![]() |
Re: E30 - 325 turbo
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
io zic k nu o sa poti sta departe de strada, k asta faci de foarte mult timp, numai k acum ar trebui sa te gandesti la ceva mai nou, k pe langa fier care de multe ori il punem pe primu loc mai sunt si aia care ne iubesc.Asa ca acum cred si eu k e o perioada in care zici k sa terminat insa io unu nu te cred, tre sa treaca un timp sa te repui pe picioare insa tot o sa te intorci tu pe strada :).Da poti sa ne spui ce sa intamplat?
|
gogule cu sau fara masina ne bucuram ca esti printre noi si in totdeauna vei avea respectul de la curse..cineva acolo sus te iubeste..piticu
|
te-ai nascut a 2 a oara !
|
Quote:
|
Quote:
|
Trebuie sa invatam din trecut si sa privim inainte. Bine ca tu esti intreg si nimeni nu a fost ranit. Asta este cel mai important!. Fiarele vin si trec. Sper sa ai puterea sa revii poate pe o pista care, sa speram, va exista si la noi. Masinile devin din ce in ce mai puternice iar strada chiar nu mai este un loc in care sa forjezi o astfel de masina.
|
nici nu mai conteaza ce s`a intamplat e bine ca s`a terminat asa si nu mai rau!acolo sus te iubeste cineva si daca tot ai avut sansa asta incearca sa profiti si vezi de partea cui te trage sufletul!bafta
|
Quote:
|
VEC-ule bine ca ai scapat!
Fieru e fier.............ma bucur ca esti bine :) |
Bai nu fii suparat ca sa dus fieru fii fericit ca nu am venit sa mai ducem unu pe ultimu drum.IRI te-ai nascut a 2 oara.Aveti grija ca viata asta e doar una si daca ne batem joc de ea......MARE GRIJA MAI ALES CEI CARE VIN DIN URMA.
|
Sincer imi pare rau pt ce ti s-a intimplat fratimiu.
multumim lui Dzeu ca esti intreg la cite fiare ti-au trecut prin mina nu mai conteza... te poopa fratele tau si poate iti iei o vacantza si vi pe la mine sa te relaxezi citeva zile sa auzim de bine. CRY-ULEEEE,nu mai dai nici un semn??? |
Sa stii ca Dumnezeu te-a iubit frate!Oricum multa bafta in continuare ma bucur foarte mult ca nu ai patit nimic! RIP Micutzu!!!!!!!
|
| All times are GMT +2. The time now is 14:55. |
- Copyright 2026 4Tuning