Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Masina mea BMW Seria 3 (https://forum.4tuning.ro/643-masina-mea-bmw-seria-3.html)
-   -   E30 - 325 turbo (https://forum.4tuning.ro/643-masina-mea-bmw-seria-3/63388-e30-325-turbo.html)

vec 15-04-08 02:51

Re: E30 - 325 turbo

Quote:

Originally Posted by DONU' (Post 1484944)
Veculetzule, cand te gandeshti ca vineri seara trebuia sa vii la Ploiesti sa mai stam de vorba ca baietzii...
Bine ca n-ai patzit nimic fratele meu!
Da-l in ma-sa de fier! Tu sa fii sanatos! Oricum, retzeta e la tine!
Slava Domnului ca n-ai patzit nimic!
Si... cum zice toata lumea, ai avut zile frate-meu!

asta e poate daca veneam la ploiesti se schimba ceva ,,,dar probabil exista un destin ,,asa a fost sa fie ...totul e bine cind se termina cu bine ....pina la urma da-l dracu de fier

vec 15-04-08 02:53

Quote:

Originally Posted by dragos002 (Post 1484671)
Mare pacat... dar tot odata si mare noroc ai avut... Ursu era de nota 10...

o amintire frumoasa ,un zimbet si o lacrima

vec 15-04-08 04:59

Quote:

Originally Posted by YCSNHT (Post 1483068)
Necazul Unora Bucuria Altora.................................pacat Fiindca Tragea Intr-un Mare Fel...de Data Aceasta Era Mult Mai Grava Decat Acum 3-4 Luni.....sa-i Multumim Lui Dumnezeu Ca Acest Accident Nu A Facut Vreo Victima....si Sper Din Tot Sufletul Sa Renasca Altul......................

da razvane cu siguranta va renaste altu ..cu o mica diferenta >>>>AL TAU , vom face unul cit 2 la un loc ......sa renasca

MC Mate 15-04-08 08:00

io zic k nu o sa poti sta departe de strada, k asta faci de foarte mult timp, numai k acum ar trebui sa te gandesti la ceva mai nou, k pe langa fier care de multe ori il punem pe primu loc mai sunt si aia care ne iubesc.Asa ca acum cred si eu k e o perioada in care zici k sa terminat insa io unu nu te cred, tre sa treaca un timp sa te repui pe picioare insa tot o sa te intorci tu pe strada :).Da poti sa ne spui ce sa intamplat?

alex.chh 15-04-08 11:15

gogule cu sau fara masina ne bucuram ca esti printre noi si in totdeauna vei avea respectul de la curse..cineva acolo sus te iubeste..piticu

UniculSGM 15-04-08 13:03

te-ai nascut a 2 a oara !

vec 15-04-08 13:46

Quote:

Originally Posted by MC Mate (Post 1485085)
io zic k nu o sa poti sta departe de strada, k asta faci de foarte mult timp, numai k acum ar trebui sa te gandesti la ceva mai nou, k pe langa fier care de multe ori il punem pe primu loc mai sunt si aia care ne iubesc.Asa ca acum cred si eu k e o perioada in care zici k sa terminat insa io unu nu te cred, tre sa treaca un timp sa te repui pe picioare insa tot o sa te intorci tu pe strada :).Da poti sa ne spui ce sa intamplat?

da pot spune ce s-a intimplat, ce i-mi mai amintesc.....am plecat de la a 2-a ,am accelerat si am patinat ,la a 3-a la fel , am schimbat a 4-a si acceleram incet la pe la 5000 ture am avui impresia ca masina este stabila si am dat blana ,au inceput sa se invirta rotile in gol si mi-a lplecat de spate ,am schimbata 5-a crezind ca nu mai are purerea necesara sa derapeze (am grezit ) mi-au scirtiit rotile incredil (cu fum din ele , spatele i-mi fugea din stinga in dreapta ,si masina a plecat spre drreapta am luat piciorul din acceleratie si am cupit frina dar aveam viteza mare si m-am dus tirisi spre bordura , am lovit bordura si cred ca s-a rupt ceva (cauciuc, janta nu stiu ce ) am evitata un stilp iesind din nou pe strada dar masina a luat-o brusc in dreapta ,am rupt doi pomisiori si am lovit alt stilp ( asta este ceea ce i-mi amintesc)

vec 15-04-08 13:46

Quote:

Originally Posted by UniculSGM (Post 1485520)
te-ai nascut a 2 a oara !

cu siguranta sgm_ule

hwx 15-04-08 15:44

Trebuie sa invatam din trecut si sa privim inainte. Bine ca tu esti intreg si nimeni nu a fost ranit. Asta este cel mai important!. Fiarele vin si trec. Sper sa ai puterea sa revii poate pe o pista care, sa speram, va exista si la noi. Masinile devin din ce in ce mai puternice iar strada chiar nu mai este un loc in care sa forjezi o astfel de masina.

kezz 15-04-08 16:52

nici nu mai conteaza ce s`a intamplat e bine ca s`a terminat asa si nu mai rau!acolo sus te iubeste cineva si daca tot ai avut sansa asta incearca sa profiti si vezi de partea cui te trage sufletul!bafta

[email protected] 15-04-08 23:47

Quote:

Originally Posted by hwx (Post 1485801)
Masinile devin din ce in ce mai puternice iar strada chiar nu mai este un loc in care sa forjezi o astfel de masina.

mare mare dreptate ai ...

maryo 17-04-08 10:10

VEC-ule bine ca ai scapat!
Fieru e fier.............ma bucur ca esti bine :)

CRY 17-04-08 13:12

Bai nu fii suparat ca sa dus fieru fii fericit ca nu am venit sa mai ducem unu pe ultimu drum.IRI te-ai nascut a 2 oara.Aveti grija ca viata asta e doar una si daca ne batem joc de ea......MARE GRIJA MAI ALES CEI CARE VIN DIN URMA.

alias_gsi 17-04-08 14:15

Sincer imi pare rau pt ce ti s-a intimplat fratimiu.
multumim lui Dzeu ca esti intreg
la cite fiare ti-au trecut prin mina nu mai conteza...
te poopa fratele tau si poate iti iei o vacantza si vi pe la mine sa te relaxezi citeva zile
sa auzim de bine.
CRY-ULEEEE,nu mai dai nici un semn???

Pugralph 17-04-08 15:15

Sa stii ca Dumnezeu te-a iubit frate!Oricum multa bafta in continuare ma bucur foarte mult ca nu ai patit nimic! RIP Micutzu!!!!!!!

All times are GMT +2. The time now is 14:55.

- Copyright 2026 4Tuning