Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Bursa serviciilor AUTO (https://forum.4tuning.ro/102-bursa-serviciilor-auto.html)
-   -   Vopsitorie Auto.. (https://forum.4tuning.ro/102-bursa-serviciilor-auto/63097-vopsitorie-auto.html)

love4you 10-04-08 14:19

Re: Vopsitorie Auto..

Quote:

Originally Posted by DriftingCalibra (Post 1473989)
33 mil. vopsea si lac preferential , standox-glazurit

Multumesc pt. raspunsul rapid, zi-mi si mie te rog cand si unde ne putem vedea ca sa vezi masina si sa vb. la fata locului? O zi buna.

scorpio GL 12-04-08 23:23

3 Attachment(s)
care ar fi pretul pentru o vopsire completa inclusiv compartiment motor.vopseaua si lacul le am eu, masina este curatata, mai putin finisajul.

DriftingCalibra 12-04-08 23:56

Quote:

Originally Posted by scorpio GL (Post 1481332)
care ar fi pretul pentru o vopsire completa inclusiv compartiment motor.vopseaua si lacul le am eu, masina este curatata, mai putin finisajul.

Ufaaaa trebuie imbracata toata de la a la z in fibra si chit...
Cu aproximatie 35 mil.

scorpio GL 13-04-08 12:42

No ofence, dar am curatat pana la tabla tocmai in ideea de a avea minimum de chit si fibra...

DriftingCalibra 13-04-08 16:33

Quote:

Originally Posted by scorpio GL (Post 1481938)
No ofence, dar am curatat pana la tabla tocmai in ideea de a avea minimum de chit si fibra...

Si oare cate sute de vuleuri exista pe acea suprafata de tabla ?
Imi pare rau,nu sunt in masura sa ma ocup de' aceasta lucrare.

DriftingCalibra 15-04-08 23:53

Sistam activitatea vopsitoriilor integrale si a retusurilor pana pe data de 5 MAI.
Serviciul pentru reconditionat jante ramane valabil.

DriftingCalibra 19-04-08 21:27

Quote:

Originally Posted by foss (Post 1493338)
Vrei clienti rapid si ieftin utilizeaza mica publicitate si noi ne ocupam de tot de la imprimarea publicitatii pana la livrarea fa-ti publicitate la noi si vei castiga!!!
Nr tel 0728142323

Iti multumesc pentru oferta insa am deja clientii mei si ii fac in continoare...
Nu am nimic cu serviciile prestate si oferite de tine insa tin sa precizez ca cea mai buna PUBLICITATE este reconditionarea,revopsirea,masinilor si a jantelor acestora si nu numai intratat de bine incat,atunci cand persoana care detine masina si o expune pe aceasta sau jantele reconditionate , sa fie intrebata de toti oamenii ' unde-au efectuat acea lucrare de reconditionare,cine a facuto,cat a costat si asa mai departe.
'A' Mai buna publicitate este o lucrare efectuata cu brio.
Multumesc de oferta oricum!

foss 19-04-08 23:01

nu ai pt ce mersi si eu spor la treaba incontinuare si cat mai mult succes

marius470 22-04-08 21:35

sal.am un e46 318d cu jante pe 18 si distantiere.la denivelari imi ating aripile spate din cauza distatierelor.am inteles k se pot evaza inkat sa nu mai atinga.ma potzi ajuta...?

DriftingCalibra 23-04-08 00:17

Salut , momentan nu mai iau nicio lucrare deoarece vin sarbatorile Pascale.
Operatiunea ta consta in tinichigerie+pregatire-vopsitorie+vopsitorie.
Trebuie crestatate-n evantai aripile spate si lucrate sudata ,tabla-n cordon dupa care imbracate aripile-n filbra .. sau foar fibra fara sudura.
Ai nevoie de un tinichigiu si din pacate la acest capitol nu te pot ajuta.

Cosu 09-05-08 22:02

Salut,
Te deranjez si eu cu urmatoarele cereri: vreau sa vopsesc 2 etrieri si 2 tamburi.
Pe langa asta, as vrea sa vopsesc si bandourile laterale, manerele usilor si oglinzile. Masina este alba si as vrea sa aduc piesele mentionate mai sus la aceeasi culoare; cam cat m-ar costa toata treaba ?
Numai bine...

cmasaiu 16-05-08 22:36

salut cat mar costa si pe mine vopsirea integral pentru un vw bora .Este un vw bora cameleon https://forum.4tuning.ro/137-volkswagen-tuning/17039-poze-bora-tuning/page-8.html pret

al3x82 17-05-08 13:54

salut am un VW beetle si as vrea sa stiu cat ma costa sa imi vopsesti spoilerul fata ca a sters-o una si are asigurare la Unita asa ca tot eu dau banii (e argintie masina )

DriftingCalibra 27-06-08 21:41

UP,servicii balabile in continuare,locatia la Service zona Andronache-Colentina.
Pentru alte informatii detalii prin telefon.

bogodan 10-07-08 15:02

2 Attachment(s)
salut , poti sa imi vopsesti si mie bara albastra din prima poza ... sa iasa gri...cum e masina ...am codu de culoare , daca poti sa imi spui si un pret ... si un timp de executie ...

Bogdan

All times are GMT +2. The time now is 02:26.

- Copyright 2026 4Tuning