Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Freehand - Desene de mana (https://forum.4tuning.ro/163-freehand-desene-mana.html)
-   -   Desene de mana foarte reusite, postare la comanda (https://forum.4tuning.ro/163-freehand-desene-mana/6284-desene-mana-reusite-postare-comanda.html)

g_unit 14-07-05 19:30

LOL man....dak sunt asha d tari schitzele tale, d c nu expui shi u????chiar am vrea sa vedem c iese din mana uni profesionist, k sa shtim c trebuie sa mai inbunatatzim....ashtept cu nerabdare desenele!

Low_Ridah 15-07-05 14:57

Nu o spun cu rautate dar Pav[] ..daca nu intelegi ce am vrut sa fac la masina aia nu comenta ..am vrut sa desenez o dacie la gandul k cineva ar putea sa o faca asha ..nu numai de dragul tuningului..si sami rod yo unghiile..cand magandesc la ea ...A da si nu am copiat ceva in viata mea ..nu jtiu despre ce vorbesti..sau daca un spoiler sau ceva a semanat cu altul asta e simpla coincidenta....si ai putea sa postezi si tu jumate de desen deal tau.

g_unit 15-07-05 15:56

BINE low_riadh....frate u chiar il crezi???:)) mai ma faci sa rad....app..man spunene shi doua mashini dupa tine kre au potentzial d tuning...????shi c e cu atatea fitze...ca sa cashtigi respect expune shi u...ca doar cu poza aia din X-MEN nu ne dai gata!shi cu c drept vii u la mine sami spui k copiez..ai cunva in cap toate posibilitatzile(body-urile)existente pt o mashina/?????atunci frate aveam de aface cu EINSTEIN!:))

g_unit 15-07-05 15:58

App shi ma rog, d la c firma este front bumperul facut d mine p skyline(ala d la killerhitman2002) kre a fost nick-ul meu!ashtept cu nerabdare raspunsurile tale la atatea intrebari!:D

Low_Ridah 15-07-05 16:49

Mersi mult g_unit...si tu eraic cu killeritman2002???

g_unit 15-07-05 21:57

dap low_riadh...app intra la concursul dintre g_unit shi killerhitman2006...acolo o sa vezi mashina mea!;) cu dedicatzie pt orlando!:D

killerhitman2006 15-07-05 23:34

sunt foarte curios care v-a castiga.oricum, intre timp, m-am apucat de o mashina (pictura ) pe lemn, in ulei, care va iesi superba, cam asemanator cu o poza, ce va fi de vanzare.

g_unit 16-07-05 10:34

Steph man...am vb cu killerhitman2006, kre ma rugat satzi fac io deseul...o sa fie gata in circa 2zile...adik p luni seara!

Low_Ridah 16-07-05 18:30

Datimi si mie o tema ...k poate o s-o fac cu mai multa tragere de inima decat celelalte ... :)

pav[] 16-07-05 19:11

g_unit.. te inseli.. nu incerc sa castig respect.. cine ma cunoaste, stie ce pot sa fac.. de restul mi se rupe :D
schitzele mele nu le expun.. puteti sa stati si in genunchi.. doar ca idee, nu sunteti in stare sa creati o masina PROPRIE.. cap-coada .. luati una gata facuta.. si chipurile o \"tunati\".. si nici macar nu o tunati cu ceva extraordinar.. pur si simplu faceti ce ati vazut prin nfs sau poze.. sincer sa fiu.. mi-ar fi mila sa ma \"integrez\" intr-un grup de oameni fericiti ca voi :roll: si da, o spun cu rautate.. ca va vad asa mandri de \"operele\" voastre.. pe care eu le faceam in clasa a 8-a.. poate chiar sunteti a 8-a si atunci imi cer scuze.. se intelege de ce arata asa :P

g_unit 16-07-05 20:04

k pav[] what ever...sincer dak ai intrat p post sa faci mijto, sau sa te lauzi cu nijte planshe p kre nici u nu le shtii mai bine paraseshtene!shi cre k totzi kre au expus sunt d aceeashi parere...shi app und vezi u copiutze????man vin la u cu un catalog intreg, luam d la toate firmele dak vrei, sa vezi k nu seamana!pt k io chiar sunt p principiul k copiutze(nashpa) ai intzeles?vrei sa facem un concurs????io cu u..dak eshti asha d tare????

Low_Ridah 16-07-05 20:32

Pentru pav[]:Te inteleg...dar ceea ce incerci tu sa imi transmiti nu este corect din punctul multora de vedere din motiv k acesta este un site pentru TUNING...intelegi...daca situl se numea 4DESIGN..te intelegeam ...si de unde stii tu ce pot face ..si de ce spui k nu pot face o mashina cap-coada...ai sa vezi maine de ce sunt in stare ... Daca te tine hai sa facem un concurs....nu e pentru mandria mea...ci pentru afirmatiile tale ...pardon CRITICILE..

g_unit 16-07-05 22:11

ASHA e low_riadh...perfect d'acord...dak ma lashi mash baga shi io in concurs, pt k acest pav[]chiar ma oftik.Oricum frate nu te lua dupa el...nu jtie c sa fak dupa ishi bea grishuletzu cu lapte d dimineatza...shi a zis ia hai sa ma iau d ashtia...don't worry my naiga u are good!

Low_Ridah 16-07-05 23:17

Merci mult g_unit ...Eu nu am nik cu nimeni dar nu tolerez BAGAREA IN SEAMA decat pana atunci cand o sa imi demonstreze contrariul :x ...nu imi doresk sa fac din acest topic un loc de cearta!... doresc doar k fiecare sa isi arate talentul si pasiunea pentru tuning...Sa fie clar pt toata lumea ...si nu vorbesc de cei care miau adus insulte la adresa mea ci si celorlalti BAGATORI IN SEAMA...cred k mam facut inteles.

Low_Ridah 16-07-05 23:20

A si era sa uit FELICITARI g_unit pentru castigarea cancursului!!!!!!!!! :D

All times are GMT +2. The time now is 06:01.

- Copyright 2026 4Tuning