Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Masina mea Daewoo (https://forum.4tuning.ro/111-masina-mea-daewoo.html)
-   -   Matiz-ul meu B 06 MPG (https://forum.4tuning.ro/111-masina-mea-daewoo/63094-matiz-meu-06-mpg.html)

banzay 30-07-08 19:13

Re: Matiz-ul meu b-06-mpg

Masina e calumea... mie personal nu imi plac stopurile inegrite, in rest se incadreaza in limita bunului simt si chiar mai mult. E o masina intretinuta, imi place ca ti-ai facut ceva si prin interior, si sa vedem tot prin interior ce ii mai faci. Eu ma gandeam sa imi schimb scaunele cu unele de cielo oare s-or potrivi? Oricum daca in loc de stopuri gasesti din alea albe in loc de dinastea fumurii... o sa arata prea marfa... Astept cu interes modificarile care o sa le faci...si... SPOR LA TREABA :P Numai bine!

PS. Las-o fara praguri in cazul in care nu modifici barile...arata mai frumos la linie asa... cat despre suspenii sa ne zici si noua daca reusesti ceva

Dr3adLorD 30-07-08 20:52

Quote:

Originally Posted by SV25MBN (Post 1670753)
Frumoasa masina, modificarile sunt de bun gust, totul se potriveste, nimic nu este exagerat. Am fost suprins sa vad ce multi oameni (gelosi pe masina ta, dealtfel) au votat kitsch.

Am observat si eu k s-a votat kitsch si banuiesc k din invidie cum ai spus si tu pentru ca am rugat sa-si exprime fiecare opinia si daca nu le place sa spuna ce anume nu le place. Bineinteles ca nimeni nu a argumentat au votat kitsch si atat. Ce sa faci si invidia face parte din joc si dak n-ar exista invidie poate n-ar mai fi asa frumos. Mersi pentru aprecieri. Bafta multa

Dr3adLorD 30-07-08 20:55

3 Attachment(s)
Revin cu cateva poze mai proaspete :D (am dus-o la mare)

banzay 30-07-08 21:30

Trage niste autocolant negru pe stalpi...da bine cu geamurile fumurii... Si sincer...mai bine faceai un model ceva cu spray fumuriu, niste cerculete decat sa faci tot stopul fumuriu... + ca asa s-ar putea sa ai probleme cu baietii cu ochi albastri :). Dragut spoilerul spate :)

Dr3adLorD 31-07-08 02:28

Quote:

Originally Posted by banzay (Post 1671085)
Trage niste autocolant negru pe stalpi...da bine cu geamurile fumurii... Si sincer...mai bine faceai un model ceva cu spray fumuriu, niste cerculete decat sa faci tot stopul fumuriu... + ca asa s-ar putea sa ai probleme cu baietii cu ochi albastri :). Dragut spoilerul spate :)

da pai tocmai asta urmeaza: autocolant negru mat pe stalpi sa vad cand ajung sa-l cumpar dar cred k dupa ce ma intorc de la mare adik peste vreo saptamana. Oricum o sa revin cu poze imediat ce mai modific ceva. Cu suspensiile sunt inca in cautari... :???:

Mustang 04-08-08 11:08

Quote:

Originally Posted by Dr3adLorD (Post 1671025)
Revin cu cateva poze mai proaspete :D (am dus-o la mare)

Usa spate dreapta are alta nuanta de gri. :rolleyes2

Geo_ZGA 04-08-08 11:24

Quote:

Originally Posted by Mustang Mach One (Post 1678052)
Usa spate dreapta are alta nuanta de gri. :rolleyes2

Vorba lui topser, nici daca o sfintesti nu mai iese nuanta la vopsea la fel... mai ales la argintiu si mai ales acum, dupa ce s-a trecut exclusiv la vopseluri pe baza de apa.

catarsis 04-08-08 13:19

se gasesc in continuare si vopseluri pe baza de diluant;

morpheusmaster 05-08-08 23:50

Sa'ti traiasca!!! Frumos matiz!!!

Cristy_mat 07-08-08 14:42

salut
felicitari pt masina, imi poti da niste detalii referitor la jante ca tot caut pt matizu lu mama, ca vreau sal fac mai smecher, dar nu gasesc nimica, pls niste detalii, de firma sunt de unde le-ai luat pe cat sunt.MS

Dr3adLorD 10-08-08 13:27

Quote:

Originally Posted by morpheusmaster (Post 1681238)
Sa'ti traiasca!!! Frumos matiz!!!

Quote:

Originally Posted by Cristy_mat (Post 1684163)
salut
felicitari pt masina, imi poti da niste detalii referitor la jante ca tot caut pt matizu lu mama, ca vreau sal fac mai smecher, dar nu gasesc nimica, pls niste detalii, de firma sunt de unde le-ai luat pe cat sunt.MS

1. Mersi frumos pentru aprecieri
2. Jantele sunt Alessio model Monte Carlo pe 13'', 4 prezoane si distanta intre prezoanea de 114,3 ca sa se potriveasca exact cu alea din fabrica. Ce sa-ti mai zic nu stiu unde se gasesc acolo la voi eu le-am luat din bucuresti de la un reprezentant Alessio si am pus si cauciucuri 165/70/13. sper sa-ti fie de folos informatiile daca mai ai si alte intrebari sunt dispus sa te ajut. Bafta

kosmyn_sl65AMG 21-08-08 17:20

frumoasa buburuza

robby46 18-09-08 12:01

Foarte frumoasa masina. Ai modificat-o cu gust. Felicitari. Bafta in continuare!

RD-Woo 18-09-08 18:18

Printre cele mai frumoase buburuze de pe forum...
simplu si cu bun gust! Bravo!

Dr3adLorD 22-09-08 13:09

Multumesc pentru aprecieri si vad ca masinutza a mai strans ceva voturi. O sa mai revin cu niste poze cu proiectoarele care in sfarsit functioneaza normal :-)

All times are GMT +2. The time now is 08:32.

- Copyright 2026 4Tuning