![]() |
Re: Discutii generale
foarte tari pozele cu radu si x-men =)) ... criminale
|
Re: Evolution Crew Bucuresti - Discutii generale
da eu neg totul :D poze trucate astea.... ca doar nu facem caterink la pescarush trebuie sa fim seriosi astea ..... shi ce faci boss??? ce dreaq shi eu pe aici ca baietziiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii . :D
|
Re: Discutii generale
Quote:
chiar ca aveti fetze destul de dubioase :):lol: |
era mijlocu actiunii :D ... cand s-a facut poza :))
|
nu suntem dubiosii... doar ca suntem ca baietziiiiii :D dubiosi sunt doi membrii de la noi care in timpu filmului din cauza presiunii / mashinilor tunate / shi multe fetitze (sau baietzi) sau cam incalzit shi au zis sa "mearga pana la baie" sa se descarce :D :D :D aia e dubios... au plecat cumintzi shi s-au intors transpiratzi shi tzinandu-se de mana... cica am facut pishulica :D LOL daaa gata mah ce dreaq... ca va dau cu un fast and furious dupa urechelnitza :D
|
opaaaa uitasem faza...pana la urma ce au facut cei doi inculpati?cum s-au scuzat?:lol:
v-au placut locurile pana la urma? oricum sunteti mult prea tari sa mor...imi place de voi ca faceti caterinca nu ca altii,cu nasu pe sus ;) |
crezi ?! ;) :)
|
eu sunt sigur!:lol::lol::lol::lol:
bine ca mai sunt si exceptii..... |
Da frate....exceptii o gramada, fitzosul ala de Stefan (Fanete) , Collins altu' cu nasul pe sus..............aiurea ;)
Si Tau...ala, frate ce grandoman narcisist...:D:D:D..dar deh' asa e cand esti "persoana publica" 0_o :D:D |
Quote:
de "prietenul" tau mihai nu ai zis nimic? nu pot sa cred!:lol::lol::lol: |
Pai asta era de caterink ce am scris eu ....la el e in serios dak zic :D:D
Ca numai fitzosi nu suntem noi ... |
2 Attachment(s)
ceva ce pute ingrozitor.... poza poate fi socanta ... va rog cei cu inima slaba parasitzi forumul...... mirosul e foarte ciudat ... ca atunci cand un les (ca el) este tzinut intr-o camera pana se evapora in peretzi and stuff....horror adevarat.....
|
da ce atzi facut bah?? :lol: v-atz jucat cu baligutza? :D :lol:
tari pozele :P va salut... bafta |
=)) nu pot sa cred ! :))
|
Da frate...omu' sa gandit sa enerveze o vaca...care tocmai mancase pateuri .....si lapte...
Concluzia ...DON'T FUCK WITH A COW ! :D:D |
| All times are GMT +2. The time now is 00:36. |
- Copyright 2026 4Tuning