![]() |
Re: Daewoo music
2 Attachment(s)
Uitati o melodie care te calmeaza cand esti la volan si tot dupa aceeasi compilatie una care sa te scoata din sarite si sa-ti vina sa bagi picioru in ea s-o omori :evil:
Melodie chill :arrow: Attachment 839095 Melodie de Adrenaline Rush :arrow: Attachment 839096 Va urez la toti benzina ieftina si la mai putine gropi pe sosea !!! |
A murit topicul asta? Era interesant... Daca vreti o sa postez niste track'uri super tari pentru masina. Numai sa'mi ziceti si sa alegeti intre hip'hop si house:P
|
Quote:
house...te rog... |
Cred ca sunt de ajuns topicurile care sunt deja pe forum: Recomandari la Capitolul Muzica !, Caut melodie! care ofera o gama variata de genuri muzica + topicurile de pe sectiunea Car-Audio, Multimedia & GPS . Multumesc!
|
uite eu vreau sa imi puna niste house aici.ai vreo problema??:D:D:D:D:D:D
|
8 Attachment(s)
Ok am sa pun:P Sper sa nu se supere nimeni. Daca nu cine vrea imi poate da add pe mess si vorbim acolo: andy_onyx2004 . Astept pareri si daca mai vreti mai cereti, promit muzica buna;) ! Enjoy!
|
Multumim :)
|
Ziceai ca ai si niste hip-hop...Alea merg uneori mult mai misto in masina :D Mai ales daca ai si sub :P
|
4 Attachment(s)
Cateva piese si de la mine ;)
Daca aveti subwoofer e perfect :twisted: |
10 Attachment(s)
Mda...si la hip'hop o sa adaug cateva melodii:) In principiu daca vreti puteti lua the game, are multe melodii mishto. Dar o sa postez alte melodii.
|
Quote:
Salut, Mai baga cu The Game daca mai ai..... |
Quote:
|
2 Attachment(s)
Două şlagăre locale :lol:
|
| All times are GMT +2. The time now is 23:30. |