![]() |
Re: Vopsitorie Auto..
Quote:
|
3 Attachment(s)
care ar fi pretul pentru o vopsire completa inclusiv compartiment motor.vopseaua si lacul le am eu, masina este curatata, mai putin finisajul.
|
Quote:
Cu aproximatie 35 mil. |
No ofence, dar am curatat pana la tabla tocmai in ideea de a avea minimum de chit si fibra...
|
Quote:
Imi pare rau,nu sunt in masura sa ma ocup de' aceasta lucrare. |
Sistam activitatea vopsitoriilor integrale si a retusurilor pana pe data de 5 MAI.
Serviciul pentru reconditionat jante ramane valabil. |
Quote:
Nu am nimic cu serviciile prestate si oferite de tine insa tin sa precizez ca cea mai buna PUBLICITATE este reconditionarea,revopsirea,masinilor si a jantelor acestora si nu numai intratat de bine incat,atunci cand persoana care detine masina si o expune pe aceasta sau jantele reconditionate , sa fie intrebata de toti oamenii ' unde-au efectuat acea lucrare de reconditionare,cine a facuto,cat a costat si asa mai departe. 'A' Mai buna publicitate este o lucrare efectuata cu brio. Multumesc de oferta oricum! |
nu ai pt ce mersi si eu spor la treaba incontinuare si cat mai mult succes
|
sal.am un e46 318d cu jante pe 18 si distantiere.la denivelari imi ating aripile spate din cauza distatierelor.am inteles k se pot evaza inkat sa nu mai atinga.ma potzi ajuta...?
|
Salut , momentan nu mai iau nicio lucrare deoarece vin sarbatorile Pascale.
Operatiunea ta consta in tinichigerie+pregatire-vopsitorie+vopsitorie. Trebuie crestatate-n evantai aripile spate si lucrate sudata ,tabla-n cordon dupa care imbracate aripile-n filbra .. sau foar fibra fara sudura. Ai nevoie de un tinichigiu si din pacate la acest capitol nu te pot ajuta. |
Salut,
Te deranjez si eu cu urmatoarele cereri: vreau sa vopsesc 2 etrieri si 2 tamburi. Pe langa asta, as vrea sa vopsesc si bandourile laterale, manerele usilor si oglinzile. Masina este alba si as vrea sa aduc piesele mentionate mai sus la aceeasi culoare; cam cat m-ar costa toata treaba ? Numai bine... |
salut cat mar costa si pe mine vopsirea integral pentru un vw bora .Este un vw bora cameleon https://forum.4tuning.ro/137-volkswagen-tuning/17039-poze-bora-tuning/page-8.html pret
|
salut am un VW beetle si as vrea sa stiu cat ma costa sa imi vopsesti spoilerul fata ca a sters-o una si are asigurare la Unita asa ca tot eu dau banii (e argintie masina )
|
UP,servicii balabile in continuare,locatia la Service zona Andronache-Colentina.
Pentru alte informatii detalii prin telefon. |
2 Attachment(s)
salut , poti sa imi vopsesti si mie bara albastra din prima poza ... sa iasa gri...cum e masina ...am codu de culoare , daca poti sa imi spui si un pret ... si un timp de executie ...
Bogdan |
| All times are GMT +2. The time now is 02:26. |
- Copyright 2026 4Tuning