![]() |
Re: Matiz-ul meu b-06-mpg
Masina e calumea... mie personal nu imi plac stopurile inegrite, in rest se incadreaza in limita bunului simt si chiar mai mult. E o masina intretinuta, imi place ca ti-ai facut ceva si prin interior, si sa vedem tot prin interior ce ii mai faci. Eu ma gandeam sa imi schimb scaunele cu unele de cielo oare s-or potrivi? Oricum daca in loc de stopuri gasesti din alea albe in loc de dinastea fumurii... o sa arata prea marfa... Astept cu interes modificarile care o sa le faci...si... SPOR LA TREABA :P Numai bine!
PS. Las-o fara praguri in cazul in care nu modifici barile...arata mai frumos la linie asa... cat despre suspenii sa ne zici si noua daca reusesti ceva |
Quote:
|
3 Attachment(s)
Revin cu cateva poze mai proaspete :D (am dus-o la mare)
|
Trage niste autocolant negru pe stalpi...da bine cu geamurile fumurii... Si sincer...mai bine faceai un model ceva cu spray fumuriu, niste cerculete decat sa faci tot stopul fumuriu... + ca asa s-ar putea sa ai probleme cu baietii cu ochi albastri :). Dragut spoilerul spate :)
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
se gasesc in continuare si vopseluri pe baza de diluant;
|
Sa'ti traiasca!!! Frumos matiz!!!
|
salut
felicitari pt masina, imi poti da niste detalii referitor la jante ca tot caut pt matizu lu mama, ca vreau sal fac mai smecher, dar nu gasesc nimica, pls niste detalii, de firma sunt de unde le-ai luat pe cat sunt.MS |
Quote:
Quote:
2. Jantele sunt Alessio model Monte Carlo pe 13'', 4 prezoane si distanta intre prezoanea de 114,3 ca sa se potriveasca exact cu alea din fabrica. Ce sa-ti mai zic nu stiu unde se gasesc acolo la voi eu le-am luat din bucuresti de la un reprezentant Alessio si am pus si cauciucuri 165/70/13. sper sa-ti fie de folos informatiile daca mai ai si alte intrebari sunt dispus sa te ajut. Bafta |
frumoasa buburuza
|
Foarte frumoasa masina. Ai modificat-o cu gust. Felicitari. Bafta in continuare!
|
Printre cele mai frumoase buburuze de pe forum...
simplu si cu bun gust! Bravo! |
Multumesc pentru aprecieri si vad ca masinutza a mai strans ceva voturi. O sa mai revin cu niste poze cu proiectoarele care in sfarsit functioneaza normal :-)
|
| All times are GMT +2. The time now is 08:32. |
- Copyright 2026 4Tuning