...uita-te la postul tau...citeste primele randuri de 10 ori si apoi citeste ce are scris the mask....si prinde-te ca esti dus...in fine...revenind(de opel nush nimic)...am ales focus...nu pot sa zic ca interiorul e mult mai frumos ca la golf,da cu siguranta e muuult mai spatios si degeaba tot ziceti ca exista n-piese tuning pt golf si ca arata bine(the nokia effect) ;)),asta pt ca prea putine focusuri tuning in ro,oricum cate sunt,zic eu ca is peste golf ca aspect.in curbe tot un focus o sa stea mai bine,iar la fiabilitate nush...la 130.000 e drept,mi s-a dus la focus stergatorul spate :shock: ce sa faci,cam tanara marca ford...nu au avut vreme sa se ocupe si de stergatoare.Pt toti fanii astia golf(care sigur aveti si tel nokia)...nu mai tot scrieti ce a patit x si y cu masina de firma sau personala...ca soferi prosti gasesti destui...fie pe vw fie pe ford...nu de asta e vorba...nu stati voi cu balonul la evacuare sa masurati volumul de fum scos...or fi fiind ceva profesionisti care sa faca asta pt voi;)ori le compari cat sunt noi...ori daca (au) apartin(ut) aceluiasi proprietar.salutare
|
sincer as merge pe calitatea si rafinamentul golfului , dar asta nu inseamna ca celelalte nu sunt bune !!!!!!!!!!
prefer golful!!!! |
| All times are GMT +2. The time now is 11:09. |
- Copyright 2026 4Tuning